o kadar cok var ki...
TOEE
spellforce
fallout
lotr return of the king(ps2) laf aramızda en cok ork cıkan bolumu defalarca oynayıp son bolume lvl 20 olarak gidince oyun daha zevkli oluyo:D
never winter nights,diablo 2 güzeldi..
baldur's gate lerde güzel ama onların çok zevkli olmalarını engelleyen olay grupların kalabalıklığı bence..bir kapıda takılıyorsunuz sürekli aynı ses "you must to gather your party before venturing fort" :ayyyy!: merdivenden çıkıyorsunuz,koridorlar dar zaten..seçiceksin imoen i mesela ama seçsende bir işe yaramıyor diğer karekterlerin arasında sıkışmış kızcağız çıkamıyor ki gelsin lockpick yapsın ama yinede konuları itibariyle çok keyifli oyunlar..
bir ara hereos danda acayip keyif almıştım,disciples te öyle ama onlar diğer oyunların yanında tom ve jerry gibi kalıyor..3 günde bitiriyorsunuz..ben her race le bitirdim o oyunları mesela..zaman öldürmek için güzel..
..eğer tanrılar varolsaydı ben tanrı olmamaya dayanamazdım..o halde tanrı yoktur..
Bir çok oyun var adı sayılabilecek ama bir tanesi var ki hiç bahsedilmemiş. Bir tanesi var ki bağımlılık yapan ama yarattığı bağımlılıktan insanı utandıran....
Severek oynadığım iki tane oyun var..
Painkiller ve Sacred..
Anchorite arkadaş da Baldur's Gate yazmış..Konusu nedir acaba? Eğer bilgim olursa alıp oynamak isterim..