---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ya abi ben ne zaman senin avatarı görsem o adama tuvalette taç takıldığı hissine kapılıyorum :D :D :D :D :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Edmond wrote:Ya abi ben ne zaman senin avatarı görsem o adama tuvalette taç takıldığı hissine kapılıyorum :D :D :D :D :D
Gerçekten de tam yerinde muhteşem bir yorum olmuş bu... :D
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Bence o dizleri üzerine çökmüş dua eder gibi gözüküyor ama...
siz kendi avatarınıza mana bulun önce :-P
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Illyra wrote:Bence o dizleri üzerine çökmüş dua eder gibi gözüküyor ama...
siz kendi avatarınıza mana bulun önce :-P
Darkgnome yeteri kadar tahlil etti avatarımı, hatta suyunu bile çıkardı. Zaten avatarını tahlil etmemizi isteyen alenthas'dı, edmond da kendi yorumlarını kattı sonuçta. Kendi avatarımıza mana bulmak istediğimiz için zaten bu başlık açık, Illyra Hanım! :-P
middle-earth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by middle-earth »

Bende tahlil isterim :evil:
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Benim avatarımıda tahlil edin bakalım... Aizen-sama hakkındaki görüşlerinizi alalım =)
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Image

İlk bakışta hafif tuvalet hissi uyandırdığı bir gerçek. Bunu bilerek mi koydun bilmiyorum ama tüm uyarılara rağmen kaldırmadığına göre bilerek koymuş oluyorsun.

Sana bir taç takılıyor ama gerçek bir taç değil. Işıktan yapılma ve sanırım daha sembolik bir taç oluyor bu. Bunu da kasıtlı seçtiğini düşünüyorum. Zaten tuvalette neden gerçek taö taksınlar :D

Son olarak da asıl düşüncemi destekleyen eller var. Onlar erkek değil kadın eli. Yani senin istediğin bir kadın tarafından, bir tuvalette, kral ilan edilmek.

Hepsini toparladığımızda sen evlenmek ve evinin kralı olmak istiyorsun. Tuvaletinde krallar gibi hisetmek ve hanımın tarafından sevilmek istiyorsun (AmmA sıktım ha :D )
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Image

Komik. Hoş. Anlayamadım. Arkadan sana saldıran canavarlar olduğunu düşünüyorsun ve hala kendini çocuk gibi hissediyorsun. Asla büyümek istemiyorsun ve kelsin. Psikolojik alana girmek istemiyorunm bu resimde. Sonra çıkamam :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Image

Aizen. Sevmeme bu adamı ama çıktı işte karşıma. Neyse işte sadece bir surata ne tahlili yapılabilirki. Gülüyor. Hikaye yazmayı ve bu hikayelerde özellikle bir kahraman üstüne yoğunlaşmayı seviyorsun. (Aslında hikayelerini okumadım ama hakkında kısmlarına göz gezdirdim. Yani hafif kopya çekmiş olabilirim :-P )
Eskisi ka
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Dark bana da yap bi tahlil çok zaman olmuş ama hala yapabiliyorsundur eminim :mrgreen:
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Darkgnome wrote:Image

İlk bakışta hafif tuvalet hissi uyandırdığı bir gerçek. Bunu bilerek mi koydun bilmiyorum ama tüm uyarılara rağmen kaldırmadığına göre bilerek koymuş oluyorsun.

Sana bir taç takılıyor ama gerçek bir taç değil. Işıktan yapılma ve sanırım daha sembolik bir taç oluyor bu. Bunu da kasıtlı seçtiğini düşünüyorum. Zaten tuvalette neden gerçek taö taksınlar :D

Son olarak da asıl düşüncemi destekleyen eller var. Onlar erkek değil kadın eli. Yani senin istediğin bir kadın tarafından, bir tuvalette, kral ilan edilmek.

Hepsini toparladığımızda sen evlenmek ve evinin kralı olmak istiyorsun. Tuvaletinde krallar gibi hisetmek ve hanımın tarafından sevilmek istiyorsun (AmmA sıktım ha :D )
Aaaa, yeni gördüm bunu ya :D

Bu arada tuvalette bir kadın tarafından kral ilan edilmek? *öhöm*
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Homer'da bir aile babası olduğuna göre, benim tezim artık çok daha feci şekilde gerçekçiliğe yaklaşıyor...
Eskisi ka
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Bu baslık altındaki son 5 sayfayı okudum Darkgnome'un tahlillerine bittim :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bence böyle absürt bir avatarla Darkgnome yaşıyorken bu siteye girmemelisin :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

hazır karagnom u sitede yakalamışken bende avatar tahlili istiyorum !
Image
Post Reply