En Son Hangi Animeyi İzlediniz?
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Bleachi hala takip ediyorum,mangası dahil.D-graymani izlemeye çalışıyorum..Hmm Naruto sıktı bence..Birde hastası olduum manga seisi Togainu no Chi var ama onu anlatmaya kalksam şimdi:p
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Ya arkadaşlar ben MTV'den izlemeye çalışıyorum animeleri ama bazen bölüm kaçırdığım oluyor; Last Exile severek izlediğim bir animeydi ama bir de baktım bitmiş!! Son bölümü kaçırdım, biri bana söylesin son bölümde ne oldu, yoksa ara mı verildi, yarıda mı kesildi.
Yeni başlayan 7 samurayın da ilk bölümünü kaçırdım onu da birisi anlatırsa memnun olurum.
.
Yeni başlayan 7 samurayın da ilk bölümünü kaçırdım onu da birisi anlatırsa memnun olurum.
.
ilk bölümde bir köyden bahsediyordu haydutlar geliyorlar ve onlardan harac istiyoprlardi köylülerde artik yeter lan diye düsünüp onlar gelene kadar pirincle samurai tutariz onlara her yil verecegimize hic vermeyiz diye düsünmüslerdi sonuc olarak samurai tutmasi icin köyden bir ekip yolladilar sehire.dwaxer wrote:Ya arkadaşlar ben MTV'den izlemeye çalışıyorum animeleri ama bazen bölüm kaçırdığım oluyor; Last Exile severek izlediğim bir animeydi ama bir de baktım bitmiş!! Son bölümü kaçırdım, biri bana söylesin son bölümde ne oldu, yoksa ara mı verildi, yarıda mı kesildi.
.
Tabii yanlis hatirlamiyorsam ben izleyeli 2-3 yil oluyor.
Su aralar gintama izliyorum ama memnun degilim. Gantz indirip onu izliyecegim yasasin sinirsiz internet ve free rapidshare