Metucon izlenimleri...
ben bi toparlıyım kendi adıma metuconu:
bi kere neden zincir zırhlar pahalıdır, onu öğrendim... inanılmaz bi emek var. ayrıca inanılmaz da ağır. orda zincir zırh ve bi eldiven teki vardı. eldiven bile bayağı ağırdı. yani yok öyle giydim plate maili dolaştım 7 diyarı... mümkünü yok. heralde siteye koncak fotolar arasında görürsünüz. gene zincir örme keseler satılıyodu. ben kendi adıma edindim bi tane. zar kesem de karizma oldu.
daha aklıma gelirse yazcam ben
bi kere neden zincir zırhlar pahalıdır, onu öğrendim... inanılmaz bi emek var. ayrıca inanılmaz da ağır. orda zincir zırh ve bi eldiven teki vardı. eldiven bile bayağı ağırdı. yani yok öyle giydim plate maili dolaştım 7 diyarı... mümkünü yok. heralde siteye koncak fotolar arasında görürsünüz. gene zincir örme keseler satılıyodu. ben kendi adıma edindim bi tane. zar kesem de karizma oldu.
daha aklıma gelirse yazcam ben
War, war never changes...
azalin'in oyununa pazar günü bi tesadüfle girebildim.. güseldi.. eğlenceli oyunları severim.. tabiki bi de oyun içinde oyuncu çatışmalarını .. eheh.. izlenim olarak live oyununu izletmemeleri sinir bozucu idi.. görmek istediim bişi idi.. süslendiler giyindiler sonra yok oldular izletmediler.. bence pek hoş olmadı o kısım.... onun dışında böyle tolaşmalar çok hoştu.. kitap ayıracı çok ii idi..
..
Efeniiim ben hala buradayım Metucon basladı ve bıttı ama ben hala Ankara dayım ve işim çıkması nedeni ile Hükümlü kardeşimin evinde kaldım...
Anlatıcak bir sürüşey var.Beni görennler aaa sen Dragonfly mısın diye sordular bende Oren nerede diye sordum(bu sırada tam yanımdaydı
)
kaynaştık eğlendik dürrüklerimiz ağrıdı
Druidlere ezik diyen maniakla tanıştım yorum yapmadım.Bu sırada 6 aylık bir olay Maniak ın gecesini patlattı
Eh işte tabiat kanunu eheheh...
Eve bir döneyim mesaj manyagı yapacam burayı...
Anlatıcak bir sürüşey var.Beni görennler aaa sen Dragonfly mısın diye sordular bende Oren nerede diye sordum(bu sırada tam yanımdaydı
kaynaştık eğlendik dürrüklerimiz ağrıdı
Druidlere ezik diyen maniakla tanıştım yorum yapmadım.Bu sırada 6 aylık bir olay Maniak ın gecesini patlattı
Eh işte tabiat kanunu eheheh...
Eve bir döneyim mesaj manyagı yapacam burayı...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Çok güzel bir üç günün ardından, bir sene daha sabredecek olmak çok acı. The kirath, oren, burock, hükümlü, maniak, just win, iaderia, mussy hepinizle tanıştığıma çok sevindim. Parti gecesi de bir o kadar eğlenceliydi. Yurt odasında warhawk ve dragonfly ile gece yarısı muhabbetleri çok dehşetengizdi. Yurt odası komşularımız ışık ünv. grubuyla oyunlarda kaynaştık. ilk gün ılgazın oynattığı Witches Abroad da gülmekten yarıldık. İkinci gün mahkum gemisi larp'ında yerlerde süründük, üçüncü gün Hakan'ın liderliğinde Türkleri ansalon a sokup kıtayı bir daha adam olamayacak bir halde bırakarak İstanbul a döndük. İsmini sayamadığım emeği geçen, hazırlayan herkese teşekkürler.
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
arkadaşlar ben de herkese çok çok çok.... teşekkür ederim isim hafızam iyi olsaydı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederdim ama ne yazık ki isim olarak çok fazla hatırlayamıyorum bu 3 gün boyunca çok eğlendim çok güldüm hele şu kılıca bless kalkana lıghtolayı war ya üff hatırladıkça kopuyorum ya da patlayan beyinler kan fışkırtan kulaklar
neyse ben de ilk defa katılmıştım ama beni de bağrınıza basıp yanınıza aldınız her şey için teşekkür ederim yaw keşke bu metuconlar 2 güne 1 yapılsa yaw şimdiden eksikliğinizi hissetmeye başladım...
sewgiler saygılar falan hepinizi çok sewdim hepinizle çok eğlendim
sağolun
neyse ben de ilk defa katılmıştım ama beni de bağrınıza basıp yanınıza aldınız her şey için teşekkür ederim yaw keşke bu metuconlar 2 güne 1 yapılsa yaw şimdiden eksikliğinizi hissetmeye başladım...
sewgiler saygılar falan hepinizi çok sewdim hepinizle çok eğlendim
sağolun
çok zaman geçti çok şey değişti...
Süperdi anlat anlat bitmez.
Evet perşembe akşamı bindiğim Fatih Ex. ile Cuma sabahı olay yerine vardım.Yurda yerleştik.Ardından oyunlar:
23 Nisan,Cuma:
Oyun:Kindred Of The East
Chronicle Adı:Clamores
Tür:İnteraktif
Oyuncu sayısı:4
İnteraktif oyundaki yaklaşık oyuncu sayısı:15
ST sayısı:3
İnteraktif olduğu oyunların adı:Silentum,Post
KARAKTERİM:
İsim:Zho Lung
Anlamı:Celsetial Dragon
Hun Nature:Bon Vivant
P'O Nature:The Echo
Demeanor:Celebrant
Balance:Yang
Direction:East
Wu:Center
ATTRİBUTES:
Physical:
Strength:2
Dexterity:
Stamina:3
Social:
Charisma:3
Manipulation:3
Appearance:4
Mental:
Perception:2
İntelligence:2
Wits:3
ABİLİTİES:
Talents:
Athletics:2
Dodge:3
Expression:2
İntimidation:2
Skills:
Animal Ken:2
Archery:3
Etiquette:2
Martial Arts:2
Performance(dans,müzik):2
Ride:2
Knowledges:
Medicine(Speciality:Anatomy):4
Occult:2
ADVANTAGES:
Disciplines:
Yang Prana:2
Godbody of Demon:2
Godbody of Wood:1
Backgrounds:
Nushi:1
Jadetalisman:2
Resource:3
Guanxi:(boş)
Yin Chi:3
Yang Chi:5
Dharma:Trashing Dragon
Hun:3
Willpower:6(oyun sonunda 3)
P'O:3
Demon Chi:0
DEMON GODBODY:
Hivebody
Demon Armor
OYUN KONUSU:Bizi zamanında öldüren AKuma adlı şeytanı aramak.Oyunun sonunda Akumaya ait olduğunu düşündüğümüz mağaraya girdiğimizde bir portal açıldı ve bizi içine çekti.Bir ayin alanı gibi bir yere geldik.Oyun burada interaktif oldu.Ortamda yaklaşık 5 vampire,3 ghoul,1gargoyle,1 mage ve 4 kue-jin vardı.Vamp.lar ve diğerleri birbirini yerken kue-jinler paçaytı kurtarmaya çalışarak,kapıya yaklaştılar ortamda birisinin yaptığı ayinle açılan kapıda geçtiğimizde cehenneme geri döndük.
Silentum Post Clamores:Gürültünün Ardından Sessizlik Gelir.
24 Nisan,Cmt.:
Oyun:Mage:The Ascension
Chronicle Adı:Yedi Düvelin Ordusu
Tür:Tek masa
Oyuncu Sayısı:4
Karakterim:
İsim:Helmout SCHMİDT
Irk:Alman
Nature:Martyr
Essence:(one shot olduğu için boş bırakıldı)
Demeanor:Pedagogue
Tradition:Order of Hermes
House:Flambeau
Concept:Outsider
Cabal:Kutsal Ateşin Koruyucuları
ATTributes:
Physical:
Strength:4
Dexterity:3
Stamina:4
Social:
Charisma:4
Appearance:2
Mental:
Perception:4
İntelligience:3
ABİLİTİES:
Talents:
Alertness:3
Awareness:4
Expression:4
İntimidation:3
Leadership:3
Subterfuge:3
Skills:
Drive:3
Etiquette:4
Firearms:4
Melee:2
Technology:3
Knowledges:
Academics:4
Computer:1
Cosmology:3
Enigmas:2
İnvestigation:2
Law:1
Linguistics:3
Occult:4
Science:2
SPHERES:
Correspondence:1
Forces:3
Matter:2
Mind:1
Prime:2
Spirit:1
ADVANTEGES:
Backgorunds:(ST tek oturumluk olduğu için hazırlamamış)
Resonance:Boş
Arete:5
Willpower:8
Quintessence:10
Paradox:0
OYUN KONUSU:Tremere vampirleri ile yaşanan sorunlar,ustaızın kaçırılışı,çraklardan birinin kaçırılıı,ölmüş olan 4 yeni uyanmış,müzeden heykel çalmak,kütüphaneden kitap yürütmek,gizli bir kütüphaneye girmeye çalışmak,kendini Venedik prensi sanan bir vampı bulmak v.s... Anlatmakla bitmez.En sonunda Mersinin,Tarsus ilçesinin yarısını yok ederek 100lerce insan,helikopter,jip,asker ve 20 teknokrat öldürerek öldüm.
Anlatmakla bitmez.
25 Nisan,Pazar:
Oyun Adı:Kartalın Gölgesinde
Oyun Türü:Larp İnteraktif
İnteraktif olduğu oyunun adı:Asgard'ın altın tahtı
St sayısı:yaklaşık 5
Oyuncu sayısı:yaklaşık 15
İnt.deki toplam oyuncu sayısı:yaklaşık 30
Karakterim:
Eeril klanından Germenyanın en ünlü ve en iyi savaşçısı Sigrud.
Plotlarım:
-Valkyre'ye aşığım.Evlenmem gerek.
-Thor'un çekicini elde etmem gerek.
Oyun konusu:Germenyanın klanları aldıkları Roma işgali duyumundan dolayı ordularını toplamıştır.Klan liderleri kutsal bir ayin için toplanır,aynı zamanda da savaş stratejileri belirlenecek,ve tanrılarında izni ile Germenya tek bir yumruk halinde Romanın işgalinin üstüne kara bir veba gibi çökecektir.Ama göründüğü gibi kolay olmayan bir işe kalkışılmış tanrılar,insanlar,entrikalar,yalanlar ve aşklar arasında sıkışılıp kalınmıştır.
Böylece katıldığım ilk metuconda onlarca hatıra ve bir sürü poster v.s. ile ile bitti.Anlatmaya doyamıyorum.
:ehue :ehue
8-J 8=) :racha éserefé
23 Nisan,Cuma:
Oyun:Kindred Of The East
Chronicle Adı:Clamores
Tür:İnteraktif
Oyuncu sayısı:4
İnteraktif oyundaki yaklaşık oyuncu sayısı:15
ST sayısı:3
İnteraktif olduğu oyunların adı:Silentum,Post
KARAKTERİM:
İsim:Zho Lung
Anlamı:Celsetial Dragon
Hun Nature:Bon Vivant
P'O Nature:The Echo
Demeanor:Celebrant
Balance:Yang
Direction:East
Wu:Center
ATTRİBUTES:
Physical:
Strength:2
Dexterity:
Stamina:3
Social:
Charisma:3
Appearance:4
Mental:
Perception:2
İntelligence:2
ABİLİTİES:
Talents:
Expression:2
İntimidation:2
Skills:
Animal Ken:2
Archery:3
Etiquette:2
Martial Arts:2
Performance(dans,müzik):2
Ride:2
Knowledges:
Medicine(Speciality:Anatomy):4
Occult:2
ADVANTAGES:
Disciplines:
Yang Prana:2
Godbody of Demon:2
Godbody of Wood:1
Backgrounds:
Nushi:1
Jadetalisman:2
Resource:3
Guanxi:(boş)
Yin Chi:3
Yang Chi:5
Dharma:Trashing Dragon
Hun:3
Willpower:6(oyun sonunda 3)
P'O:3
Demon Chi:0
DEMON GODBODY:
Hivebody
Demon Armor
OYUN KONUSU:Bizi zamanında öldüren AKuma adlı şeytanı aramak.Oyunun sonunda Akumaya ait olduğunu düşündüğümüz mağaraya girdiğimizde bir portal açıldı ve bizi içine çekti.Bir ayin alanı gibi bir yere geldik.Oyun burada interaktif oldu.Ortamda yaklaşık 5 vampire,3 ghoul,1gargoyle,1 mage ve 4 kue-jin vardı.Vamp.lar ve diğerleri birbirini yerken kue-jinler paçaytı kurtarmaya çalışarak,kapıya yaklaştılar ortamda birisinin yaptığı ayinle açılan kapıda geçtiğimizde cehenneme geri döndük.
Silentum Post Clamores:Gürültünün Ardından Sessizlik Gelir.
24 Nisan,Cmt.:
Oyun:Mage:The Ascension
Chronicle Adı:Yedi Düvelin Ordusu
Tür:Tek masa
Oyuncu Sayısı:4
Karakterim:
İsim:Helmout SCHMİDT
Irk:Alman
Nature:Martyr
Essence:(one shot olduğu için boş bırakıldı)
Demeanor:Pedagogue
Tradition:Order of Hermes
House:Flambeau
Concept:Outsider
Cabal:Kutsal Ateşin Koruyucuları
ATTributes:
Physical:
Strength:4
Dexterity:3
Stamina:4
Social:
Charisma:4
Appearance:2
Mental:
Perception:4
İntelligience:3
ABİLİTİES:
Talents:
Alertness:3
Awareness:4
Expression:4
İntimidation:3
Leadership:3
Subterfuge:3
Skills:
Drive:3
Etiquette:4
Firearms:4
Melee:2
Technology:3
Knowledges:
Academics:4
Computer:1
Cosmology:3
Enigmas:2
İnvestigation:2
Law:1
Linguistics:3
Occult:4
Science:2
SPHERES:
Correspondence:1
Forces:3
Matter:2
Mind:1
Prime:2
Spirit:1
ADVANTEGES:
Backgorunds:(ST tek oturumluk olduğu için hazırlamamış)
Resonance:Boş
Arete:5
Willpower:8
Quintessence:10
Paradox:0
OYUN KONUSU:Tremere vampirleri ile yaşanan sorunlar,ustaızın kaçırılışı,çraklardan birinin kaçırılıı,ölmüş olan 4 yeni uyanmış,müzeden heykel çalmak,kütüphaneden kitap yürütmek,gizli bir kütüphaneye girmeye çalışmak,kendini Venedik prensi sanan bir vampı bulmak v.s... Anlatmakla bitmez.En sonunda Mersinin,Tarsus ilçesinin yarısını yok ederek 100lerce insan,helikopter,jip,asker ve 20 teknokrat öldürerek öldüm.
Anlatmakla bitmez.
25 Nisan,Pazar:
Oyun Adı:Kartalın Gölgesinde
Oyun Türü:Larp İnteraktif
İnteraktif olduğu oyunun adı:Asgard'ın altın tahtı
St sayısı:yaklaşık 5
Oyuncu sayısı:yaklaşık 15
İnt.deki toplam oyuncu sayısı:yaklaşık 30
Karakterim:
Eeril klanından Germenyanın en ünlü ve en iyi savaşçısı Sigrud.
Plotlarım:
-Valkyre'ye aşığım.Evlenmem gerek.
-Thor'un çekicini elde etmem gerek.
Oyun konusu:Germenyanın klanları aldıkları Roma işgali duyumundan dolayı ordularını toplamıştır.Klan liderleri kutsal bir ayin için toplanır,aynı zamanda da savaş stratejileri belirlenecek,ve tanrılarında izni ile Germenya tek bir yumruk halinde Romanın işgalinin üstüne kara bir veba gibi çökecektir.Ama göründüğü gibi kolay olmayan bir işe kalkışılmış tanrılar,insanlar,entrikalar,yalanlar ve aşklar arasında sıkışılıp kalınmıştır.
Böylece katıldığım ilk metuconda onlarca hatıra ve bir sürü poster v.s. ile ile bitti.Anlatmaya doyamıyorum.
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Gelmene gerek kalmamıs bak butun forumu karakterını empoze etmek ısteyen arkadaslar kapllamıs sen sımdı bu karakterı al ve oyna diyor bek nasıl karakterım var edası ilekeşke bende gidebilseydim,oynayabilseydim,izleyebilseydim..
eh başka bir sene artık
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı