Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
Yürü benjamin kim tutar seni! 
Devrimk, Olaf'ın söz konusu sabah seçtiği büyüler aşağıdaki gibidir:
Spells:
Level 0: DC-14, 5 Per/day
Guidance*2
Light*2
Resistance
Level 1: DC-15, 4+1 Per/day
Bless
Divine Favor
Sanctuary
Shield of Faith
+Protection from Evil
Level 2: DC-16, 4+1 Per/day
Bear’s Endurance
Bull’s Strength
Owl’s Wisdom
Silence
+Aid
Level 3: DC-17, 3+1 Per/day
Dispel Magic
Remove Curse
Summon Monster III
+Magic Circle against Evil
Bunları ayrıca oyun bölümüne yazmaya gerek var mı, şunu şunu seçmişti gibisinden? bir de +1 domaini de tercih yapıp seçmeli miyim? (gerçi ben seçtim zaten)
.
Devrimk, Olaf'ın söz konusu sabah seçtiği büyüler aşağıdaki gibidir:
Spells:
Level 0: DC-14, 5 Per/day
Guidance*2
Light*2
Resistance
Level 1: DC-15, 4+1 Per/day
Bless
Divine Favor
Sanctuary
Shield of Faith
+Protection from Evil
Level 2: DC-16, 4+1 Per/day
Bear’s Endurance
Bull’s Strength
Owl’s Wisdom
Silence
+Aid
Level 3: DC-17, 3+1 Per/day
Dispel Magic
Remove Curse
Summon Monster III
+Magic Circle against Evil
Bunları ayrıca oyun bölümüne yazmaya gerek var mı, şunu şunu seçmişti gibisinden? bir de +1 domaini de tercih yapıp seçmeli miyim? (gerçi ben seçtim zaten)
.
TORGAN öküz, Dartu melek. Aranızdaki fark budur işte.
Hem biri Benjamin, diğeri Küselkıs. Biri insan diğeri elf. Sanki senin buradaki Ayu'nu iyiletiren (Cure), büyüten (Enlarge), kötülüklerden koruyan (PfE) ve moralman destek çıkan (Ray of hope) ben değilim. (Anne gibi karakterim gördünmü. Ana gibi yar olmaz unutma
)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Evet Tersyuz Photoshopludur kendisi.
Arkadaşlar prestij filan seçmedim; kararım aynen böyle saf ve temiz bir cleric olarak devam etmek. Seviye atladım zaten; Combat Casting Feat aldım, böylece savaşırken defansif şekilde büyü yaparken başarısız olma ihtimali neredeyse olmayacak. Skill puanlarımı da Spelcraft, Concentration, Diplomacye birer verdikten sonra 2 puanımı Cross-Class olan Handle-Animal'a yatırdım. Her level atladığımda bir tane de untrained=no skill alıyorum koleksiyon yapar gibi. Mümkün olursa kendime bir köpek, vs hayvan alıp eğitmek istiyorum.
.
Arkadaşlar prestij filan seçmedim; kararım aynen böyle saf ve temiz bir cleric olarak devam etmek. Seviye atladım zaten; Combat Casting Feat aldım, böylece savaşırken defansif şekilde büyü yaparken başarısız olma ihtimali neredeyse olmayacak. Skill puanlarımı da Spelcraft, Concentration, Diplomacye birer verdikten sonra 2 puanımı Cross-Class olan Handle-Animal'a yatırdım. Her level atladığımda bir tane de untrained=no skill alıyorum koleksiyon yapar gibi. Mümkün olursa kendime bir köpek, vs hayvan alıp eğitmek istiyorum.
.
Darkgnome, bu arada, yeni sınıfımı seçtim, ırkım bile bambaşka
Yeni Psychic Warrior, ben
Yeni Psychic Warrior, ben
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Krarkter kağıdındaki resmine birde buradaki resmine bakıyorum. Senin karakter sanki değişince kas kaybına uğruyor gibi geldi bana. Bilemiyorum Tersyuz sanki burada bir terslik var.
Edmond çok iyi yapmışın. Psionic warrior çok bomba bir sınıftır. Kendinden üst seviyeleri yere indirme konusunda üstad. Hem yakından dövüşte de güzel olacak bir karakter. Güçler filanda çok kral.
dwaxer merak ettim neden clericte ilerlemeyi bu kadar çok istiyorsun. Düşündüm düşündüm hala bulamıyorum, hala bulamıyorum. Rolüne de çok uygun oysa lathander prestiji.
Aslında biz alacaktık bu yaratığı ama siz üzülürsünüz diye bırakıp size geleceğiz. Merak etmeyin az kaldı sizinle temas kurarız biz.
Edmond çok iyi yapmışın. Psionic warrior çok bomba bir sınıftır. Kendinden üst seviyeleri yere indirme konusunda üstad. Hem yakından dövüşte de güzel olacak bir karakter. Güçler filanda çok kral.
dwaxer merak ettim neden clericte ilerlemeyi bu kadar çok istiyorsun. Düşündüm düşündüm hala bulamıyorum, hala bulamıyorum. Rolüne de çok uygun oysa lathander prestiji.
Aslında biz alacaktık bu yaratığı ama siz üzülürsünüz diye bırakıp size geleceğiz. Merak etmeyin az kaldı sizinle temas kurarız biz.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka