green_eye_of_devil wrote:Valla hiç giremiyecek durumdaysam bir bakamatiye girerim ve için de yatarım

biz bi arkadaşla yapmıştık... gerçi bizim şehir küçük , ve-ama sabah olunca bekçinin biriyle epey uğraşmıştık... yaş ufak olmasa karakolluktuk zannediyorum ( yolun yarısında yalvararak kurtulduk )
terminali tek başıma denedim... saç uzun , sakal falan bi tip olduğumdan mıdır nedir sabaha kadar,,,, nasıl desem,,,, gaylerle uğraştım....başıma bi şey gelmeden yırttım ama tekrar yaşamak istemem... büyük şehirlerde polisler uyutmuyor zaten,,, gerçi sizi bilmem ama ben yanımda taşıdığım onca elektronik alet ve kimlikle uyumayı göze alamam... tek başına denenmemeli derim , zaten sabaha kadar sıkıntıdan patlıyon...
karakolu hiç denemedim ama bi keresinde köpekler saldırmıştı da 5 metre ilerde nöbet tutan ekip arabası sallamamıştı bile....hiç zannetmiyorum. felaket şansa bağlı,,, bi arkadaşın dediği gibi başın belaya bile girebilir...
kamyon çok uçuk bea.... tanıdığım bi kaç kamyoncu var , yakalasa sülaleni ağlatır ( bazısı daha kötüsünü de yapar )... elbette hepsi kötü niyetli ve-ya sapık adamlar değil ama bu da son derece şansa bağlı....