ÖÖL RÖZGARI HANI!

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
ceskan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ceskan »

Kapıdan içeri bir insan girdi. Pek tekin birine benzemiyordu, ama ne olduğunu kim bilebilir ki. Birkaç adım attı. Ve o anda bir köşede oturmakta olan soytarıyı gördü.Kendi kendine birşeyler fısıldadı. Soytarıya nahoş br bakış attıktan sonra handakileri başıyla selamladıktan sonra bir köşeye oturdu...
Etrafını incelemeye başladı. Güzel bir mekandı. Ve o sırada bir hanım gördü. Güzelliğiyle aklını başından almıştı bu yabancının. Ama yabancı bir anda toparlandı en azından çalıştı. Ne diyeceğini bilemiyordu. Birdenbire kendinden beklenmeyecek bir nezaketle "Buraya şarap getirir misiniz?" dedi. Hala kendine gelememişti.
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Kapılar açıldı ve içeri bir elf kızı adım attı..
yüzünün büyük kısmını örten altın sarısı saçlarının arasından 2 gri göz parlamaktaydı..

nazik bir hareketle yüzünün ön kısmına düşmüş olan saçları kulağının arkasına attı

"Merhabalar hayırlı olsun hanınıın yeni açıldığını duydum...
şeyy acaba çalışıcak birine ihtiyacınız varmı??"
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

aaa evet çalışacak birine ihtiyacım var sanırım. veee....kibar ozanım! sizinle dans etmek şeref verecek!"

baylar ve bayanlar şaraplaranız beklemeksizin geliyor ve ücretler ödendiği taktirde güzel müziklerde size eşlikl ediyorr...:)
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Palisdan'ın yüzünde bir gülümseme belirir. "Ã?öl prensesim sizinle dans etmek benim için hayata yeniden gelmek gibi olacak. Tabi önce müzik lazım." der ve parmağını şıklatır han hafif loşlaşır ve her yandan gelen bir şarkı çalmaya başlar, Palisdan'ın gözü çöl prensesine bakmaktadır, o varken başka bir yere bakması da pek kolay değildir hani:

Ã?öl Rüzgarı Hanına daha ilk ayak bastığım anda,
Bu Palisdan kalakaldı güzelliğinle aynı zamanda,
Sığdıracak yer var mıymış güzelliğini bu handa,
Aşk hissediyorum damarlarımı dışa zorlayan kanda

şaşmışım dünyada yürürken görünce karşımda tanrıça,
Ama eminim bakınca o yüze, o göze, o ellere, o saça
Bakarsın güzellik görelim diye dünyaya takılmış taca
Kaynıyor içim aşk sözlerim çıksın diye lirim olsun baca

Ã?öl Rüzgarı değil içerde tutulduğum benim Aşk Fırtınası
Rüzgar sıcak esiyor kıpır kıpır olmuşum içim dolmuş ısı,
Isınmaya devam edersem bir kıvılcımla tüm han yanası,
Aşk ateşi yanarken ah siz insanlar onu suyla söner sanası

Aşkına hasretim, sanki beklemişim dersin seni ezelden beri,
Bir sözün içimi kavuruyor, sürecek bu kaynağın ateşi ebedi,
Kalbim olmuş bu sonsuz aşkı besleyip büyütecek sen mabedi
Palisdan konuştu, aşkının yalın sözle namümkün tarifini denedi

şarkıyla beraber dansa kalktılar. Ozan inanılmaz heyecanlıydı, yanındaki muhteşemliğin vücut bulmuş halinin elini tutuyorken eline sanki ateş veriliyormuş gibiydi. Dans pistinin ortasında Ã?öl Rüzgarının ilk dansı başladı, Palisdan karşısındaki leydinin gözlerine yoğun bir sevgiyle bakıyordu. Ã?öl prensesi dans ederken başını omzuna dayadığında saçının kokusunu içine çekti, ritmle beraber hareket ederken sadece onu hissediyordu o vardı ve o, diğerleri varsa bile ona neydi? Duyularını sadece dans ettiği leydiye odaklamışken içinde volkanlar patlıyordu. Bu dansın sonsuza dek sürmesini diledi, çünkü sonsuzluktan beri bu anı bekliyormuş gibiydi...
Taşlar unutana dek...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

"yüzünde bir gülümseme belirir"

Görevim ne olacak..

servis yapabilirim ya da ozanınıza Lirimle eşlik edebilirim...ama şarkı söylemede pek başarılı değilim..
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

drow un kalbi kıskaçlıktan çatlayacak gibiydi,daha önce hiç bir hanım onu böyle etkilememişti..sonra içeri yeni girmiş olan elf kızına takıldı gözleri"saygıdeğer leydi benim le dans edermisiniz lütfen "dedi
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Elf kızı bir drowa bir de yeni patronuna baktı..

"bilmem acaba izin varmı??"
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

çalışanlar ya da şarkı söyleyenler hep aynı özellikli ruhlarla, farklı karakter aşırlar...dans herkese bahşedilen bir huzur güzelim....izin alman yersiz:)

(bu arada yemek işlerini yaparsan sevinirim:))
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

O zaman bir dans ettikten sonra mutfağa geçeceğim :)
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

girdi içeri sessizce rahip Just_wiN hafifçe yorgundu çünkü şu sıralar zor bir sınawla ilgilenmekteydi ama yürüdü we çöktü bir masaya dostum hem açım hem de susuz bana bir porsiyon yemek we bir kadeh de şarap getirirsen çok mutlu edersin beni diyerek hancıya gülümsedi
çok zaman geçti çok şey değişti...
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Palisdan kendisinden tamamen geçmiş şekilde dans ederken şarkısının bittiğini biraz geç farketti, peşinden parmağını bir kez şıklatarak yeni bir şarkının başlamasını sağladı, o şarkı çalarken kendisini bu anın güzelliğine adadı.

Yeryüzünde cennet hayal edebilir misin deseler,
Aklıma gelirdi seninle karşılaştığımız o ilk sefer,
Uçuyordum mutluluk ile en uzak banaydı keder,
Sensin cennetim, kulun diğer düşünceleri defeder

Yanında bulunduğum anlar sanki ilahi şarkıdan bir nağme,
Seninle bir dakikada yaşadığım mutluluk yeter koca ömre,
Bilmiyorum, aklım almıyor sana aşık olduğumu kaç kere,
Aşk şarabından içiyorum yeniden seni her gördüğümde

Oysaki yok ortada içinde aşk şarabı yazan bir menü,
Olsa da Ã?öl Rüzgarı'nın içerisi aşkın gecesi hem günü,
Sormaya cüret ediyorum yoksa bu aşk ikimize mi özgü,
Ya da aşıklar görüyor mu sade sevgiliden yana önünü?
Söyle ey kalbimde açıp sevgiyle suladığım cennet gülü

Dans sonrasında Palisdan bu çöl prensesinin hanına gelenlerle ilgilenemediğinden dolayı hafif üzüldüğünü fark eder gibi oldu. Aşk onun için karşılıksız olarak karşısındakinin mutluluğunu istemekti ve onu mutlu edebilmek için dansın yavaş yavaş sonlanması gerektiğini düşünüyordu, nasıl olsa ilerde defalarca kez yeniden dans edebileceklerdi. Dans bitince leydisinin elini kibar bir şekilde öptü; "Leydim bana bu dansı bahşettiğiniz için ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Hayatımın en güzel günü sayacağım bu günü. İsminizi de bahşetmenizi istesem sizden çok fazla şey istemiş olur muyum çöl prensesi?"
Taşlar unutana dek...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

[quote="Just_wiN"]girdi içeri sessizce rahip Just_wiN hafifçe yorgundu çünkü şu sıralar zor bir sınawla ilgilenmekteydi ama yürüdü we çöktü bir masaya dostum hem açım hem de susuz bana bir porsiyon yemek we bir kadeh de şarap getirirsen çok mutlu edersin beni diyerek hancıya gülümsedi[/quote]

Elf kızı Ghost-of-a-rose a ben nilgileniyorum anlamında bir işaret yaptıktan sonra JUst_Win in yanına geldi..

"Lordum bizim handa ücretler önce ödenir, aşka dair bir cümle söyledikten sonra sparişinizi alabilirim"
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

dotum ve en iyi han yardımcısı...nasıl güzel öğrenmişsin...ücretler önce ödenir aşka dair bir cümle...:)

Kibar ozanım...sen çöl rüzgarını renklendirdikçe, her dansım sana ama ismim sır kalsın...Belki bu daha güzel olur:)

Ã?ölün en muhteşem rüzgarıyla şaraplareım, elflerin anzik ellerinden ve en güzel üzümlerden....lordlar ve leydiler...burası aşk ve umut kokar. çölde ölğm yoktur...buradada yok! farklı olan tarafı yani...!

Sis ve zaman kayubolur,
İnadına bir sabır başlar duygularda,
Tapınırcasına bir aşk tadar teniniz,
Ã?öl Rüzgarı bedeninizde dolaşır.
Sizi başka bir dünyaya konuk ediyorum dostlarım,
Hem çok uzak hem çok yakın!
Direnmeyin sakın,
Bu rüya en mutlu sahneniz....
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

hanımın sözleri kalbine sanki bıçaklar saplıyordu..hanıma kendini gösterme çabası işe yaramamıştı..tabii.dedi kendikendine neden bir ozan yerine kötülük ü seçsindiki?
fakat bu işe bir son verilmeliydi:
seni bir şiir düellosuna davet ediyorum-gözleri hanıma kaydı ve gülümsedi-çöl prensesi adına!!..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Tanrıçam dansınız benim olduktan sonra isminizin gizemli kalmasını zevkle kabul edebileceğimi düşünüyorum. Ã?öl Rüzgarının asıl rengi burdaki sizin güzelliğinizdir, benim şarkılarım onun sadece soluk bir gölgesi.
Taşlar unutana dek...
Post Reply