vayyy.erdinç coşmuşun öyle duyduk .
başkalarının da hikayeni beğenmesine sevindim.benim görüşümü bildirmem zaten gereksiz.ama anlamadım sen bu hikayede ölümlülere yer verdin mi yaaa.Sylrador Gorax falan bi de Armand......
beni aydınlatırsan sevinirim.
Eldarin wrote:vayyy.erdinç coşmuşun öyle duyduk .
başkalarının da hikayeni beğenmesine sevindim.benim görüşümü bildirmem zaten gereksiz.ama anlamadım sen bu hikayede ölümlülere yer verdin mi yaaa.Sylrador Gorax falan bi de Armand......
beni aydınlatırsan sevinirim.
Abi onlar şu malum olaydan sonra hani biliyorsun yaaa.
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
demek şeytan klanları haaaaaa.
bak bunu ben bile bilmiyordum.ama ilham verici olduğunu söylemeliyim.
erdinç bilader sana bizim şu kılıçları bulan elemanların hikayelerine de yer verecenmi diye sordum.
Thlyrotel yeni mesajı attı 'bir dünyanın hikayesi' çok süper.
herkesin okumasını rica ediyorum.
erdinç çok az kişinin sahip olduğu bir yeteneğe sahipsin.
yeni başlık açacam salvatore mi erdinç mi diye.
Eh Eldarin kardeş abartı olmuş senin laflarda biraz Salvatore'yi sevmesemde daha o seviyelere çıkmak için fırın alıp içinde pişirdiğim unlu mamulleri yemem gerek.
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
bırak sen salvatore yi bezdirdi bizi drizzt in saldırılarını birer birer anlata anlata.onun yerine başka adam yoktu herhal ondan kitabın yazarlığını ona verdiler(bunlar benim kişisel görüşlerimdir.ama yine de ilerde bir gün salvatoresevenler derneğinden tehdit mesajları gelirse şaşmayın) .
hayırlısı kardeş, sen ünlü olur DM'liini yaptıın oyuncularıda unutursun yakında
şaka bi yana gerçekten seviorum senin tarzını ben Erdinç kardeş, hayırlısı olsun
öz hakiki chosen
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...