unutamadıınız anılar
bide bizim evde oturan gençlik düşünün Cİn Muhappeti sarmış zaten bicinci var evde olay gelişmeye başlıyor evde gruba yeni katılan birini korkutalım derken olaylar çığrından çıkıyor...
şöyleki cinci arkadaş die tabir ettiğim kişi evde kurna olup olmadığını soruyor bence var diyorum ve kurnanın başına gidiyoruz burda bizans zamanında bi türk gelininin kurna başında tecavüze uğrayıp öldürüldüğünü iddia ediyor zaten biz tırsmaya başlıyoruz çocuğun burnundan ve ağzından kanlar geliyor çocuk bir ande bir bizans askeri gibi davranmaya başlıyor ve 2 çocuk daha yanen giriyor tiriplere anlıyamıyoruz ve bir anda kurnanın başında Beyaz Gelinlikli bir kız beliriyor ve kurtarın beni bu lanetten diyor ve diğerleri kopuyor bu arada
içeri kaçıyoruz bi arkadaş ellerini açarak yanan lambaya anlaşılmayan bir dilde birşeyler söylüyor dizinin üstüne çöküyor ve lamba bi süre sonra büyük bi sesle patlıyor olaylkar çığrından çıkıyor zaten evde bulunan 2 kız iyice ağlıyor felna ama bağıran yok askenr tiribine giren arkadaşlar rumca bişiler söylüyorlar ne alaka ise diğer biride bize çeviri yapıyor işte hepimizi öldürçekmiş felan sabah yaklaşırken artık herkes koptu iç içeyiz bi görseniz ama tam bi lanet gibi bişi oldu soora ezan okununca asker tiribindeki arkadaş lar bayılıyor ve gelinlikli kız bir anda kayboluyor gözlerden çok iğrenç ama heycanlı bi geceydi anlatamam sizlere yaaşamak gerek
YUKARIDA ANLATTIğIM OLAY TAMAMİ LE GERÃ?EKTİR....
şöyleki cinci arkadaş die tabir ettiğim kişi evde kurna olup olmadığını soruyor bence var diyorum ve kurnanın başına gidiyoruz burda bizans zamanında bi türk gelininin kurna başında tecavüze uğrayıp öldürüldüğünü iddia ediyor zaten biz tırsmaya başlıyoruz çocuğun burnundan ve ağzından kanlar geliyor çocuk bir ande bir bizans askeri gibi davranmaya başlıyor ve 2 çocuk daha yanen giriyor tiriplere anlıyamıyoruz ve bir anda kurnanın başında Beyaz Gelinlikli bir kız beliriyor ve kurtarın beni bu lanetten diyor ve diğerleri kopuyor bu arada
içeri kaçıyoruz bi arkadaş ellerini açarak yanan lambaya anlaşılmayan bir dilde birşeyler söylüyor dizinin üstüne çöküyor ve lamba bi süre sonra büyük bi sesle patlıyor olaylkar çığrından çıkıyor zaten evde bulunan 2 kız iyice ağlıyor felna ama bağıran yok askenr tiribine giren arkadaşlar rumca bişiler söylüyorlar ne alaka ise diğer biride bize çeviri yapıyor işte hepimizi öldürçekmiş felan sabah yaklaşırken artık herkes koptu iç içeyiz bi görseniz ama tam bi lanet gibi bişi oldu soora ezan okununca asker tiribindeki arkadaş lar bayılıyor ve gelinlikli kız bir anda kayboluyor gözlerden çok iğrenç ama heycanlı bi geceydi anlatamam sizlere yaaşamak gerek
YUKARIDA ANLATTIğIM OLAY TAMAMİ LE GERÃ?EKTİR....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
hahah daha önce bahsetmiştim okulda bi arkadaşım vardı.gerçi adını yazmamıştım yazayım bari celal (şu sırayı fırlatan) yine okuldayız sırada bi gün kutlanıyo yine okul müdürü yok vekili var ve acaip tilt oluyoruz celal acip tav oluyo bende tav oluyorum.celal bana "canım çok sıkılıyo bi atraksiyon yapalım napalım" dedi bende salak gibi olm ben bu herifi hiç sevmiyorum git bi bıçakla da gel dedim ve celal gidip bıçakladı.... bu unutamadığım bi anıdır mesela....
haha o zaman sana şunu da anlatayım lise 2 deyim yine lise 1 lerden bi kız önce benim çok yakın arkadaşımın sevgilisine daha sonrada başka birininkine göz koymuş gerekli uyarılar yapıldı kıza ayağını denk al die 3. de benim sevgilime takozlamış..bu benim kulağıma bi geldi...okulda tanımadığım ne kadar kız varsa hepsi arkamdaydı..çektim kızı bi kenara bi baktım 30 kişi olmuşuz benim eller arkada bi yamuğunda tokat patlatıcam.ve nitekim öyle de oldu ben daha tokadı yerleştirdim elimi çekemeden arkadan gelen yumruklar tokatlar kızı felç etmişti....
ertesi gün kız beni görünce yolunu değiştirmişti
ertesi gün kız beni görünce yolunu değiştirmişti
-
AmadeusTheDark
- Kullanıcı

Eeuheuheuh bu neymiş yaa 30 tane kızın toplanıp başka bi kıza sille tokat giriştiğini kafamda canlandırıyorumda hahha çok komik bir görüntü
Bende böyle orta 1 de felanım okula servisle gidip geliorm okul servisi malum millet camlardan sarkmış binbir türlü maymunluk tabi bizde bu maymunluk olayına elimizden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıorz ben servisin ortasındaki koltuklardayım en arka sıradada bi elaman var o bana tükürüyo ben ona tükürüyorum(ulen ne pislik adamlarmışız o zamanlar beaa euheu) servis benim eve yaklaştı aramızdaki bu savaşta iyice kızışmış ben kapıya yaklaştım tabi finalide güzel yapmaya çalışıyorum aazımın içine salgılayabildiğim kadar tükürük salgılamışım bööle aazım dolu bekliorm tam servis ineceğim yere bayaa bi yaklaştı ben döndüm bütün ağzımdakini arkaya doğru püskürttüğüm gibi servisin kapısını açıp atladım fakat ufak bir zamanlama hatası yapmışım servis hala gitmekteymiş bende tabi 2 takla atıp serilmiştim allahtan ufak sıyrıklarla atlattık.
Bende böyle orta 1 de felanım okula servisle gidip geliorm okul servisi malum millet camlardan sarkmış binbir türlü maymunluk tabi bizde bu maymunluk olayına elimizden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıorz ben servisin ortasındaki koltuklardayım en arka sıradada bi elaman var o bana tükürüyo ben ona tükürüyorum(ulen ne pislik adamlarmışız o zamanlar beaa euheu) servis benim eve yaklaştı aramızdaki bu savaşta iyice kızışmış ben kapıya yaklaştım tabi finalide güzel yapmaya çalışıyorum aazımın içine salgılayabildiğim kadar tükürük salgılamışım bööle aazım dolu bekliorm tam servis ineceğim yere bayaa bi yaklaştı ben döndüm bütün ağzımdakini arkaya doğru püskürttüğüm gibi servisin kapısını açıp atladım fakat ufak bir zamanlama hatası yapmışım servis hala gitmekteymiş bende tabi 2 takla atıp serilmiştim allahtan ufak sıyrıklarla atlattık.
Lunitari's idish, shirak, damen du!
Trabzondaydım.. kaç yaşında olduğumu tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım 14 civarıydım.. Amcamın oğluyla dağa tırmanıyoduk... Karadeniz deresi çayı bol olan bir yerdir ve her dağ en fazla 150 meyrede bir ufak akarsularla parçalanır... Tırmandığımız yerde böyle bir akarsunun yatağından çıkmamız gerekiyordu(bizim planlarımıza göre ) ve çıkmaya başladık... Devamlı akan su tamamen kaya olan zemini kayganlaştırmıştı.. tek parça halinde ki koca kayadan 100 metreye yakın yukarıya doğru çıkmıştık ki benim ayağım kaydı... ilk taşta sörf deneyimimi yaşadım... Hayatımda hiç o kadar korkmamıştım.. kenardaki ağaçlara tutunmaya çalışıyodum fakat elimi nereye atsam elimde kalıyodu... tabi bu sörf fazla uzun sürmedi ve ben daha youlun yarısına gelmeden yere düştüm... Can havliyle yakaladığım fidanı kökünden kopararak kendimi akarsu yatağından dışarı fırlattım.. baya bi mesafe daha aşağı yuvarlandıktan sonra durabilmişim... ama benim son hatırladığım o küçük fidanı yakaladığımdı.. ondan sonra ya fazla heyecandan ya da çarpmanın etkisinden bilincim kapanmış...
Amcamın oğlunu ben öldüm diye başımda ağlarken hatırlıyorum.. yarım saat korkudan hiçbirşey yapamamış... hala o günün birkaç hatırasını taşırım
Amcamın oğlunu ben öldüm diye başımda ağlarken hatırlıyorum.. yarım saat korkudan hiçbirşey yapamamış... hala o günün birkaç hatırasını taşırım
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Hehe bi kere beni gasp etmeye çalışmışlardı.Katlı mı karlı bi gün okul tatil olmuş.Bende florya da geziyodum ormanda.Sadece kar sesi fln müthiş ortamdı.Ağaçların arkasında iki herif gizleniyodu.Beni farkettiler.Kelebek fln çıkardılar.Pis bi ifadeyle "beyler kolay kolay gaspedemezsiniz, madem istiyosunuz kapışalım" dedim.Tabi yanımda kama vardı.(gerçi biraz fazla uzundu short sword gibi).Ztn gothic II'yi yeni bitirmiştim.Güzel küçük bi kavgadan sonra çizdiğim adamları o halde bıraktım ve gittim.Çok sonraları heriflerle ahbap bile olduk hatta(tabi yaraları iyileşip kırık dişlerine alıştıktan sonra
)
Ben lisede yapı olarak normal fakat kavgaya müsait sinirli biri olarak bilinirdim. çok çabuk parlayıp gaza gelebiyorum. Bu yüzden kavga olacaksa beni hep +1 olarak görürlerdi. Lise 3 te bizim 3 arkadaşa karne alacağımız gün (cuma günü) yaklaşık 20 kişi kadar dalmıştı lise 2 lerden. Ve ben de sadece ayırma maksatlı katılabildim olaya. çünkü iki gün sonra Ã?ss vardı ve kavga ciddiydi. Bir kol kırılma olayından korkmuştum. Neticede üçü dayak yedi ve bende onları yerlerden topladım. Çok utandım ve mahçup oldum. Hala aradan 3 sene geçmesine rağmen dayak yemek pahasına katılsaydım bir yumruk atsaydım diyorum. Ve buna rağmen beni hiç korkaklıkla suçlamadılar ve en iyisini yaptığımı söylediler. Ã?ünkü kırılan diş bir daha çıkmıyor 
Lise birdeyim okulun tuvalrtinde bi arkadaşla sigara içiyoz kabin duvarlarından biri kırık yan tarafda ki kabinle bitişik.tepeden çıkan dumanı gören gelmiş kısa sürede içeride 12 kişi olduk tıklım tıklım millet sigarayı içmekten çok bir birini yakmamaya çalışıyo tabii dumanın o kadar artacağını düşünmemiştik sonra bi baktık kapı çalıyo herkes de bi sessizlik rehber öğretmen geldi çıkın dışarıya dedi biz bi çıktık oniki kişi adamın suratı görcektiniz adam iki kişi beklerken on iki kişi çıktı sonra tabii müdür yardımcısında dayak fala yedik ama adamın o ifadesini görebilmek için gene yaparım çok komikti yaw
bir kere (hazırlıktayken 4 sene önce bu zamanlar)bi araba bana çarpmıştı, ayağım (içten)kopmuştu, insan kendi ayağını yanında görünce biraz şaşırıyo ama geri düzelttim ayaamı öyle bekliyom ne salakmışım daa sonra 20 santim uzunluunda bir platin taktılara ayaama (ameliyat malzemelerini gördüm, darbeli matkap bile vardı lan
)ve haala o zımbırtı ile yaşıyom ama güzel oluyo havaalanına falan girerken havan oluyo(daa deneyemedik)fakat bazı alışveriş merkezlerinin sahte tarayıcı kullanıp kullanmadıklarını bilmenede çok yarıyo(mesela migros kullanmıyo, real'in sadece en soldaki kapısı)
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help
KOYAANISQATSI 
-
Logan
- Kullanıcı

vala unutamadaım hala tek olay var bir kere arkamdaki penceremde hayalmi yoksa gerçekmi bilmiyorum ama koca kafa minicik gövdeli bir şey görmüştüm ay dirak duvara yansıyordu
( hala anlatıkça tüylerim diken diken oluyor
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
annemle çok kötü kavga ettöiştik bıçakla üzerime yürümüştü ve benim piercinglerimin hepsini atmıştı.karşılık olarak bende onun altınlarını atacaktım ki babam yetişti...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
helal olsun bendebi gün babama dedim kula1m1 deldiricem die
bi tepki vermedi i_ yerinde çekmeceyi açt1 uzun namlulu magnum u çekti " biz deleriz " dedi tabi_ ben sok oldum
bi tepki vermedi i_ yerinde çekmeceyi açt1 uzun namlulu magnum u çekti " biz deleriz " dedi tabi_ ben sok oldum
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Logan
- Kullanıcı

Re: unutamadıınız anılar
aynısını da babam ban yaptı ama benimki av tüfeyini cıkardı olay şöle gerçekleştifindor wrote:helal olsun bendebi gün babama dedim kula1m1 deldiricem die
baba ben kulamı deldirecem
babam:bi sn yavrum (içeri gider)
yavrum diyince para vercem zanetim
babam:ben delerim yavrum
bu arda ben tv ya bakıyorum nasıl olur baba.......... derken arkamı döndügümde babam çiftelisine dom dom kurşunlarını yerleştiriyordu
kulama nişan almıştı
ben tabi direk koltugun arkasına uçtum
tamam baba vaz geçtim dedim
o arada aname geldi ne oluyor burda diyince
berkin kulagını deliyoruz diyince iiiii dedi mutfa geri gitti
bakalım dövmeye ne diyecekler
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF