ben nasıl katı biriydim ..taş kalpli..ehehe ama nasıl olduysa değiştim sorun şuki:iyimi yaptım bilemiyorum ama yinede ben aşkın verdiği o heyecana bayılıyorum ..hayatın değişik enerjilerinden aşk..biraz fazla parlak ama kalbini sardımı hem heyecan hem acı veriyor daha doğrusu ben o kişinin yanında heyecanı onu düşündüğüm içinde acı duyabiliyorum.. off save i yok gibi...
Aşk Büyüsü
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
baharda aşk büyüsünün etki alanı artıyormu acaba
ben nasıl katı biriydim ..taş kalpli..ehehe ama nasıl olduysa değiştim sorun şuki:iyimi yaptım bilemiyorum ama yinede ben aşkın verdiği o heyecana bayılıyorum ..hayatın değişik enerjilerinden aşk..biraz fazla parlak ama kalbini sardımı hem heyecan hem acı veriyor daha doğrusu ben o kişinin yanında heyecanı onu düşündüğüm içinde acı duyabiliyorum.. off save i yok gibi...
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Eh abi Noob ben sana geçmiş olsun demkten başka yardımım dokunmaz ama cumartesı sucuk ekmek olayında yemeğimisi yerken rahat rahat konuşuruz...
Bazıları aşkı iki kelime etmeden yaşamak isterken ben sana eskilerden nasıl kurtulursun söyliyeyım
Bazıları aşkı iki kelime etmeden yaşamak isterken ben sana eskilerden nasıl kurtulursun söyliyeyım
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Aşk
Millet bu öyle bir büyü ki bütün Tanrılar birleşse bunu yok edemez.Bu hastalığa yakalananların ne kadar şanslı olduğunu anlaması gerekir. Eğer birini seviyorsan söylemekten korkma,çünkü bu son şansın olabilir. 
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

evet aynen öyle.Niye söylemeyesinki--zaten sevmiyosa eninde sonunda öğrenecen bu yüzden hiç bişi kaybetmezsin.Fakat seviyosa daha çok zaman kazanırsın.Anlaşılan sen de böle düşünüyosun yeminer.
Evet bu büyüye yakalanmış olanlar,gidin ve söyleyin!!(Bu ne ya,Ayşe Kadın gibi oldu)
Evet bu büyüye yakalanmış olanlar,gidin ve söyleyin!!(Bu ne ya,Ayşe Kadın gibi oldu)
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

İİ de
Buna ben de katılıyorum da "ben aşığım" diye ömrümün sonuna kadar oturacak ta diilim yani.Bi zaman söylemen gerekecek-neden hemen olmasın??
Sen öyle söylemeden aşk yaşarsın,sonra bir de bakmışsın kız almış başını ya bi yere taşınıyo,ya da başkasını bulmuş mulu mutlu düşünüyo.Belki de kız da seni seviyor olacak ama senin onu sevmediğini düşüncek.Eğer sölemezsen başka biri gelip seni seviyorum der kıza--e kız da na yapsın-baktı senin sevdiğini söyleyeceğin yok,senden umudu kesip başkasıyla gider.Böyle şeyler oluyo...
Sen öyle söylemeden aşk yaşarsın,sonra bir de bakmışsın kız almış başını ya bi yere taşınıyo,ya da başkasını bulmuş mulu mutlu düşünüyo.Belki de kız da seni seviyor olacak ama senin onu sevmediğini düşüncek.Eğer sölemezsen başka biri gelip seni seviyorum der kıza--e kız da na yapsın-baktı senin sevdiğini söyleyeceğin yok,senden umudu kesip başkasıyla gider.Böyle şeyler oluyo...
Eh bunlar da olabiliyor mutlaka... eh o kadar da olsun canım.. böyle bir durumda seni seviyorsa karşındaki o sana sorar.. ha sormuyor sa demekki o da seni sevmiyordur ya da sadece öyle sanıyordur...
Ha sakın söylemeyin falan demek istemiyorum.. söyleyin tabi de benim bahsettiğim bazı şeyleri illa da söylemeye gerek yoktur.. onlar anlaşılır..
Ha sakın söylemeyin falan demek istemiyorum.. söyleyin tabi de benim bahsettiğim bazı şeyleri illa da söylemeye gerek yoktur.. onlar anlaşılır..
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Re: Aşk Büyüsü
sevgili dostum ben daha önce bu konuyla ilgili bi forum açmıştım.aşk büyüsü kara büyüye giriyor.çünkü o büyünün yapılışı kötü ve birisini kendi iradesi dışında kendine aşık ediyosun tabi bide ak ve kırmızı büyü var...neyse merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin çekinmeden.
- DARKBLUEWORLD
- Kullanıcı