Ultima????
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

-
_Nightfall_
- Kullanıcı

O cd yi bende istiyorum izmirli arkadaslar....... 
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Arkadaşlar ultima aslında Rp üzerine kurulmuştur fakat Türkyede Ultima Savaş üzerine kuruluştur.. Yani bunu şölye açıklarız millet oyunu oynuyor fakat ters bişi olursa hangi cafedesin ... ew adresini wer hemen geliyoruz arkadaşlarla gibi laflar ediliyoryr....
Bu arada birde emek war yani Bir şeyler yapma için Skill öğrenitorsunuz fakat Gm ler sizei yanışlıkla Ban yaptkları zaman o kadar emek boşuna gidiyor öğrendiğniz skiller cafeye harcadığınız o kadar para çöpe gidiyor fakat Masaüstü oynarken Yaoman gereken kalem kağıt silgi brde bulundupğun cafede bir şeyler içmek sonra oturup eğlenirsin ......
Size tavsiyem eğer ultima oynamak isterseniz gidin yabancı serveralarda onayım camelot veya İm Por Ylem gibi bunla paralıdır fakat adam gibi Rp ve seviyeli oyuncularla oynarsınızzz..
Bu arada birde emek war yani Bir şeyler yapma için Skill öğrenitorsunuz fakat Gm ler sizei yanışlıkla Ban yaptkları zaman o kadar emek boşuna gidiyor öğrendiğniz skiller cafeye harcadığınız o kadar para çöpe gidiyor fakat Masaüstü oynarken Yaoman gereken kalem kağıt silgi brde bulundupğun cafede bir şeyler içmek sonra oturup eğlenirsin ......
Size tavsiyem eğer ultima oynamak isterseniz gidin yabancı serveralarda onayım camelot veya İm Por Ylem gibi bunla paralıdır fakat adam gibi Rp ve seviyeli oyuncularla oynarsınızzz..
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

Quaxis te oynamayı deneyin. Ben sırf RP için oynuyorum ve işte tek tük bir kaç insan sayesinde aradığım tadı alabiliyorum. Bu arada UO oyun motoru scriptler sayesinde en kapsamlı MMORPG motoru olmuş durumda. Herşeyle iletişime geçmek mümkün ama Türk serverlarında değil. Olsun Quaxis iyidir. RPyi anlamış adam diğer serverlardan daha fazla (%10
)
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

-
legacy_user_1144
- Lale_Savascisi
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

vala arkadaşlar ben darkvenue diye bir serverde oynuyorum ve uo tr ye geldiginden beride oynuyorum tamam zevkli ama tavsiye etmiyorum hatınız zehir olur bırakın boş verin tüm sosyal hayatınız bitiyor uo ounamayun ultima online :life offline
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Nostredamus
- Kullanıcı

hmm ultima online ztn frp'den alinti ...
günümüzde oyunda rp yapan kalmadı ...
bu yuzden oyunun zevki kalmadi...
ama derseniz uo oynuyormusun oldukca kabiliyetim var
amentes eski ( gm nostredamus )
novaworld dev ( jasbecker )
quaxis gm ( nostredamus )
Noir gm ( nostredamus )
günümüzde oyunda rp yapan kalmadı ...
bu yuzden oyunun zevki kalmadi...
ama derseniz uo oynuyormusun oldukca kabiliyetim var
amentes eski ( gm nostredamus )
novaworld dev ( jasbecker )
quaxis gm ( nostredamus )
Noir gm ( nostredamus )
Ã?u dunyada sigara icenlere saygi duy, onlar bu fani dunyada misafirler....
Dark-Elf Elessar Aldarion
Dark-Elf Elessar Aldarion