çocuğum gazabımdan kurtulamazsın ayıp denen şey burda olmaz fener kendi etti kendi buldu
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben encok fb nin gs 6-0 yenmesine gülmüştüm
her sen gs yi yenmemize çok gülerim
gs lilerin fb ye düşman olcaz diye yuna lı ve ingiliz olmasına gülerim
hehehe yani bir insa anca bu kadar gülüç olur kendisini yunalılarla bir tutuyor
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
ha; birde Sıdıka manyak bi dizi ya,
somya basında muthis espiri patlatıyo ya
kendi dunyasında nasıl yeni bi dunya yakalıyor
muthis eglenşyorum ya izlerken
Allah cocuklari, sarhoslari ve mizahcilari korur Oguz ARAL
sen hangi takımlısın ???
gs ise 6-0 hatırlatırrım
bjk iise lige yeni girmiş ankarasporu hatırlatırım
ts ise hiç konuşmama derim
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Walla güleceğim varsa en normal şeye bile gülerim.Yani mesela arklarıyla iskender yerken bir bayrağa bakıp da iskender tabağının hepsinin üstüne düşmesine neden olacak kadar gülen,bu da yetmezmiş gülmekten yerde yuvarlanırken masa örtüsü tarafından paket haline getirilmiş birini görürseniz bilin o benim.Ama tabi en çok gülen adama gülerim bi de düşene,bu ben olsam da gülerim.
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
bazı amerikan esprillerine gülerim ama burda amerikalılara deil esprilerine gülüyorum yanlıs anlasılmsın
John
--aslında hiç kötü görünmüyorsun mike
Mike
--gerçektenmi?
John
--Hayır
fenerbahçenin avrupada 0 çekerek tarihe geçmessine çok güldüm
bu yıl da aynısı olucak yine gülcem hehehe ) bi de sürekli biz sizi 6 sıfır yendik muhabbeti dururp durup o sölenir başka başarı yok ya