Logan ın hayatı için!!!

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel anlık bir duraksamayla etrafına baktı...Duasına cevap alamamıştı gerçi ama Lord Oren ile yaptıkları anlaşma buydu..''Dualarına cevap bulamayacaksın..Burada dostun olmayacagım ''demişti lordu ona..

Horcoel hayal kırıklıgı ile doğrularak Logan ile karanlık şovalyeleri izledi..Logan onları reddediyor ve korkusunu kabul ediyordu..Bu güzeldi..''Korku ona meydan okumadıgın zaman canını yakar..''sözünü hatırladı Horcoel..Lord Thornan ın en çok beğendiği sözlerinden birisi..Bir kez daha doğrulanmıştı..Eğer burası korkuysa buradan geçmenin tek yolu korkmamak olmalıydı..

''Logan devam et..Ve kafanı karıştırmalarına izin verme..Bunlar sadece birer akıl oyunu Logan..Korkularımızı bize karşı kullanmak istiyorlar..Biz paladiniz Logan..Güçlerimiz olsada olmasada bir paladiniz..Kalbimizdeki ışıktan alırız esas gücümüzü..İyilikten ve doğruluktan..Ve hangi işkenceye tabi tutulursak tutulalım bizi hiçbirşey hedefimizden alıkoyamaz..''

''Güzel numara..''dedi Horcoel Logan ı arkasında bırakarak kara şovalyelere..''Ancak yeterince iyi değil..Paladin olmadan öncede korkularım yoktu benim..Karanlığın içinde doğdum ben..Ve karanlığın içinde büyüdüm..Beni yetiştiren adam bana kalbimin ışığı ile etrafımdaki karanlığı savuşturabileceğimi öğrettiği zaman ise artık tüm korkuları geride bırakmıştım..Birine yardım ettiğim zaman o mutluluğu hissetmek kadar büyük bir ödül olabilirmydi benim için..Hiçbir güç..Hiçbir hırs..Hiçbir işkence beni bu mutluluktan alıkoyacak kadar güçlü olmadı ve olmayacak..Kendim hakkında bildigim şeylerden biri de budur..Unholy nin de dediği gibi..Burada sonsuza dek kapalı kalsam ve acılar çeksem bile pes etmeyeceğim..Ve hiçkimse beni aksini yapacagıma inandıramaz..İşte korku..En büyük hatan bu..Asla olamayacagım birşeyi oldugumu idda ettin..''

''Gelin yoldaşlar..Unholy..Logan..Burada bu korkuyu bitirelim ve tamamen kalbimize gömelim..Ben başlıyorum..Reddediyorum..Gelecekte kötü olacagıma karşı duydugum endişeyi reddediyorum..Etrafımdakilerin benim yüzümden zarar gördüğünü göreceğim korkusunu reddediyorum..Karanlıgın kazanışını ve iyiliğin mağlubiyetini izlemekten korkmayı reddediyorum..Biliyorum..Işık hiçbirzaman yokolmadı ve yokolamaz..''

''Ã?Ã?NKÃ? O KALBİMİZDE..''
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Karanlık Horcoel;

' saırım böyle düşünen tek kişi sensin....'dedi logan ın İlyamain i izleyen dehşet dolu gözlerine bakarak

karanlık logan

' bu kız için mi geri dönecektin peh ya da bu tapınak için mi... anlamalısın ne iyilik kötülüğü ne de kötülük iyiliği yenemez ne kadar uğraşırsan uğraş... saf iyilik kötülüktren de kötüdür... saf kötülük de olamaz, bir denge olmalı ama geri dönmeye çalışırsan bu denge bozulacak ölen birisi öldüğü yerde kalmalı geri dönersen kötülüğün bi parçası da geri dönmeye hak kazanır taa ki terazi eşitlenene kadar....'
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

''Sakın ona inanma Logan..Saf iyilik kötü birşey değildir ve huzur verir..Lordun cennetini hatırla dostum..Orada saf iyiliğin ve ışığın gücünü görmüştün..Karanlığın ve korkunun askerkeri..Hıh..Onlar için tabi kötü bir kavramdır iyilik..''

Horcoel yaralı kaburgalarına götürdü bir elini..Oldukça acıyor ve canını yakıyordu..Ama acı katlanamayacağı birşey değildi..Bütün bu acı ve umutsuzlugun içinde bir tek şey onu ayakta tutuyordu..

Işığa layık olma arzusu..

''Diyara denge adına döneceğiz Logan..Dengeyi bozmak adına değil..Bu sınav da o yüzden dostum..Lordumuz bizi sınıyor ki dengeyi bozmadan geri dönebilelim..Dengeyi bozacaksak zaten bu sınav bizi alıcak..Ancak dengeyi sağlayacaksak buradan geçecegiz..Kafanı karıştırmalarına izin verme..''

''Yüzleş onunla Logan..''Horcoel karanlık Logan ı gösterir..''İşte orada..Kararı sen vericeksin..''

''Bak ona ve gördüğünü söyle Logan..''

''O senmsin..''
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

saf iyilik ne olur biliyormusun... saf iyilik duyguların yokolmasıdır, insanların içinda vardır kötülük, duygularda gizlidir, biz insanız logan o yarım elf duygulardan ne anlar, uzun yaşadığı için ona o kadar problem değil ama bizim az zamanımız var...

bizim için hırs var, şehvet var elde etme arzusu güç arzusu var... onda bunlar olsaydı tapınak şovalyeliğinin başı olmak için mücadele ederdi....

ona bi baksana tek söylediği şey iyilik... bunca zaman iyilik yaptın, karşılığında dayak yedin köpekler gibi çalıştın savaştın yarealandır zaten iki kere öldün Bırak artık Logan bırak da ne halleri varsa görsünler...

kalbinde acıdan başka bişey yok, adalet diyip duruyorsun peki sana verilecek adalet nerde...çok geçmeden geri dön iyi bir anlaşma yap... boşuna acı da çekme...

Tanrın seni istemiyo isteseydi anında diriltirdi ama o seni cehennemde süründürüp acı çektiriyor...

Sen burdayken seni öldüren savaşcı öldü ve tekrar diriltildi, peki sen niye burdasın??? artık saf aptallığından kurtul biraz...
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

''Elf kanı taşımamın beni duygusuz yaptığını sanmıyorum..Duygular demişken karanlık ve kötülük taşıyan duyguları kendimden ayrı tutabildiysem ne ala..Amacıma ulaşıyorum demektir..''Dedi Horcoel Karanlık Logan a doğru..

''Uzun yaşamamın ise bir hediye olduğunu sanmıyorum..Ã?ünkü yaşam benim için sadece bir sınav..Asıl huzuru Lordumun cennetinde bulacağımdır..Logan bir bakıma benden daha önce oraya ulaşacağı için daha şanslı..Ancak bende bir bakımdan şanslıyım...Uzun ömrüm ışığa daha fazla hizmet etmemi sağlayacak..''

''Tapınak şovalyeliğinin başı olmak gibi bir mücadelem olmayacak tabi..''dedi Karanlık Logan a doğru..''Ben asla birşeyi hakketmeden almam..Ve hakedilenide hakedenin elinden almam..Lord Oren onu lider seçtiyse o haketmiş demektir..Benim haketmediğim şeyler için..Ki özellikle güç gibi geçici şeyler için en iyi dostlarımdan biriyle yarışacağımı kim düşünebilir..''

Horcoel iyice sinirlenmiş gibiydi..Zorlada olsa kendisini sakinleştirmeye çalıştı..Sinir hata yapmasına neden olurdu ve Logan ın da şu anda gerçeği görmesi için yardımına ihtiyacı vardı..Hata yapmamalıydı..

''Sen burdayken seni öldüren savaşcı öldü ve tekrar diriltildi, peki sen niye burdasın??? artık saf aptallığından kurtul biraz...''
Horcoel bu cevap karşısında affalladı..Bu..Bu nedemek oluyordu..Loganı öldüren savaşçı dirilmişti demek..Ama bu nasıl olmuştu nasıl olabilirdi..

''Kanıtla bize..Logan ı öldüren savaşçının dirildiğini kanıtla..''

Horcoel şüpheci bakışlarını tekrar Logana doğrulttu..

''Bu doğru değil dostum..Yaptığın iyilikler Oren in cenneti ile ödüllendirildi..Hem bu doğru olsada bu şu gerçeği değiştirmiyor..Düşün Logan..Lord Oren istese seni direk diriltebilirdi ancak bu seni cennetin huzurundan alıp tekrar acılarla ve türlü türlü karanlık ve kötülükler ile dolmuş olan diyara geri yollamış olurdu..Sen huzuru hakediyordun Logan..Diyar sana sadece acı getirecekti..İşte Lord bu yüzden seni diriltmedi..''

''Dirilişin ancak senin kendi isteğin ile cennetin huzurunu arkanda bırakmanla gerçekleşebilirdi..Seni o hakettiğin sonsuz huzurdan alıkoymak sana yapılan en büyük kötülük olurdu..Ama sen kendi isteğin ile terkettin cenneti..Adaleti dağıtmak ve diyarda kalanlara ışığı elinden geldiğince yaymaya devam etmek için..''

''Bende dostun olarak yanındayım Logan...Söz verdiğim gibi..Ya beraber dönecek..Yada beraber düşecegiz..''
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

''bak logan.. kendi azınal yakalandın demeki o döndüyse benimde dönme gerekiyorki denge sağlansın,bak hala Lordun öretilerine uyuyorsun denge diyorsun,ama terazinin yanlış kolundasın...
biz geri dönüp anlaşma yapmıyacaz... hel bir kaos lordla asla,hem benim dirilmemi istemiyorsan sanane... , yada ne kadar ilgilendirir... tekrar diyar cıkınca yapacağım işlerden mi korkuyorsun,bak demeki senindekorkuların var, ''
logan sevgilisine baktı kan o beyaz elbisesini kirletmişti
''huzur içinde uyu centeki en güzel yer seni bekliyor sevgilim,
ewet bu kız geri dönüyorum,arkadaşlarım ,burda öldürdünü gördüğüm herkez için Logan, belkide senin içinde geri dönüyor ola bilirm senin gibi kişiler diyarda daha cok var,denge ehrekz huzur içinde yaşadığı zaman sağlanacak logan bunu benden dah iyi biliyorsun,ve bunun için uraşıyorum her zamanda uraşacam,ben saf aptalsam sende öğlesin logan sen sölemiştin aynıyız her ne kadar farklı olsakta...''
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

ahh sen anlamıyacaksın.. terazinin dengelenmesiyle benim ona hizmet etmem alakalı değil...

ayrıca görmen gereken şey de senin dirilmeye hak kazanmış olman değil...önemli olan tanrının seni diriltmemiş olması...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan kedisine baktı,kara zırhlı logana baktı...

kafasını salladıı
( sağ sola)

''tanrını pardon,önceden hizmet ettiğn tanrını tanıyamamışsın... hemde hiç,yada unutun desek daha iyi olur logan... öretileri neydi logan,sen bunlara bağlı bie şovalyeydin

1-Ölüm bir ceza olduğu kadar bir hediyedirde.
2-Yaşam size verilmiş birer hediyedir.
3-Ölüm rastgele dağıtılmamalıdır.
4-Bir savaşcı onurlu olmalıdır, silahsız birine kılıç çekmez, kılıcı haksız ve boş yere sallanmaz.
5-Gereksiz savaş yapılmamalıdır.

bana bir hediye verildi hemde çok güzel bir hediye sonsuz huzur,sonsuz güzelik ama ben ne yaptım,dünyada savaşmayı ,adaleti getirmeyi seçtim,bir kız sevdim ona geri dönemek arkaşlarımın yanına dönmek istedim,tabi bunun için bir sınav vermem gereken adaletli olan tek şey...
Lord Orenin hiç bir zaman karalarnını sorgulamadım sorgulamada
Logan,her şeyi en iyisine o karar verir... adaletli bir yoldur ence bu cehenlemde geçme ,çünkü hediyesini red ettim.''
dedi logan başını dik tutarak Logana baktı''

logan elini senbolüne koydu
''Lord Oren size bağlığım sonzudur,asla size ihanet etemem,öretilerinizi ezmem ezdirmem,beniden aldınız bağzı şeyler,geri vermenizi istemem sadce size hizmet etmeye doyamadığım içindir ,asla size bir saygısızlık yapmam söz konusu bile değildir''
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Neye istersen ona inan loga ama geçmişte yaptıklarını sen de biliyorsun, yeminerleolan konuşmalarını, güce olan düşkünlüğünü, sen kendini seviyorsun Logan aynı benim gibi...

Hatırla.. sadece hatırla logan, hiç değilse kendine dürüst ol..
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan,ona sölenen sözler karşısında şok geçirmiş adaleta yıkılmıştı,
logan gözlerini kapatmış kuş tüyünü sıkı sıkı tutmuştu bir anda boynundan
''ama ben sadece gücü iyi yönde,kulanmak için istemiştim ''
logan arkadaşına döndü,
''biz hatalıyız dostum, biz bir sınavda değiliz, hayatımız için hayatamızı ortaya koyduk... sen benim için hayatını,ben huzurumu koydum, ya burda kalacaz ya burdan cıkacaz, Lord Oren bize yardım etmiyecek,çünkü ona karşı duruyoruz dostum, belkide ona karşı iyi bir inanan olmadımız,için bize bunu layik gördü... belkide bizi tamemen bıraktı , ama benim bırakmaya niyetim yok ''

logan şu ana kadar hisetmediği kadar kendini kötü hisetmiş,loganın sözleri karşısında ezilmişt,birden sırtına çarpan soğuk rüzgar ağrılarını artırmış,artık dinlenmek istiyordu logan
sevgilisini kolarında olamak istiyordu ,ama o önünde ölüydü, logan sevgilisine doğru ilerleme başladı,loganın yanından geçereken ona baktı eli kılııcında hazır bekliyordu loganın, logan sevgilisin yanına gitiii... ve onu kucağına aldı ,tapıanktaki taht odasına doğru ilerlemeye başladı...
bir yandan ağlıyordu logan 2 büyük şey kayıp etmişti, hem onun çok inandığı tanrısını hemde sevgilisini ... logan sevgilsin dudağına bir öpücük kondurdu taht odasıan geldiğinda her yer yıkılmış heykeler, kırılmıştı ,sevgilisi yatıracak bir yer aradı logan...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan bir yer bulmuştu yüksek bir yer di biraz tozlu idi logan ilk ömce tozları üfleyerek uzaklaştırıdı mermer masadan,
arıdan yatırdı sevgilisini ,onu güzelce süzdü logan bir damla yaş suratına düştü,
logan sevgilisinin ,aşık olduğu kişinin,karnını açtı,yarası hala kanıyordu önce etrafındaki kanları sildi,sonra yaranın üstüne sırtında çıkardığı bezle belinde sardı,logan kanları temizledikten sonra ,İlaymain karnını tekrar kaptı logan,
loganın gözlerinde yaşlar sürekli akıyordur ve yere düştükçe boş tapınakta yankılanıyordu, İlaymain yüzündeki damla kristalleşmişti, logan elemdi çünkü güzeline ayrı bir güzelik katıyordu.

logan başını kaldırdı ve kırık bir kuş tüyü senbolü gördü,
''İlaymain,eminim adalet için savaşarak ölmüşsündür,huzur içinde uyuyacandan eminim, logan bağazına bağlı olan pelerinini İlaymain üstüne örtü götü yüzünü örtmeden önce son kez baktı alnına bir öpüçük kondurdu ve yüzünüde örtü , pelerinin üstünde bir kuş tüyü senbolü vardı...
mavi pelerinin üstünde beyaz bir kuş tüy

logan ağır adımlarla tapınaktan çıkmaya başladı...
miferini geri taktı logan yüzü üşüyordu çünkü ıslaktı, soğuta vuruyordu zaten...
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Oren_Dautry wrote:Neye istersen ona inan loga ama geçmişte yaptıklarını sen de biliyorsun, yeminerleolan konuşmalarını, güce olan düşkünlüğünü, sen kendini seviyorsun Logan aynı benim gibi...

Hatırla.. sadece hatırla logan, hiç değilse kendine dürüst ol..
Horcoelin gözleri şaşkınlıktan fal taşı gibi açıldı karanlık Logan ın bu sözleri üzerine..

''Ye..Yeminer ile olan konuşmalar..Güce duyulan istek..''dedi istemsizce kekeleyerek..

Horcoel sinir ve karmaşık duygular üzerine hayal kırıklığına uğramış bir yüz ifadesi ile Logan a baktı..
Logan wrote: ''ama ben sadece gücü iyi yönde,kulanmak için istemiştim ''
Demişti Logan..Bu ne demek oluyordu..Ortada bahsedilen Yeminer in karanlığın ve bilginin Lordu Yeminer olduğu açıktı..Logan ondan güçmü istemişti..Bu lafları istediğini doğruluyordu..Ama nasıl..Neden..

Logan ın hüzünlü bir yüz ifadesi ile kendisine döndüğünü gördü Horcoel..Eğer o anda birisi Horcoel in gözlerine baksaydı şovalyenin ne kadar derinden yaralandıgını hissederdi..
Logan wrote: ''biz hatalıyız dostum, biz bir sınavda değiliz, hayatımız için hayatamızı ortaya koyduk... sen benim için hayatını,ben huzurumu koydum, ya burda kalacaz ya burdan cıkacaz, Lord Oren bize yardım etmiyecek,çünkü ona karşı duruyoruz dostum, belkide ona karşı iyi bir inanan olmadımız,için bize bunu layik gördü... belkide bizi tamemen bıraktı , ama benim bırakmaya niyetim yok ''
''Yanlıyorsunuz Tapınak Koruyucusu..''dedi Horcoel resmi bir ses tonu ile..Derinden yaralanmıştı Horcoel..Bir paladin nasıl olurda karanlıklar lordundan güç isteyebilirdi..Nasıl olurdu..''Sizin yaşamınız için ortaya ben kendi yaşamımı koydum..''Diyerek sözlerine devam etti..''Sizi buradan çıkaracağıma dair bir söz vermiştim tapınak koruyucusu..Ve sözümü tutmaya niyetliyim..İyi bir inanan olmadığımız..Olmadığım kısmına katılmıyorum ''Tapınak Koruyucusu..''dedi hüzülü bir ses tonu ile..''Ancak bilirimki hatalarımız olmuşsa adaletin lordu bizim için neyi adaletli görürse bilirim ki onu uygulayacaktır..''

Ardından Logan ın ilerlediğni görünce onunla beraber ilerlemeye başladı..Artık kara şovalyeler..Taklitçiler..Korku yaratıkları yada her ne iseler umrunda bile değildi Horcoel in..Yanlarından geçip gitti ve ilerlemeye devam etti..Horcoel mantıklı sebepler düşünmeye çalışıyordu ama bulamıyordu..Logan hala dostuydu..Ama bir paladin dide aynı zamanda..Onu her ne kadar dostu olarak affetsede bir paladin olarak affedemiyordu..Bir an için herşeyin birer sınavdan ibaret oldugunu düşündü..Herşeyin gözüne aslında farklı gözüktüğünü..Logan ın sözlerinin bu olmaması oldugunu doğru olmadığını düşünmeyi istedi..Ama biliyorduki..

Bunlar doğruydu..

Ama ne olursa olsun buradan Loganı yani Tapınak şovalyelerinin liderini..Tapınak koruyucusunu buradan çıkarmaya çalısacaktı..Hayatı ve sevdiği şeyler pahasına..Logan suçundan dolayı yargılanmışsa Lord Oren tarafından yargılanmış olmalıydı..

Yada yargılanıyor..
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Logan tapınaktan cıktıktıktan sonra Loganın ona baktını görüdü...
''nasıl kıydın sevdiğin insana,sağdece bana acı çektirmek için yaptın dimi bunları,esasında sende acı cekiyorsun''
dedi ve yanından geçti
logan ardından
Horcoel döndü
'' dostum özür dilerim ,sağdece o zamanlar toy bir gençtim,sağdece güçün bu hayata en büyük şey oldunu zanederdim,ama yanılmışım,ondan dah büyük şeylerde varmış... mesala mı Horcoel sevdiklerin ,dostların,sevgilin,sana güvenen tanrın...adaleti yerien getirdiğimde,o 10 kasayı bu cehenlemden cıkardığımda,en büyük huzur benim olmuştu, o insanlara yardım ederken, o kervanı koruken, iyi birşeyler yaptmımı biliyordum ve huzurluydum. yeminerle olan anlaşma geride kaldı,Lordum beni bırakmış olsa bile ben,ne Lord yeminere giderim nede kaosa,'' döndü ve logana ,bu benim gelce ğim değil....
Lordum beni bırakmış olsa bile asla böle bir şey yapmam...
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

''Benden özür dilemene gerek yok Logan..Tapınak Koruyucusu..Dediğim gibi suçlarına ceza verecek olan ben değilim..Bu yetki sana ve Lord Oren e aittir...Suçunu kabullenmek sana..Cezanı vermek ise adaletin lordu Oren e düşer..''

İlerlemeye devam etti bir yandanda..Hayal kırıklığına uğramış bir halde Logan ı incelemeye devam etti..Logana eskiden duyduğu bir saygı vardı..Ama artık bu saygı yokolmaktaydı..Gittikçe azalıyordu..

''Gücün hayatta en büyük şey oldugunu düşünüyordun demek..şimdi anlamaya başladım..''Dedi Horcoel..''Lord Oren tüm bu düşüncelerini biliyordu..Sana gerçeği göstermek için aradığın gücü sana verdi Logan..Seni Tapınak şovalyelerinin lideri yaptı..Tapınak koruyuculuğu ile ünlendirdi..''

''Beni geçmişte ne oldugun değil şu anda ve gelecekte ne olacağın ilgilendirir..Ben hiçbirzaman gücün gerekliliğine inanmadım..İnanmayacagımda..Işık..Asıl güç ışıktan gelir..Karanlıgı yokeden şeydir ışık..Karanlıgı yokeden ve bize yol gösteren..Işık ise..''dedi bir an duraksayarak..

''Işık ise kalbimizden gelir..''

''Lord Oren bizi bırakmadı..''dedi biraz bekledikten sonra..''Nereden biliyorum sorma..Ama kalbimin bi yerinde hissediyor ve biliyorum..Bu yer öyle biryerki..Cennetin huzuru kadar yakın ve o derece ulaşılmaz biryerde..Sanki bir kere dokunabilsem bu acı bitecek gibi..Ama..Ama..''

Horcoel bir an durdu..Boş boş baktı etrafına..

''Pes etmeyeceğim..'' dedi..Biliyorduki burası onun ölümüne ve daha nicesine sebep olabilirdi..Belkide sonsuza dek burada kapalı kalmasına..Ama pes etmeyecekti..Pes edemezdi..Logan ı diyara geri döndürdüğünde Lady İlyamain in yüzünde oluşacak o gülümseme aklına geldi paladinin..Ve onkasaba insanlarının son durumu..Burada Logan ın dediği gibi zaman kavramı yoktu ama..Onkasabada neler olmuş olduguda bilinmezdi..Bilinemezdi..''

''Hııh..''dedi kendi kendisine..''Devam et Horcoel..Sonunda ne olursa olsun devam et..Ve ona ölümden ve hiçbirşeyden korkmadığını ispatla..Hakettiğini ispatla..Hakettiklerini ispatla..''

Horcoel ani bir hızlanışla yürüyüşüne devam etti..Attığı her adımda yaraları ve kaburgaları sızlıyordu..Ama o yinede devam ediyordu..

''Bakalım bu yol bizi şimdi nereye götürecek''diye fısıldadı yorgun bir ses tonu ile..

Bir an başını çevirerek arkasına baktı..
''Unholy??''
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

"Özgünüm beyler" dedi Unholy, ama bu yolun bilmece hakkı da bende...

buraya kadar iyi dayandınız tebrik etmeden yapamayacağım ama bilmecemi bilmediğiniz sürece o yol sizi hiçbiryere götürmeyecek...

unutmayın tek hakkınız var .. ve bu hakkınızı iyi kullanmazsanız sonsuza kadar bütün korkularınızla o yolda yürümek zorunda kalcaksınız....

şimdi....işte bilmeceniz

kırmızı bir tepede 30 beyaz at
önce şaha kalkarlar
sonra yere vururlar
sonra öylece dururlar...
Locked