-Kocaeli-

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
cntr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by cntr »

Ben de uzun zamandır oynayacak insan arıyorum ama şimdiye kadar bir tecrübem olmadı,ama aşağı yukarı 5 sene kadar bir süredir online veya single player modunda rpg türüyle içli dışlıyım,kavramakta zorluk çekmem.Ã?ğretebilecek olan varsa beklerim :)

İzmit merkezdeyim,seneye kısmetse üniversitede olacağım :D
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Daha önce kocaeli üniversitesi forumlarında böyle bir başlık var demiştim ya... Artık yok arkadaşlar canım üniversitemin canım rektörü uyarıp kapatmış forumu... Hangi akla hizmetdir bilemiyorum ama bu zeka ve bu şevkle devam ederse pek uzun süre devam edemeyecek rektör olmaya...

Elinin altında tüm avrupada olan en iyi 2. devlet kampüsü var ve mahfetmek için elinden geleni yapıyor... Kocaeli Ã?niversiteli arkadaşlar konuyu açık tutalım belki de bi grup kurar oynarız... Saygılarımla
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
bittersweet
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by bittersweet »

ben de ben de! :clap: haftasonları kocaelideyim .hadi lütfen millet nerdesiniz?haftasonları boş boş zaman geçirmekten illallah geldi. :cry:
cntr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by cntr »

öss yüzünden pek etkin olamam ama en azından irtibatta kalabileceğim insanlarla tanışmak isterim,üniversitede istanbula ankaraya veya izmire gidebilirsem aranızda olabilirim.

tüm kocaelilileri msn'ime de beklerim.
bittersweet
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by bittersweet »

tatil başlamış...dışarda kar yağıyor...canım oyun oynamak istiyor :plotting:
bittersweet
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by bittersweet »

Kocaeli'de oyun oynanmıyor ben anladım.Aradan bir yıl geçmiş hala oyun neyin yok :( :( :(
bittersweet
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by bittersweet »

ha ha ha!!

izmit' te çarşının göbeğinde her pazar çillim' de oyun oynuyoruz . Biraz nispet olsun burda oynayalım diyipte harekete geçmeyenlere :roll:
Post Reply