---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
Ya abi ben ne zaman senin avatarı görsem o adama tuvalette taç takıldığı hissine kapılıyorum

I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Darkgnome yeteri kadar tahlil etti avatarımı, hatta suyunu bile çıkardı. Zaten avatarını tahlil etmemizi isteyen alenthas'dı, edmond da kendi yorumlarını kattı sonuçta. Kendi avatarımıza mana bulmak istediğimiz için zaten bu başlık açık, Illyra Hanım!Illyra wrote:Bence o dizleri üzerine çökmüş dua eder gibi gözüküyor ama...
siz kendi avatarınıza mana bulun önce
-
middle-earth
- Kullanıcı

İlk bakışta hafif tuvalet hissi uyandırdığı bir gerçek. Bunu bilerek mi koydun bilmiyorum ama tüm uyarılara rağmen kaldırmadığına göre bilerek koymuş oluyorsun.
Sana bir taç takılıyor ama gerçek bir taç değil. Işıktan yapılma ve sanırım daha sembolik bir taç oluyor bu. Bunu da kasıtlı seçtiğini düşünüyorum. Zaten tuvalette neden gerçek taö taksınlar
Son olarak da asıl düşüncemi destekleyen eller var. Onlar erkek değil kadın eli. Yani senin istediğin bir kadın tarafından, bir tuvalette, kral ilan edilmek.
Hepsini toparladığımızda sen evlenmek ve evinin kralı olmak istiyorsun. Tuvaletinde krallar gibi hisetmek ve hanımın tarafından sevilmek istiyorsun (AmmA sıktım ha
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Komik. Hoş. Anlayamadım. Arkadan sana saldıran canavarlar olduğunu düşünüyorsun ve hala kendini çocuk gibi hissediyorsun. Asla büyümek istemiyorsun ve kelsin. Psikolojik alana girmek istemiyorunm bu resimde. Sonra çıkamam
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Aizen. Sevmeme bu adamı ama çıktı işte karşıma. Neyse işte sadece bir surata ne tahlili yapılabilirki. Gülüyor. Hikaye yazmayı ve bu hikayelerde özellikle bir kahraman üstüne yoğunlaşmayı seviyorsun. (Aslında hikayelerini okumadım ama hakkında kısmlarına göz gezdirdim. Yani hafif kopya çekmiş olabilirim
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Aaaa, yeni gördüm bunu yaDarkgnome wrote:
İlk bakışta hafif tuvalet hissi uyandırdığı bir gerçek. Bunu bilerek mi koydun bilmiyorum ama tüm uyarılara rağmen kaldırmadığına göre bilerek koymuş oluyorsun.
Sana bir taç takılıyor ama gerçek bir taç değil. Işıktan yapılma ve sanırım daha sembolik bir taç oluyor bu. Bunu da kasıtlı seçtiğini düşünüyorum. Zaten tuvalette neden gerçek taö taksınlar![]()
Son olarak da asıl düşüncemi destekleyen eller var. Onlar erkek değil kadın eli. Yani senin istediğin bir kadın tarafından, bir tuvalette, kral ilan edilmek.
Hepsini toparladığımızda sen evlenmek ve evinin kralı olmak istiyorsun. Tuvaletinde krallar gibi hisetmek ve hanımın tarafından sevilmek istiyorsun (AmmA sıktım ha)
Bu arada tuvalette bir kadın tarafından kral ilan edilmek? *öhöm*
Bence böyle absürt bir avatarla Darkgnome yaşıyorken bu siteye girmemelisin 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury