Shadowthieves..
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Evet,gerçekten de ilüzyon favoridir böyle bir karışım için.raini wrote:Doğru ama bazı büyüleri okuyarak bile asla ypamıyoruz bildiğim kadarı ile ya da çok zor mu yapıyorduk fantastik levellarda... Sonuçta bir büyücü olmanın avantajları da var ciddi ciddi... Ben de bir ara ilüzyonist bir thief (gnom bir thief ) olmayı düşünmüştüm.... Sonra olmadı....
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

abi şu sehirin pis bölgelerine gierrken yanına yanaşıp sana bişeyler satmaya çalışan adam değil bu di mi. heralde ben yanlış hatırlıyorum. bu arada abi ben oyunu oynarken bi yerde takılıp kalıyo. bikaç kez yükleyip sildim ama nafile hiçbişey olmadı. oyun sizdeyse bana cd sini getirebilirmisiniz abi kursağımda kaldı oyun ya
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
bence thief half drow dur yada yanlısh olmasın thief değildir ama thife göre inanılmaz avantajlıdır thif in yaptıgı her sheyi ona göre daha risksiz ve daha kolay yapar
hide in shadow yerine hide in plain sight (in shadow)
move silently yerine shadow leap gitmek istediğin yere gölgelin icinde gidebilmek dolayısıyla sıfır ses
open lock yerine yine shadow leap dimension door (yannısh yazmısh olabilirim) gibi chalıshır bir gölgeden girip gördüğün ve belli bir uzaklıktakı bir gölgeden cıkabilmek
it is the shadow dancer
hide in shadow yerine hide in plain sight (in shadow)
move silently yerine shadow leap gitmek istediğin yere gölgelin icinde gidebilmek dolayısıyla sıfır ses
open lock yerine yine shadow leap dimension door (yannısh yazmısh olabilirim) gibi chalıshır bir gölgeden girip gördüğün ve belli bir uzaklıktakı bir gölgeden cıkabilmek
it is the shadow dancer
Nedense Jan Jansen deyince aklıma hep turp geliyor.Adamın her cümlesinde kesin bir turp lafı geçiyordu.Birde zırhının üstündeki ''dry clean'' gibi bir yazı.
Ama bence en güçlü thief rogue/mage/shadow adept tir.Düşünemiyorum böyle bir şey olduğunu.
Ama bence en güçlü thief rogue/mage/shadow adept tir.Düşünemiyorum böyle bir şey olduğunu.
Caspenar the Imp ;
''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''
-Veldrin
''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''
-Veldrin
Abi tüm şeyleri yazmışsın artık bööle bişiy ortaya çıkarsa gerisini düşünemiyorumHelm wrote:Nedense Jan Jansen deyince aklıma hep turp geliyor.Adamın her cümlesinde kesin bir turp lafı geçiyordu.Birde zırhının üstündeki ''dry clean'' gibi bir yazı.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
necroyunus
- Kullanıcı

Re: Shadowthieves..
Ya söylemeden edemiycem kusura bakmayın:Shadowmaster wrote:Arkadaşlar guilde alım başlamıştır.
Yarı büyücü-Yarı hırsız olan Shadowthief'lerle ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Ve ünlü söz..
[b:27f76a9768]No one crosses the shadowthieves,and leave..[/b:27f76a9768]
O lafın doğrusu:
"No one crosses the shadowthieves and lives" olmıycak mı?
VAlla dayanamadın yahu sölemiycektim ama