warlords battlecryIII
- hayaletxxx
- Kullanıcı

- hayaletxxx
- Kullanıcı

walla atlı olduklarından çok da yavaş değiller. O kadar zırh bana taksalar yerde bile sürünemem
bence yine yavaş değiller en azından adamların herolarını kovalayıp öldürüyorum. adamların üslerine girdikten sonra da yavaş koşsalar ne yazar.
Yavaş vuruyolar diyosan vurunca iyi vuruyolar bu o açığı örter ayrıca deneyim arttıkça da bildiğiniz gibi hızlanıyor.
Tüm ırkları oynamadıma am favori ırkınızı doracağım.
Benim Knightlar
Yavaş vuruyolar diyosan vurunca iyi vuruyolar bu o açığı örter ayrıca deneyim arttıkça da bildiğiniz gibi hızlanıyor.
Tüm ırkları oynamadıma am favori ırkınızı doracağım.
Benim Knightlar
- hayaletxxx
- Kullanıcı

- hayaletxxx
- Kullanıcı

ya ben o oyunun yani wbc2 yi de oynadım ama bitiremedim sonra cd yi kaybettim aradan 1 yıl geçti arkadasım 1 ay önce wbc3 ü getirmiş.neyse kurduk oynadık 2 ile hemen hemen aynı zaten zevkli bi oyun ama ben deli gibi oyunun sonunu merak ediyorum.ama ne fayda oyun bitmio.üstüne üstlük birde arkadaslar arasında geyik mevzusu olduk bitmeyen oyunu oynuyo diye sinir oldum ya.lanet olası oyun bitmiyo işte herşey çok güzel ama bitmiyo kahrolası
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Knight Lordlari Recuit Troopsa almak pek iyi bir fikir degil tamam normal armye dahil edin ama geli$tirilecek bir birlik degil onlar. Zira ben knight lordlari implerle bile kesiyorum. Cunku hava saldirilari kar$isinda tamamaen cagresizler. Bunun yerine ucan birimleri geli$tirmek daha kolay. Sonucta her canli 1 xp ve her hero da leveli kadar xp veriyor. Ucan unitelerinizi birazcik surlarin ilerisine dikin ve gelen basit uniteleri oldurmelerini izleyin cok cabuk geliyo$iyorlar.
Bu arada hic ironman mod'da oynamayi denedinizmi double xp veriyor tum oyunlar cok cabuk geli$iyorsunuz ama birkere oldunuzmu karaktere elvede diyorsunuz.
Bu arada hic ironman mod'da oynamayi denedinizmi double xp veriyor tum oyunlar cok cabuk geli$iyorsunuz ama birkere oldunuzmu karaktere elvede diyorsunuz.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
- hayaletxxx
- Kullanıcı

Eh nihayet bende elime geçirdim şu oyunu,evet tüm Warlordsları oynamış biri olarak(hem sıra tabanlı hem real time
) Battlecry'ların en iyisi olmuş gerçektende,ayrıca ne olursa olsun taktik az çok aynı,bu oyun rush için yapılmış savaştan önceki ilk grub'u sağlam hazırlayıp direk dağıtmak lazım düşmanı,çok geç kalınırsada sanırım Titan gerekir ama 15 dakika yaw beklenirmi 
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Titanlar arasindada acik bir dengesizlik mevcut. Yani meydan muhraebesi gibi olurda titanlar kapi$maya ba$larsa ozaman Sirian acik ara farkla dagitip geciyor. Ama daha stratejik ve landoptionsu kullanan bir sava$sa ozaman Lionthrone dovuyor. Diger titanlari pek tavsiye etmiyorum zira hepsinin kendilerine gore dezavatajlari var.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı