Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!!
arkadaslar su ana kadar kacirdiklarim icin uzgunum (Raistlin haric)
ama soz veriyorum bundan sonra kacirmicam!!!
squva tekrar tekrar selam verir
ama soz veriyorum bundan sonra kacirmicam!!!
squva tekrar tekrar selam verir
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Bu arada boru görmemişsiniz siz daha, savaş borularını ve borazanlarını duymamışsınız bayanlar
Valla arkadaşım bayanlarla hayatında hiç uğraşmamış (Raistlin üzerine alınma bu şahsi bir mesele değil ama ne yapayım feminist damarımı iyice kabattın kardeşim). Uğraşmış olsa bir bayanla baş edemeyeceğini bilir. Bayanların şerrine maruz kalmış arkadaşlar eminim anlamışlardır. Mesela sürekli olarak bir bayandan dayak diyen Pyros size bu konuda detaylı olarak bilgi verir.
Valla arkadaşım bayanlarla hayatında hiç uğraşmamış (Raistlin üzerine alınma bu şahsi bir mesele değil ama ne yapayım feminist damarımı iyice kabattın kardeşim). Uğraşmış olsa bir bayanla baş edemeyeceğini bilir. Bayanların şerrine maruz kalmış arkadaşlar eminim anlamışlardır. Mesela sürekli olarak bir bayandan dayak diyen Pyros size bu konuda detaylı olarak bilgi verir.
Cüceler her zaman son sözü söyler...
- serinafairuza
- Kullanıcı

Raist ve sitenin saygıdeğer beyleri! Savaş konusundaki uyarılarımızı ciddiye alsanız ii olur diyorum. yani sitede feminist devrim yapıveririz görürsünüz! ilk olarak da sizin başlar gider
(tabi bi kaç baş gitmeli, devrimin olmazsa olmazıdır
) uyarılarımızı önemsememe hakkını haizsiniz tabi ama ben önce bi Malovan, mask, gandalfoftheday ve mussynin görüşünü alın derim. Zira onlar Flint ve benim gazabım
konusunda epeyce deneyim sahibi sayılırlar. özellikle de gandalfoftheday! hele bi de sitenin mükemmel bayanlaarı da arkamızda olursa...
Düşüncesi bile güzel! Dişlerimizi biliyoruz haberiniz ola 
Nature protects me, cause I serve her.
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Sen kendi kendine sonuçlar çıkar, kimin umrunda...squva wrote:arkadaslar su ana kadar kacirdiklarim icin uzgunum (Raistlin haric)
Sana açıklama yapmak mecburiyetinde değilim.
Her an her saniye uğraşıyorum, siz de beni tanımıyorsunuz tabii...flintfireforge wrote:Valla arkadaşım bayanlarla hayatında hiç uğraşmamış (Raistlin üzerine alınma bu şahsi bir mesele değil ama ne yapayım feminist damarımı iyice kabattın kardeşim). Uğraşmış olsa bir bayanla baş edemeyeceğini bilir.
Of bir korktum anlatamam... Bu dünya üzerinde benim için önemli olan yalnızca iki elin parmakları kadar kadın var. Ayrıca kendisine saygı duymamı sağlamayan hiç bir kadını ciddiye ya da kaale almam. Nitekim cinsiniz arasında zekası ayak numarasını geçmeyen nice binlercesi ile karşılaştım. Kendi cinsimi övmeyeceğim çünkü bizde de moronlar dünyayı ele geçirmek üzere. Fakat kadınlar erkeklerdir üstündür ya da bize saygı duyun biz en büyüğüz tarzı yaklaşımlarınıza ancak gülerim. Dediğim gibi kadın saygıyı hak etmeli ama ben yakarım yıkarım feministim diyerek bunu yapmamalı. Zekasını sergilemeli, düzgün konuşmalı. BU dünyada insanı saygıdeğer yapan cinsiyeti, yaşı, görünüşü, ırkı değil kültürü, zekası, etkileyiciliği'dir. Malovan, mask, gandalfoftheday ve muzzy light'sa ve gıkları çıkmıyorsa bu beni bağlamaz. (Warserinafairuza wrote:Raist ve sitenin saygıdeğer beyleri! Savaş konusundaki uyarılarımızı ciddiye alsanız ii olur diyorum. yani sitede feminist devrim yapıveririz görürsünüz! ilk olarak da sizin başlar gider(tabi bi kaç baş gitmeli, devrimin olmazsa olmazıdır
) uyarılarımızı önemsememe hakkını haizsiniz tabi ama ben önce bi Malovan, mask, gandalfoftheday ve mussynin görüşünü alın derim. Zira onlar Flint ve benim gazabım
konusunda epeyce deneyim sahibi sayılırlar. özellikle de gandalfoftheday! hele bi de sitenin mükemmel bayanlaarı da arkamızda olursa...
Düşüncesi bile güzel! Dişlerimizi biliyoruz haberiniz ola
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
A bu arada çoğunlukla kadınlar çok fazla duygusal oldukları ve en az erkekler kadar gururlu oldukları için hiç bir tartışmada karşılarındakilere kişisel olarak hakaret etmeden egolarını tatmin edemediklerini eklemek isterim.
- serinafairuza
- Kullanıcı

-
flintfireforge
- Kullanıcı

Raistlin hemen üzerine alınışsın ben üzerine bu kadar alınmanı anlayamadım ve bu sadece bir geyikti. Eğer ciddiye aldıysan özür dilerim. Ancak insana saygı duymak için karşındakinin bir şey yapması gerektiğine ben de inanıyorum. Ama benim her zaman söylediğim bizimde bu duyarlılıklara açık olmasıdır (büyük ihtimalle düşündüklerimi tam olarak açıklayamadım ama neyse).
- serinafairuza
- Kullanıcı

Bu arada kendimi feminist olarak nitelemiyorum. radikal feminizm hareketine sonuna kadar karşıyım. Ama sonuna kadar eşitlikçiyim. Sadece cinsiyeti nedeniyle kimsenin benden üstün olduğunu kabul etmem. Ama zekası, eğitimi ya da genel kültürü benimkinden üstün olan kadın erkek herkesin önünde eğilirim. Devrimi de kadın olduğumuz için değil Zehra ve Esra olduğumuz için yapıyoruz zaten. Yani güvendiğimiz sadece kendi zekamız bi de işkence yapma yeteneğimiz. 
Nature protects me, cause I serve her.
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Serina atladığın bir nokta var o da, "cam tavana" maruz kalan bayanların eşitlik için mücadele vermesidir feminizm. Bayanların erkeklerden üstün olduğunu savunanlar Radikal Feministlerdir ve benimde bu insanlarla işim olmaz. Ã?ünkü kimse kimseden - ne koşulda olsursa olsun- üstün değildir.
Sana katıldığım bir nokta ise harika işkence yaparım ve İstanbula gittiğim zaman oradakilere bizzat bunu gösteririm. Hatta kendime bir kobay bile buldum o da Quel-Shin. Ya Quel sana laf atmadan neden duramıyorum bilmiyorum, sanırım bu senin süt dişleri olan bir vampir olmandan kaynaklanıyor.
Sana katıldığım bir nokta ise harika işkence yaparım ve İstanbula gittiğim zaman oradakilere bizzat bunu gösteririm. Hatta kendime bir kobay bile buldum o da Quel-Shin. Ya Quel sana laf atmadan neden duramıyorum bilmiyorum, sanırım bu senin süt dişleri olan bir vampir olmandan kaynaklanıyor.
Hah ha şöyle!
Asarız keseriz devrim yaparız filan geyiklerine girmeyin demek istedim ben de. Feministlikle bu tür saldırıları karıştırmayalım yani.
Saygı kazanmak cinsiyetle olmaz. Ne erkek ne de kadın diğerinden üstündür ben zaten bu fikri kesinlikle kabul ediyorum. Ama kişiler birbirinden üstün olabilir tabii bununla övünecek kadar kibirli kişilerle de benim işim olmaz. Kendini takdir etmekle, takdir "edilmek" arasında müthiş bir fark vardır
Saygılar...
Asarız keseriz devrim yaparız filan geyiklerine girmeyin demek istedim ben de. Feministlikle bu tür saldırıları karıştırmayalım yani.
Saygı kazanmak cinsiyetle olmaz. Ne erkek ne de kadın diğerinden üstündür ben zaten bu fikri kesinlikle kabul ediyorum. Ama kişiler birbirinden üstün olabilir tabii bununla övünecek kadar kibirli kişilerle de benim işim olmaz. Kendini takdir etmekle, takdir "edilmek" arasında müthiş bir fark vardır
Saygılar...