X-Men'in Türkçe versiyonu

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
psycookie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by psycookie »

ben televizyonda gördüğüm çevirilerden bahsediyordum...
İsim:Psycookie
Sınıf:Savaşçı
Irk:İnsan
Görünüm:1.85 m 78 kg Kumral Siyah göz

Weapons start to talk when the words turn into silence.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya olan olmuş ya sizde alt yazılısını izleyin :D

bide bişi söliyecem
bu wolverine
kanında kurt luk ve hayvanlık olan şeylere denirmiş kızılderililer zamanında

yani sansarla bir ilgisi yokmuş gerçeignde tamam tr çevirisisi sansar olabilir ama gerçek kulanılış ama cı buymuş :D
bu arda o mavi yaratık var ya (her yere telport olan ) o normal x-mendeki beats miş güya
bu arda gambit nerde ?
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

bende gambit i heyecanla bekliyorum.Kendisi favori karakterim olur birazcık.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ben cok sinirliym ya
offffffffffff başlıyavcam bu kızlara ya
hepsi böle
neyse gambir 3 de cıkacak diyorlar
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Re: X-Men'in Türkçe versiyonu

Post by fingolfin »

logan wrote:ya olan olmuş ya sizde alt yazılısını izleyin :D

bide bişi söliyecem
bu wolverine

yani sansarla bir ilgisi yokmuş gerçeignde tamam tr çevirisisi sansar olabilir ama gerçek kulanılış ama cı buymuş :D
bu arda o mavi yaratık var ya (her yere telport olan ) o normal x-mendeki beats miş güya
bu arda gambit nerde ?
Arkadaşım o mavi sağa sola teleport olan yaratık Nightcrawler'dır. Beast'le uzaktan yakından alakası yoktur. Kim demişse işkembe-i kübrasından yazmış...
Kral cesurdu ve öfkesiyle kudretli,
Gümüştendi parıldayan miğferi.
Ringil'di kadim kılıcının adı,
Kristallerle donanmıştı mavi kalkanı.
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

Yaw Wolverine bir hayvan ismidir arkadaşlar. Ne sansar ne kurt. Ayrı bir ırk. Hatta bazı ansiklopedilerde yazar bu. Ben birinde okudum çok serseri bir hayvan. Terör estiriyormuş. HAtta bir dağ aslanını 10 saniyede, bir ayıyı 15 saniyede öldürüyormuş.....
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

fingolfin wrote:
logan wrote:ya olan olmuş ya sizde alt yazılısını izleyin :D

bide bişi söliyecem
bu wolverine

bu arda gambit nerde ?
Arkadaşım o mavi sağa sola teleport olan yaratık Nightcrawler'dır. Beast'le uzaktan yakından alakası yoktur. Kim demişse işkembe-i kübrasından yazmış...
vala ben öle duyydum biliyorum onla onun alkası olmadını ama senaristler beatsy nasıl yapcaz derken bunu yaratmışlar anladın mı canım ark. benim
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

twi wrote:Yaw Wolverine bir hayvan ismidir arkadaşlar. Ne sansar ne kurt. Ayrı bir ırk. Hatta bazı ansiklopedilerde yazar bu. Ben birinde okudum çok serseri bir hayvan. Terör estiriyormuş. HAtta bir dağ aslanını 10 saniyede, bir ayıyı 15 saniyede öldürüyormuş.....
yuh wish ömi çekiyormuş bu hayvan ya ?=) ??
Post Reply