Ölüler Kulübü (2d6-beta oyun)
"Cehennemin dibine gidiyoruz, orası sana yaramaz, bırak gidelim biz."
Espri yapmamıştı aslında, salak olduğu için bu söylediğinin onun hayatına mal olacağının da farkında değildi.
Espri yapmamıştı aslında, salak olduğu için bu söylediğinin onun hayatına mal olacağının da farkında değildi.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ne kara bahtımız var. Bir yerede doğrudan gidelim. Her adım atışımızda. Dur yolcu nereye gidersin diyen biri çıkmasın artık yeter.
Düşünceleri aklını karıştırdıktan sonra Kemiketor "şu dağları sen kısmet edersende aşarsak ... doğru gidiyoruz. Orda çok namevt varmış. Boyu boyumuza eti kemiğimize birer bayan bulup evleneces." dedi. Son kelimede soğuktan çenesi titremişti.
"Kısmet et bize geçmeyi burdan... Tatlı tatlı gidelim yolumuza."
Düşünceleri aklını karıştırdıktan sonra Kemiketor "şu dağları sen kısmet edersende aşarsak ... doğru gidiyoruz. Orda çok namevt varmış. Boyu boyumuza eti kemiğimize birer bayan bulup evleneces." dedi. Son kelimede soğuktan çenesi titremişti.
"Kısmet et bize geçmeyi burdan... Tatlı tatlı gidelim yolumuza."
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

"Piii yalancılıkta beni de geçtiler..." diye düşündü Zack.
"Evat sayın dev girme sevenlerin arasına! Gerekirse dağı deler ulaşırız onlara!
Seviyorum!
Seviyor musun?
Ağlıyorum,
Gülüyor musun?
Sevdikçe...
İtiyor musun?"
şarkısına uygun jestler yaparak şarkısını süslüyor peşpeşe ağlama gülme rolleri yapıyordu.
http://fizy.com/s/1aiqrm
"Evat sayın dev girme sevenlerin arasına! Gerekirse dağı deler ulaşırız onlara!
Seviyorum!
Seviyor musun?
Ağlıyorum,
Gülüyor musun?
Sevdikçe...
İtiyor musun?"
şarkısına uygun jestler yaparak şarkısını süslüyor peşpeşe ağlama gülme rolleri yapıyordu.
http://fizy.com/s/1aiqrm
"Kemiketor size parmağını versin!"
Dahice bir fikir miydi (!) bilinmez ama pek zeki olmayan Hortmal'ın aklına gelen tek fikir buydu.
Dahice bir fikir miydi (!) bilinmez ama pek zeki olmayan Hortmal'ın aklına gelen tek fikir buydu.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
"Ya da iddiaya girelim. Ne dersin?"
Zubin'in anlattığı gibi eldivenlerle vurabilecek bir mesafede durdu deve karşı.
"İşte tam burdan sana yumruk atabilirsem geçmemize müsaade edersin ne dersin? Hiç yerimden kımıldamadan hem de. Sonrasında da vişne suyu içip şarkı söyleriz... Deve tüyü, evet!"
Deli zombinin saçma bir önerisi olduğunu düşünmesi için aptal aptal sırıtıyordu.
"İşte tam burdan sana yumruk atabilirsem geçmemize müsaade edersin ne dersin? Hiç yerimden kımıldamadan hem de. Sonrasında da vişne suyu içip şarkı söyleriz... Deve tüyü, evet!"
Deli zombinin saçma bir önerisi olduğunu düşünmesi için aptal aptal sırıtıyordu.
Zack ikna: 2d6-2+5(EB)=11 => Dev Zeka:2d6-1=7 başarılıdevrimk wrote:"Ya da iddiaya girelim. Ne dersin?"
"Hahaha!" devin hoşuna gitmişti bu öneri "Bak sen pek de iddiacıyız, severim iddiayı. Bir hakkın var, ama vuramazsan üstündeki zincir zırhı, o kaliteli eldivenlerle beraber alırım, anlaştık mı?"
.
.
Zack İkna:2d6-2=8 => Dev İrade:2d6=3 başarılı
Dev gayri ihtiyari kafasını kurta doğru çevirir (Defansına -2)
Zack Atak:2d6+1=12 => Dev Defans:2d6-2-2=3, başarılı; Hasar:2d6+11-10=9
"Ah!" Dev, 10 metreden fazla mesafe olmasına karşı birden suratında patlayan yumruğa şaşırmıştır. Kurtlar hırlayarak saldırmak ister ama onları durdurur. "Vay canına bunu hiç ummuyordum doğrusu, büyü işi olmalı!.. Pekala anlaşma anlaşmadır, geçin bakalım barış içinde!" der.
.
devrimk wrote:"Tamam kımıldama ama... Aaa şu kurdunun gözü kanlanmış kuduz filan olmasın bu?"
Devin ilgisini başka tarafa çekerek gafil avlamaya çalışır, yumruğunu sallar sallar ve deve doğru fırlatır.
Zack İkna:2d6-2=8 => Dev İrade:2d6=3 başarılı
Dev gayri ihtiyari kafasını kurta doğru çevirir (Defansına -2)
Zack Atak:2d6+1=12 => Dev Defans:2d6-2-2=3, başarılı; Hasar:2d6+11-10=9
"Ah!" Dev, 10 metreden fazla mesafe olmasına karşı birden suratında patlayan yumruğa şaşırmıştır. Kurtlar hırlayarak saldırmak ister ama onları durdurur. "Vay canına bunu hiç ummuyordum doğrusu, büyü işi olmalı!.. Pekala anlaşma anlaşmadır, geçin bakalım barış içinde!" der.
.
İçinden:
"Vay ağzını kırıyim. Adamı geçmek için yumruk attık ha. şaka gibi."
Diye geçirdi.
Yola devam etti.
"Vay ağzını kırıyim. Adamı geçmek için yumruk attık ha. şaka gibi."
Diye geçirdi.
Yola devam etti.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı