Corax vs. Drizzt Do'Urden

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

O kadar yüksekte gözüm yok. Drizzt ölsün yeter. (Birileri öldüğü sürece sorun yok benim için bu forumlarda :twisted: )
serinafairuza
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by serinafairuza »

Raist kızma ama hiç şansın yok. :wink: Str falan ii ama zeka faktörünü naapcaz. Hatırladığım kadarıyla kimse barbarları zeki olmakla suçlayamaz. :P
Nature protects me, cause I serve her.
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Bak Corax sen ömür boyu kovalasanda Drizzt'te ömür boyu kaçar sana bunu söliim. Öünkü Drizzt gereksiz yere birini öldürmez. :):):)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Biz de kaçmaması için bir kaç arkadaşıyla tanışırız değil mi ama?
bu arada bir kılıcı rüzgardan daha hızlı savuruyorsan (13 strli bir adamdan "kaç kat daha hızlı" savuracağımı söylemeye bile gerek yok) ve bir savaş uzmanıysan, acımasız bir katliam makinasıysan Drizzt'in kaçmaktan başka çaresi yok. Kaplanını 6 saniyede öldürürüm kılıçlarınıysa tek vuruşta shatter edebilirim (Bilmem hitpointi 100 olan bir pala var mı...)
Sonra Drizzt'e kaçmaktan başka çare kalmaz ki onun kadar iyi zıplarım ve onun kadar iyi koşarım şans vermiyorum diyorum ya...
100 küsur hitpointli bir adam 330 damage vuran bir adama kaç "salise" dayanabilir bunu tatrışalım isterseniz...
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Bence shatter muhabbetini unut o weaponlar çok sıkı enchanted koruma büyüleriyle.Mesela ben senni karakterini bilmiyom da Drizzt kaçıo diyelim senden sen kovalarken Guen senin boğazına doğru critical ı yapıştırdı.Nolcak şimdi?
Evil rises,darkness falls...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Guen dediğin şu kedi mi? hani şu AC:15 hp:37 olan
Ben tekme atsam ölür o kedi hatta sana ispatlayayım

+36 attack roll'um var (level 20 iken)
20 supreme power attack versen +40 damage alıosun
str 43 olunca +16 damge da ordan gelio

yani tekme atarken attack roll'um +16 damage'sa 1d4+40+16
Kısacası ciritical failure 1 atmadğın sürece o kaplana bi tekme koyuyosun ve o kaplan 1d4+56 damage alıp vücudunu parçalayıp geçen bir ayakla instant kill oluyor. Sonra Drizzt'i kovalmaya devam?

Sıradaki...?
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Abi kedi boğazına critical yapio diom sen hala bana tekme atcam diosun :? hayır diosan ki ben trap-ambush yemiom o zaman tmm
Evil rises,darkness falls...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

O boğazıma saldırırken boğazımı açıp gel vur mu diyorum?
20 level savaşçıyım istersen kendimi savunabileyim zavallı yaratığın CRsi 5 ya! Sizin gözleriniz kitaplarla boyanmış anladığım kadarıyla. O panterin attack rolu +8 biliyor musun? O benim ayak parmağıma vuramaz nereye boğazıma critical vuruyo kendine gel...

Level 20 karakteri CR 5 Panter mi öldürecek şaka gibisin.
Ayrıca kavrayamadığın bir noktayı açıklığa kavuşturayım istersen...
Str 42 senin için bir sayıdan başka bir anlam taşımıyor olabilir ve kafanda canladıramayabilirsin haklısın... Öünkü bu dünya üzerinde pek "insan" da yok.

4160 lbs taşıyarak gezebiliyor (1.552 kg)
8320 lbs'yi kafasının üstüne kaldırabiliyor (3.104 kg)
20800 lbs'yi hareket ettirebiliyor (7.760 kg)

heralde 7 tonluk bir taşı yerinden oynatabilecek kuvvetteki bir adam 15 kiloluk bir kılıcı ne kadar büyük bir hızla ve ne kadar büyük bir kuvvetle vurur sen tahmin et. Kırılmayan bir kılıçla kayaları parçalayabilecek bu kuvvetteki bir adam Drizzt'i ve o "çok övdüğünüz kurtarıcı" kediyi kaça böler bir düşünün bakalım...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Eh be raist ne taktın adama yaa. Drizzt'e kılın mı var birader. Warsa niye? Hayır. Onu anlamadım ben. Hadi yiyosa bide Raistlin'e sataş böyle... :):):)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Yok abi büyücülere sataşmayacan. Adamlarda her türlü adilik var walla bi imprisonment hayatın kaydı çık çıkabilirsen. Bu yüzden şööle iyi bi magic resistance alırsam... Evet evet!!! :twisted: :twisted: :twisted:
şaka bi yana Raistlin bütün Tanrıları yenebilecek güce sahip... Sataşanın alnını karışlar valla...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

e orası çok dooru bak... Ama kötü yola düştü işte :)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Sonunda delirmiş bir dilenci olup çıktı zavallım... (hüngür hüngür)
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

İşte Margeret Weis'in bu yanına bayılıyorum...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

HHHHrrrrrrrrr.......... En sevdiğim karakterdi Raist!
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Hayır o anlamda değil. Böle ani sürprizlerine bayılıyorum. Ki benimde en sevdiğim karakterdi ruhdöveni. Sonrada taslehoff (onun kadar korkusuz olmayı dilerdim) :)
Post Reply