Kender karakter oynamak

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

bir de işin pratik kısmıyla ilgili birşey söylemek istiyorum..

bu sitede de olduğu gibi çok --gerçekten çok-- kişi Tasslehoff gazıyla kender oynatmaya kalkışmıştır.. Ama rahatlıkla söyleyebilirim ki bu güne kadar oyunun içine etmeden (kenderlik yapmaktan bahsetmiyorum, yani yapması gerekeni yapar ama benim bahsettiğim suyunu çıkarmak, çıvıtmak) oynatabilen, yani bir kenderi hakkıyla oynatabilen (ben dahil :D, olmuyor yani oyun cıvıyor bir süre sonra) oyuncu görmedim...

kender oynatmak her babayiğitin harcı değildir..

tabi başkalarının da kefil olduğu, kender oynatabildiği tescillenmiş biriyle oynamayı her zaman isterim :D
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

En güzeli gnom oynatmak değil mi ama : ))) Bakın gnomun suyu hiç çıkmıyoo. : ) Ne olurs olsun kardeşler oyunda mutlaka bir ufak ırk bulunduun aksi taktirde elenemeziniz. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
VanwaElen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VanwaElen »

Bence kender oynatmak en kolay işlerden biridir.Ã?ünkü kender dedinmi mantık biter.İşte sıcak sıcak bir örnek geçen masaüstü oyundan.

Grup bir haritayı üzerinde tartışır.Bir anda arkdan bir kender gelir ve lafa dalar.
"AAA ben orayı iyi bilirim.Bende sizinle gelicem.
Grup:HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Kender:Evet
Grup:Hayır
Kender:evet
Sonuç kender öpe öpe gruptadır yada inatla grubu takiptedir :D

Player olarak kender oynatmakta zevklidir.Dm'e herhangi bir gerekçe sunmak gerekmez.Sıkıldım veya meraktan yapıyorum demek yeterlidir :D
Post Reply