Corax vs. Drizzt Do'Urden
Hehehe Corax'ın int 10 olabilir ama salak değildir.
Ayrıca çok deneyimli ve hayat görüşü açıktır Wisdom 14...
Drizzt avucunu yalasın bence hahaha
Bu arada Frenzy olunca kafa çalışmadığı için pek kandırılamıyorum
Ayrıca karakterim inanılmaz uyumsuz saldırgan ve kimseye güvenmeyen biridir (insan ilişkilerinde pek iyi değildir genelde kavgaya meyillidir)
Bu yüzden Drizzt onu kandırmaya çalışırsa bence saldırganlaşabilir ve bu Drizzt'in öleceği gerçeğini değiştirmez...
O kadar wis ve int'e sahip Drizzt ya beni görünce topuk yapar ya da hiç muhabbete bile girmez (zekice bir karar)...
Her arkadan saldırı sneak attack değildirki...
Ayrıca çok deneyimli ve hayat görüşü açıktır Wisdom 14...
Drizzt avucunu yalasın bence hahaha
Bu arada Frenzy olunca kafa çalışmadığı için pek kandırılamıyorum
Ayrıca karakterim inanılmaz uyumsuz saldırgan ve kimseye güvenmeyen biridir (insan ilişkilerinde pek iyi değildir genelde kavgaya meyillidir)
Bu yüzden Drizzt onu kandırmaya çalışırsa bence saldırganlaşabilir ve bu Drizzt'in öleceği gerçeğini değiştirmez...
O kadar wis ve int'e sahip Drizzt ya beni görünce topuk yapar ya da hiç muhabbete bile girmez (zekice bir karar)...
Her arkadan saldırı sneak attack değildirki...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Hmmm...Ama Ben yinede dürüst bir role playing le drizzt seni kandırabilir diye düşünüyorum..Aaa tabi bu arada sen onu görür görmez saldırma moduna geçmediysen... :)Bide bildiğim kadarıyla barbarlar kılıcı sallar,saplar,...vb yani çok taş savaşırlar ama kılıç ustalığı farklıdır..Ve Drizzt de seni öyle bir mekana yönlendirirki sen kolayca kılıç sallayamasın dar alanda bir barbarlar aynı rahatlıkla hareket edemez...Hem drizzt gibi drow ların mekanıdır oralar...Kitapları okursan anlarsın... 
EST SULARUS OTH MITHAS
Uzman olmadığım bir kılıçla da onu öldürürüm bana hiç farketmez...
Kitaplarda Drizzt için yazılanları onla çarp ve benim için düşün, o zaman kudretimi anlamaya yaklaşacaksın...
20 dex'i olan bir drowu bu kadar abartmışlar
benimse 37 str'm var... Neler yapabileceğimi hayalgücün bile algılayamaz...
Kitaplarda Drizzt için yazılanları onla çarp ve benim için düşün, o zaman kudretimi anlamaya yaklaşacaksın...
20 dex'i olan bir drowu bu kadar abartmışlar
benimse 37 str'm var... Neler yapabileceğimi hayalgücün bile algılayamaz...
Hahaha küçümseyenler yalnızca kibirli düşmanını algılama yeteneği olmayan savaşçılara özgüdür...
Oysa ben seni çok iyi tanıyorum sense beni hiç tanımıyorsun...
Beni küçümseme ahmaklığına düşen sensin ama gururun yüzünden bunu bile kabullenemeyecek kadar aptalsın...
Oysa ben seni çok iyi tanıyorum sense beni hiç tanımıyorsun...
Beni küçümseme ahmaklığına düşen sensin ama gururun yüzünden bunu bile kabullenemeyecek kadar aptalsın...
Statlara bakarsan tekme 1-2 tekme bile öldürebileceğini görebilirsin. Haa statlar beni enterese etmez diyosan o ayrı. Bende ortada stat filan olamyınca hep güveniyorum drizzt'e. 
(Bu arada driztt e barbar mı dedin sen? Aynı Drizzt'ten bahsettiğimize eminsin. Tamam rogue'luk tatamda barbar. Yani hiç alakasız...
(Bu arada driztt e barbar mı dedin sen? Aynı Drizzt'ten bahsettiğimize eminsin. Tamam rogue'luk tatamda barbar. Yani hiç alakasız...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Madem statlara bakmıyoruz bir kayayı alıp sıakrak parçalayabilecek bir adam düşün. Kılıcını savurduğunda çıkan sesin kulakları yırttığını, kılıcın boyunu kestiremediğini ve rengini seçemediğini düşün. Drizzt'in kaldırmakta zorlandığı bir kılıçla bu adamın parmaklarıyla oynadığını düşün...