Anket
dl
ulan beğenmiyosanız oy atmayın ya da cvp yazmayın be 
evet yani binlerce kitap içinden nası bir kişi seçebilirsin ki!Hem ben böyle 20 kere daha rastladımNorticus wrote:ayrıca bu anket kime ne kazandırıyor?
kişisel alma kaç zamandır frp forumlarına takılıyorum ve bu çeşit anketlere belki 10defa rastladım
gereksiz...çok gereksiz...
Thibbledorf Pwent
Re: dl
Hiç senin gibisini görmedim neden kızıyorsun ki? Millet görüşlerini belirtiyorki bu bence çok doğal bir olay....haplo25 wrote:ulan beğenmiyosanız oy atmayın ya da cvp yazmayın be
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
ulan beğenmiyosanız oy atmayın ya da cvp yazmayın be
bi başlık açıyosan milletin eleştirilerini de kabullenmen gerekmez mi sevgili arkadaşım... forumlara biraz daha dikkatli bakmış olsaydın zaten aynı amaçlı birçok anketin açıldığını görürdün...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
bakalım iç içe kac kare olabiliyo.. keh keh.. bende cekimserim.. gnomlara döndük..Gorath wrote:Tamamen aynı görüşteyim...Norticus wrote:onu bırak, böyle bir anketin açılması zaten başlı başına bir saçmalık benceBeğenmediğisen sen yap Gorath
dünyanın neredeyse en geniş edebiyat kitlesi içinden bir kişi nasıl seçilebilir?
Bir iç içede ben alıyım dedim. Evet varmı başka paladine ile haployu karşılaştırmak gibi gereksiz ve gereksiz olduğu kadarda saçma bir iş yapmak isteyen...siatias wrote:bakalım iç içe kac kare olabiliyo.. keh keh.. bende cekimserim.. gnomlara döndük..Gorath wrote:Tamamen aynı görüşteyim...Norticus wrote:onu bırak, böyle bir anketin açılması zaten başlı başına bir saçmalık benceBeğenmediğisen sen yap Gorath
dünyanın neredeyse en geniş edebiyat kitlesi içinden bir kişi nasıl seçilebilir?
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
dl
Tamam Gorath kızma pardon biraz fazla yüklendiniz ona kızdım
Sanırım özür dilemesi gereken benim. Bak şimdi şöyle yapalım. Oradaki en iyi karakteri söyleyelim. Oradaki en iyi karakter kesinlikle Haplodur bence. Birde sizin görüşünüzü alalım...