sadece insanlarda (hiç bal yapmayan arı gördünmü?)cilek wrote:Özgür irade zaten herkeste olan bişey
Eğer Tanrı Olsaydınız Ne Yapardınız?
-
Logan
- Kullanıcı

[quote="drizzt_chosen"]tanrı olsaydım, tüm özlem duyanları kavuşturur, alınlarına birer öpücük kondurup, sarılmalarını sağlardım usulca...
özlem ve saygılarımla...[/quote]
sana katılıyorum seni aşk tanrısı yapıyorum
özlem ve saygılarımla...[/quote]
sana katılıyorum seni aşk tanrısı yapıyorum
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Walla ben tanrı olsam gülmekten ölen insan sayısı çooooook olcağından büyük ihtimalle bana tapan kullarım olmayacaktır.Canım sıkıldığı an, birine ilahi bir çelme fln takardım fln yani.
Ã?nümde eğilmezlerdi çünkü Eğlence-şaka-Türlü Zevk tanrısı gibi bişi olurdm heralde

Ã?nümde eğilmezlerdi çünkü Eğlence-şaka-Türlü Zevk tanrısı gibi bişi olurdm heralde
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
-
necroyunus
- Kullanıcı

Kendi cinslerimde bayağı bi tepki alacağım ama olsun ayrıca bu bir genellemedir.
Eğer Tanrı olsaydım bütün sarışın kadınlara akıl verirdim ve o aklı kullanabilmeleri için de zeka
Eğer Tanrı olsaydım bütün sarışın kadınlara akıl verirdim ve o aklı kullanabilmeleri için de zeka
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Tanrı gibi bir Tanrı olurdum.İnsansı hırs,katliam,vs şeyleri kendi yapmayan müritlerine kendilerini,dünyayı anlaması için gizemli de olsa doğru bir hüküm barındıran bir tanrı.Özgür iradeyle yaratılan insanların dengeyi bulabildiği tanrı.Yarattığı diyar ve insanların değerini bilip gerekeni söyleyip,gerektiğinde onlara doğru kapıyı gösteren biri.Zivilyn gibi 
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
necroyunus
- Kullanıcı

Walla yarattığım ırk kesinlikle çok dayanıklı bir şey olurdu 
Kolay kolay ölmelerine izin vermezdim
Kesinlikle Saygı Disiplin ve Sabır tanrısı olurdum bana tapan çok acı çekerdi ama büyük ödül verirdim sonunda
Eminim tapanların hepside monk olurdu
Cleric olsaydı zaten kolay kolay heal büyüsü yapamaz ona hep harm büyüleri verirdim yada büyü yaparken ona çok büyük bir kudret verir çokta canını yakardım.
Kolay kolay ölmelerine izin vermezdim
Kesinlikle Saygı Disiplin ve Sabır tanrısı olurdum bana tapan çok acı çekerdi ama büyük ödül verirdim sonunda
Eminim tapanların hepside monk olurdu
Cleric olsaydı zaten kolay kolay heal büyüsü yapamaz ona hep harm büyüleri verirdim yada büyü yaparken ona çok büyük bir kudret verir çokta canını yakardım.
Tanrı olsam ne mi yapardım. Rüzgarın ve yağmurun sesine flüdün fısıltılarını katardım. Böylece en ihtiyaç duydukları anda insanlara umut verebilirlerdi.
Ancak bir tanrının bile sınırları vardır. Bir tanrı olmak her halde korkunç bir şey olurdu. Elindeki muaazaam güç diğerleri ile arana aşılmaz bir mesafe koymuş olurdu.
Ancak bir tanrının bile sınırları vardır. Bir tanrı olmak her halde korkunç bir şey olurdu. Elindeki muaazaam güç diğerleri ile arana aşılmaz bir mesafe koymuş olurdu.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>