Diyar Hırsızlarına
-
Zaknafein_cak
- Kullanıcı

-
Zaknafein_cak
- Kullanıcı

Bende zaten sizden emir beklemedim bana emir werecek kişiler azdır.Bana emir werecek kişie önce saygı duymalıyım sonra da güvenmeliyim...Size isteğiniz var mı diye sormuştum aslında...Ayrıca gölgeleri kontrol edecek kişiler tanrılardır.Biz yapımız gerei kendimizin efendisiyizdir...Bunu en iyi sizin bilmeniz gerekmez mi ulu kişi?..
Diliniz çok uzun Gölgeci...
Tanrılar Müdehale etmez ler izlerler....
Onların yetkilerini benim gibileri taşırlar....
Yer yüzündeki bir temsilci olmayı kolaymı sandınız...
Emir etmek işim değildir zaten kendinin efendisi olman en iyisi ama benim işimde olumlu tepki vermeyebilir...
Diller konuşmakla yorulmaz parmaklarda yazmakla....
Gölgeleri Kullan tanrı olsada olmasada....
Tanrılar Müdehale etmez ler izlerler....
Onların yetkilerini benim gibileri taşırlar....
Yer yüzündeki bir temsilci olmayı kolaymı sandınız...
Emir etmek işim değildir zaten kendinin efendisi olman en iyisi ama benim işimde olumlu tepki vermeyebilir...
Diller konuşmakla yorulmaz parmaklarda yazmakla....
Gölgeleri Kullan tanrı olsada olmasada....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Ne yapmaya çalışıyorsu rahip? ehehehe btün hırsızları kendi tarafına çevirmek mi? Kendine bir pay çıkarmaya mı çalışıyorsun yoksa? evet evet evvveeettt. niyetin belli senin rahip! ehehe...zavallı hırsızlar ise aldanıp tek tep kunduz gibi saklandıkları yerden çıkıyorlar! ahahah!!! zavallı şeyler...acınası varlıklar.
birden bire neden hırsızları aramaya başladın...bence bunu gölge insanlarının hafif hafif düşünmesi lazım!
ahahaha!!!!!!
birden bire neden hırsızları aramaya başladın...bence bunu gölge insanlarının hafif hafif düşünmesi lazım!
ahahaha!!!!!!
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Sanırım gölgeleri yeniden güçlendirmeye çalışıyor ki ben de buna karşı değilim. Gerçi ben de ışığa hizmet ediyorum. Findor ise karanlığa hizmet ediyor. Ama yıllar süren savaş... bizse iki tarafı dengeleyen bir gücün olmamasın bedelini gösterdi.
Diyarlarda gölgelerin yeniden yükselmesini isterdim. Her ne kadar ışığın güzelliğine inansam da... Işığın ulaşamadığı yerlerde gölgelere gerçekten ihtiyaç var.
Hırsızlar.... Çalan insanlar mı?? Ama bir savaşçı çalmaz mı?? Karşısındakinin canını ya da büyücü .... Herkes çalar iyi ya da kötü nedenle.. Eğer ve her çalma eylemi gibi hırsızlık da iyi amaçlar için kullanılabilir.
Diyarlarda gölgelerin yeniden yükselmesini isterdim. Her ne kadar ışığın güzelliğine inansam da... Işığın ulaşamadığı yerlerde gölgelere gerçekten ihtiyaç var.
Hırsızlar.... Çalan insanlar mı?? Ama bir savaşçı çalmaz mı?? Karşısındakinin canını ya da büyücü .... Herkes çalar iyi ya da kötü nedenle.. Eğer ve her çalma eylemi gibi hırsızlık da iyi amaçlar için kullanılabilir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
genç soytarı sana ne yapmak istediğimi söyleyeyim...Hükümlü wrote:Ne yapmaya çalışıyorsu rahip? ehehehe btün hırsızları kendi tarafına çevirmek mi? Kendine bir pay çıkarmaya mı çalışıyorsun yoksa? evet evet evvveeettt. niyetin belli senin rahip! ehehe...zavallı hırsızlar ise aldanıp tek tep kunduz gibi saklandıkları yerden çıkıyorlar! ahahah!!! zavallı şeyler...acınası varlıklar.
ahahaha!!!!!!
Amacım bütün hırsızları kendime çekmek değil...
Diyarda bu gücün var olduğunu biliyorum onları harakete geçirmek istiyorum...
Niyetimi anlamışsın ama YANLIş anlamışsın...
Eğer onları karanlığı çekmek isteseydim gücüm buna yeterdi...
Sen zillerini tak ve uzaklaş burdan sırtından bir hançer yemek istemiyorsan ...
hırsızlar zavallı ve acınası varlıklar değillerdir....
bir kaç tanesi öyle labilir ama genellemeye vurmak uygun olmaz..
asıl olarak düşünmek onların işidir çünkü bir hırsız zekasını kullanmadan nefes bile alamaz bırakta onlar düşünsünler...
evet gölgeleri güçlendirmeye çalışıyorumSanırım gölgeleri yeniden güçlendirmeye çalışıyor ki ben de buna karşı değilim. Gerçi ben de ışığa hizmet ediyorum. Findor ise karanlığa hizmet ediyor. Ama yıllar süren savaş... bizse iki tarafı dengeleyen bir gücün olmamasın bedelini gösterdi.
ama şu var bu diyarda şuanda varlığını sürdüren güç savaşında pek mümkün olmasada yine baş gösterecekler şüphen olmasın...
iki tarafı dengeleyen bir güç doğmuştu biraz geri çekildi zamanla ama geri gelicek...
Hırsızların Devri Başlıyor...
Evet Adım atıldı ve gölgeler kımldadı arkandayım dragonfire...Golge taraftarlari icin yakinda yeni bir gece ba$layacak. Buda bende ipucu olsun, diyara hirsizlari ve ozanlari toplamaya cali$an bisi adim atti.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Amaç Birleşmektir birleştirilmektir bana ufak bir vazife düşer bu konuda kısmı bir şey
emir vermek değildir benim arzum birlikte olmaktır bekleyin ve görün...
işte güç toplanıyor..
Hırsızların toplantısı yakın zamanda daha çok katılım sağlandığında benli yada bensiz olacaktır ama hırsızlar buluşacaktır...
asla kimseden emir almayın özgür iradenizi koruyun ve zafere ulaşın
emir vermek değildir benim arzum birlikte olmaktır bekleyin ve görün...
işte güç toplanıyor..
Hırsızların toplantısı yakın zamanda daha çok katılım sağlandığında benli yada bensiz olacaktır ama hırsızlar buluşacaktır...
asla kimseden emir almayın özgür iradenizi koruyun ve zafere ulaşın
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
- Quicksilver
- Kullanıcı

ay ay ay!!! demek gücün buna yeterdi! zavallı zibidi! senin niyetni göremeyecek kadar kör insanları topla, lakin o kör zibidiler düşmanın gelişinide göremeyecekler! Gölgelerde ve karanlıklarda kalmak sizleri kör etmiş zavalı kardeşlerim! ahahahaha!!!!!
Demek sırtımdan bir hançer yiyeceğim ve beni karanlıklarda demek bir HIRSIZ bekleyecek!
AHahahaha!!!! Hiç güleceğim yoktu...veya aslında vardı evet...ne zaman SENİN gibi zibidileri görsem güleceğim gelir rahip ve senin etrafında toplanan ve senden daha zavallıları...
ahahahaha!!!!!
Demek sırtımdan bir hançer yiyeceğim ve beni karanlıklarda demek bir HIRSIZ bekleyecek!
AHahahaha!!!! Hiç güleceğim yoktu...veya aslında vardı evet...ne zaman SENİN gibi zibidileri görsem güleceğim gelir rahip ve senin etrafında toplanan ve senden daha zavallıları...
ahahahaha!!!!!
--------------------------------------------------
-
Zaknafein_cak
- Kullanıcı

Yüce rahip söylediğin gibi hırsızlar toplanıor ve bu senin sayende oluor...
Sana saygısızlık etmek istemedim daha önce...
Hırsızların zekalarını kullanmak zorunda oldukları konusunda katılıorum sana ulu kişi ama hırsızların hep birlik içinde olduğunu düşünen quicksilvera pek katıldığımı söyleyemem...
Herkes ne düşünürse düşünsün tek konuda birleştiğimiz kesin
GÃ?LGELERİN YÃ?KSELİşİ!!!!
Sana saygısızlık etmek istemedim daha önce...
Hırsızların zekalarını kullanmak zorunda oldukları konusunda katılıorum sana ulu kişi ama hırsızların hep birlik içinde olduğunu düşünen quicksilvera pek katıldığımı söyleyemem...
Herkes ne düşünürse düşünsün tek konuda birleştiğimiz kesin
GÃ?LGELERİN YÃ?KSELİşİ!!!!