En sıkı drow fighter o zaman...

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben de beğendim :twisted:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Aslında Uthagentel biraz şanslı.Yani tabii avam sınıfında bile göze çarpan bi karakter ama Mez'Barris(2.evin matronu) sayesinde baya güçleniyo.Zaten 2. ev askında baya ilginç bi ev.Erkeklerin en değerli olduğu ev.Yani tabii ki kadınlar üstün ama Mez'Barris(bundan sonra sadece Mez diicem baya kasıyo :D )erkeklerin gerçek güçlerinin(ve ne kadar güçlü olabileceklerinin)farkında olduğundan erkekleri çekinmeden eve kabul ediyo.Uthagentel de bunlardan biri.İlk zamanlarda bu evin büyücüleri hayvan gibi kuvvetliymiş.Çok eskiden(Del'Armgo daha 67 evken mi ne,belkide daha aşağıdayken)bunlar 37 eve saldırıyo.Ama sadece büyücülerle.Saldırı şöyle:evin büyücüleri bi büyü yapıyo.37. ev "bi anda yok oluyo".Sonra evin olduğu yerde kapkara bi göl oluşuyo.gölün üstünde de garip bi gümüş renginde sıvı var.2 gün sonra bu sıvı bi şekil almaya başlıyo.Aldığı şekil de Del'Armgo nun simgesi.Baenre dumur oluyo hemen bunların evine ziyaret ediyo tabii böyle bi güç gösterisinden sonra.Bi zaman sonra da(2 ay falan)Baenre Del'Armgo yu şehrin 12. evi ilan ediyo.Zaten kimse bişey diyemiyo(ne Baenreye ne de Mez'e)Sonra da çok kısa bi sürede tırmanıyolar ve 2 ev oluyolar...
Evil rises,darkness falls...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Hmm güzel bayaa. şimdi ben bu kitabın bir an önce türkçeye çevrilmesini istedim...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Sonra bana neden büyücüleri sevmezsin derler. Al işte!!! Sinir hastası ederler adamı garip gurup büyüleriyle :mrgreen:
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Baya garip büyü harbiden.
Ve ben bu büyüye hiçbiyerde rastlamadım.Aslında öyle harıl harılş Tome of Magicleri kurcalamadım ama zaten 2.ev de o güç gösterisinden sonra hiç ihtiyaç duymuyo öyle bişeye.Ama nasıl bir güçtür yaa?Toplan 10-15 büyücü bi büyü yap:"Aaaa ev yok!!!"
Bu arada Uthagentelden sonra evin savaşçıları hayvan gibi kuvvetleniyo. Tabii bütün dişileri Uthagentel dölleyince evdeki fighter kapasitesi baya coşuyo.Zaten en büyük ordu Baenrenin diil,Del'Armgo'nun.Ama her drow bilir ki Lloth'un takdirini almadan yapılmış bi ev saldırısı kesinlikle başarısızlığa mahkumdur.Eh,kimsede de Baenre'deki kadar rahibe olmadığı için kimse Baenre'ye saldıramıyo,yemiyo tabee...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Baron_Sengir wrote: Bu arada Uthagentelden sonra evin savaşçıları hayvan gibi kuvvetleniyo. Tabii bütün dişileri Uthagentel dölleyince evdeki fighter kapasitesi baya coşuyo.
Manyak sayısı artıyor desene şuna!!!
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Afedersin ama kralı gelse baenre avine dalaşamaz. Sıkar biraz. Beş ejderhada gelse yemez bence o kadar. Walla zaten öle bir durumda tüm evler birleşip topluca bir büyü yaparlar.
- Amanın ejderhalar nerde?
- Büyü yaptık ölürdük olm.
- E oha abi yani..
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Wuroldar wrote:Afedersin ama kralı gelse baenre avine dalaşamaz. Sıkar biraz. Beş ejderhada gelse yemez bence o kadar. Walla zaten öle bir durumda tüm evler birleşip topluca bir büyü yaparlar.
- E oha abi yani..
5 ejderha mı nası ya?
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Wuroldar wrote:Afedersin ama kralı gelse baenre avine dalaşamaz. Sıkar biraz. Beş ejderhada gelse yemez bence o kadar. Walla zaten öle bir durumda tüm evler birleşip topluca bir büyü yaparlar.
- E oha abi yani..
Walla Baenre time of troubles zamanında tersten görüyodu dünyasını da son anda Lloth avatarını gönderdi o anda da büyü eski haline döndü ordan yırttı.Yoksa 3.ev ortalığı darmadağın ediyodu.(Aslında bu konuyu raininin açtığı "time of troubles ve kara elfler"konulu başlıkta da anlatmıştım)3. ev (House Oldobra)psionic aynı zamanda ve ToT zamanında tek büyü yapabilen bunlardı.Haliyle ne Baenre kalıyodu ortada ne de Menzoberrabzan...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben yine de ejderha kısmına pek bir açıklama bulamadım... 8O :? 8O
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Beş ejderha!!!Beş Beş. Hem de ejderha. Ejderan mı yazcaktında yanlışlık oldu!?
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Yok dooru yazacaktım ejderan yazacak olsam 50 filan yazardım :P
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

benim de şaşırmamı mazur gör.bilirsin ejderhalar bırak savaşmatı savaşmak için önünde durması bile zor yaratıklar.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

şu Baenre'den biraz daha bahsetsenize... Hala kafamda canlandıramadım bu kadar müthiş bir gücü...
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Yaa hayvan gibi yazdım yolladım geçenlerde invalid session dedi sonra beceremedim bidaha sinir oldum ya yarım saat alanyazmıştım halbuki.Onun için şimdi kısa kescem olmadı özel mesaj falan atarım ben merak edenlere boş zamanımda..
House Baenre:1st House of Menzoberranzan
Matron Baenre:25 lvl high priestess of Lloth
20 ye yakın kızı var bu hanımın 18-13 lvl larasında değişiyo lvlvları hepsi de priestess(ve high priestess) of Lloth
Lloth un en yüksek lvl lı rahibesi olduğundan(başka deyişle en değerli rahibesi)bi keresinde Lloth avatarını göndermişti Baenre için.
Baenre yaklaşık 5000 yaşında 8O Drowlar Menzoberranzan a geldiği ilk gün de vardı,hala da var.(yaşıyo demiyorum dikkatinizi çektiyse.Öünkü ben(ve Menzoberranzan halkının yarısı)Baenre nin çoktan ölmesi gerektiğini düşünürken geri kalan yarısı da Baenrenin zaten öldüğü görüşünde)2600 Drow savaşçı mevcut Baenre Compoundun içinde(tahmin edilen min.sayıdır bu)+2600 tane de köle gücü var ki bunlar da minatour,ogre,bugbear,goblin vs...oldukça kuvetli bir ev yani.
tabii daha önce bi dragon saldırıı mevcut olmadığından noolur bilmiyorum ama bu evde daha bissürü kuvvetli NPC mevcut.(Baenre nin 2 çok güçlü oğu var;mage ve fighter;Gromph ve Dantrag)falan filan.Zamanım sıkışık biraz sonra aklıma gelenleri yazarım..
Post Reply