valla abi ben istediği zaman gözüken istediği zaman gözükmeyen biri olmak isterdim.Ama özenmek diil de yerinde olmak istediğim bill gates var.money money
su anda frp oynamakda olan herkes.. 2 sene oldu yaw, oynama oynat, ne bu bea ühü ühü.. cinnet gecircem, hayır bişiy diil playerlara yazık olcak..
breath koyucam kafalarına ısınsın cocuklar..
valla ben önceden Jean Grey e özenirdim ne güzel her zaman telekinetik bi güçlerim olmasını istemişimdir başkaların düşüncelerini felan okumak hoş olurdu
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
ohhh abi nie yaw başkalarının düşüncelerini okumak hem biraz saygısızlık
hemde bazen kötü olabilirdi ne bilim bir amelenin sapıkça fantezilerine denk gelebilirsin kazayla
ama istediğin zaman yapınca fena olmazdı
GÃ?L BAHÃ?ESİNE BÃ?LBÃ?L YARAşIR.
PİSLİK BÃ?CEğİ GÃ?LDEN NE ZEVK ALIR!
heheh evet böle tepkiler alıcağımı biliyodum ama neden bi amelenin durduk yerde düşüncesini okuyimki istediğin zamanda istediğin kişinin düşüncesini okuyon yani onu kontrol edebilceksin hem ben özendiğim kişiyi ve özelliklerini yazdım jean Grey de böle bi özellik var işte napiyim
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
ben açıkcası thunderbird 3 veya human torch'a özenirim...
açıkcası her tarafımdan alevler çıkması ve onları kontrol edebilmek harika bir duygu olurdu
hep açıkcası hayal ederim kendimi tutamam...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
2 senedir dmlik yapıyorum sadece just_win, bi türlü bi dm bulupta oynayamadım.. ewt dragon breath.. hatta gaze bile olur şöle taşa cevireninden.. nuhaha..
Valla ben yüce filozof Diojen gibi olmak isterdim ama farklı hayat koşulları nedeniyle olamadım. Sokaklarda dolaşıp ''bir adam arıyorum, adam'' diye bağıran bir herif bu.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
abi ne diojeni ya.. yapma gözünü seviyim.. herifin felsefesini detaylı okudun mu zebil gibi celişkiyle karsılasıyosun.. gerçi adam arıyorum vs hoş tabide.. ne biliim, filozof sonuçta..