ben HALKIMIN ADIYLA diye dalıp arada bir yerlerde halkımın adını savuruyorum gerçi o çeliğin çeliğin çarpmasıyla çıkan seslerin arsında ne kadar duyuluyo bilemicem ama karizma oluyo bence zaten cüce olarak amaç halkımın adını duyurmak ve bizden dah çok korkulmasını sağlamak
-olm şu dağın cüceleri varya feci savaşıyolar
-nerden biliyon
-geçen bi cüce vardı kesip biçerken buranın adını verdi
-tırstım abi
-bende
-kaç kaç...
-dur beni bekle
Asuthay wrote:Alllaaaah! Allllaaaaaaah! Türklerin narası nasıl?
o ayrı bi olay baksana TOLKİEN bile etkilenmiş Türk lerden
rohan süvarileri=orta asya türk süvarileri (detaylı bilgi istiyosanız yazın bi özel mesaj anlatıyım)
ama yinede illiki bağırmak istiyorsanız karşınızdaki ni aşağlayan bir nara olmalı bu bence çünkü onun gurunu incitmeli onu aşağılamalısınız bu hem kariınızdakini dahada sinirlendrir ve riske girmesini sağlar hemde konsantrasyonunu bozar
13. savaşçı bence çok güzel bir filmdi.kralın ölümü bitiriyodu ya adamı.hele kralın ilk kuzeye gidecek ilk adam için gönüllü olmasındaki aksan.ve daha nicesi savaşçı ruhu ancak bukadar güzel yansıtılır.ama conan the barbarian'ın üstüne film ve kahraman tanımam
ALLAH BELANI VERSİN!!! (War3 Paladin Holy Light büyüsü)
CROM Ã?LÃ?LERİ SAY!!! (Conan)
ADİ şERRRRRREFSİZLERR!!(Kabadayı)
Başına XXX kadar taş düşsün!! (Annenin Meteor yağmuru büyüsü)
****rim LAAANNNN!!! -herhangi bir küfürde bahsedien olayı becerebildiğinizi iddia ederek sonuna LAAANN!! ekleyerek yapılır- (Mahalle meydan savaşı)
Ã?LME LAN Ã?LMEEEE!!! (Polat)
Bu kadar geyik cvp içinde benim olayım tamamen ezik kalıo ama naapiim ne baarıosam onu yazıom Savaşa girerken sadece tanrımın adını haykırırım ve bütün savaşları ve öldürdüğüm düşmanlarıda tanrıma adar ve onun için bir adak gibi düşünürüm. Sonuç olarak "TEEEMPUUUUUS"