Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Logan
- Kullanıcı

tebrikler ercancığım.. yarısını bana veririmisin 
neyse beyler bu arada hepimiz zor durumdayız... dikatli onıyıp akılıca kararlar verelim yoksa hiç birleşemiyecez...
bide bu goblinlerin altında ki şey ne
?
neyse beyler bu arada hepimiz zor durumdayız... dikatli onıyıp akılıca kararlar verelim yoksa hiç birleşemiyecez...
bide bu goblinlerin altında ki şey ne
?
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Neden felanda gerkmez. 2 gün içinde RP atılmadığında arkadaşların geçici NPC olacağını zaten yazmıştı Necross (the great DM). O zamn arkadaşlar NPC olsunlar bu seferlik.
Karar Necross'un tabiki.
Karar Necross'un tabiki.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Tek başına alman kolay olmıycak. Umarım alabilirsin. Ama ben olsam uygun anı bekleyene kadar diğerlerine katılırdım. Birde bunları alamayıp elinden kaçırırsan eminim ki üzerinize büyük bir grup gelecektir. O yüzden kaçırmamaya dikkat et en azından
Koçum benim, sen o tencere kapaklı zırhından kanatlarını çıkarana kadar birisi grapple ile alır seni herhalde. Ya da footed bir durumda dar bi alanda tencere kapağını açamayabilirsin.
Bence savaş tamamen başlamadan böyle ufak işlerle uğraşmak bence zaman kaybı ve hp kaybı. er gelenin önüne de Battal Gazi gibi atılmazki. Birkaç yüz xp için hasarsız canını tehlikeye sokuyorsun. Daha iyi şeyler yapabileceğini düşünürdüm şövalye
Logan sen başımıza belamısımn. şimdi sen onları bir oklanmı indireceksin. Adamlar sadece kaçsa, ki goblinler için bu hiçte mantıksız değil peşimize koca bir birlik takılır. O zaman ben savaşı felan beklemem seni önce hold yaparım sonrada shön'e yavaş yavaş yedirtirim.
Demedi deme.
Vallahi Darkgnome la aynı fikirdeyim Böyle gereksiz aptalca savaşlara girip can puanınızı harcayın sonrada gidin ilyamain e bana bir dua oku üfle deyin Yok öyle İlyamain önce sorucaktır emin olabilirsin. Bu nasıl böyle yaralandı diye. Aptalca savaşanlar aptallıklarının bedelini çekmeliler Yeni hayat felsefesi
Yaw logan birincisi yanında bir değil iki büyücü vardı ama sen ikisini de kaçırdın bu arada o kadar kolay alabileceğini ummuyorsun sanırım (DM=Necros) adamlar dev arılara binmiş bu arada neden Detect Evil yaptığını anlamadım hala sebep benle ilgili olabilirmi hani drow ya
Abi adam detect evil atmış ya zuhaahahhahahaha
olm manyakmısın sen adamlar resmen seni ...ecekler sen kalkmış detect evil atıyon yuh..Kasaba orklar ve goblingiller tarafından işgalde sana dogru gelen goblinlere detect evilmi atılır ya uhuhahaha...
Geyigine balor gelsin kapısak demişsin az önce ama Balor gelipte degerli turunu onada detect evila harcarsan yandın olm sen
Yaratıkların tipide begenmedim bu sırada..Bilmiyom umarım keser exp alırsın..Gerçi goblin be..Goblinden ne olacak..
Abi bak ne kadar ileri görüşlü bir grup. Sana sürekli olarak uyarı atmışız. Sen hiç bize kulak asmayınca tabi olacağı budur. Bilemiyorum artık Schöne yediremeyeceğim demek ki seni o biraz üzüyor beni.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Logan
- Kullanıcı

arkaşlar dedeck yapmaın nedeni 1. tur onlaru görememdi...
Diyer... mesajları okuyup meta yapmak istemedim...
Bu arada uyarıların hepsini dikkate aldım.
Bazı yazıları okumadan konuşuyorsunuz detayara dikkat etmiyorsunuz...
beni zaten görmüşlerdi... onlaradn biri bile kaçsa bir odu ile gelirlerdi...
amacım xp almak değildi... amcacım benim grubumun güvenliğini salamaktır...
peki arkamdaki büyücüler ne yapıyorlar...2 tana büyücü var...
büyüleri biter diyemi korkuyorlara... yoksa... mağdem savaşacam ..birini bana mage armor birinizde hayvanlardan birine char yapıp olayı kolaylaştıra bilirdi...
bide Bu savaşa ac megüvenerek girdim... nerden biliyim adamların yüksek lvl olduklarını cr lerimiz aynı gelir diye düşündüm...
olsa olsa lvl 5 lerdir yada kasması için 7 zanetim...
merak etmeyin tükürdüğümü yalamıyacam... gerekirse ölürüm ama rp yaparak kuralar dahilinde ölürüm...
beni Loganın saçma ölümünden sonra bunlar vız...
Ayrı eten bu yazılarıan coğunu hatırlamıyorum orda kocum benimli laflar... filan var,bide zuahuahau dedeck çekmiş diyen arkaşlar... Biraz insanları eleştireceğiniz yerde kendinize bakın...
Ben rp mi yapıyorum mutluyum,huzurluyum gerekirse ölürüm benim ölümüm grubunu kaçmasına yarıyacaksa da ölürüm...
Tepkimi fazla ola bilir ama laflara lütfen dikkat edin...
Diyer... mesajları okuyup meta yapmak istemedim...
Bu arada uyarıların hepsini dikkate aldım.
Bazı yazıları okumadan konuşuyorsunuz detayara dikkat etmiyorsunuz...
beni zaten görmüşlerdi... onlaradn biri bile kaçsa bir odu ile gelirlerdi...
amacım xp almak değildi... amcacım benim grubumun güvenliğini salamaktır...
peki arkamdaki büyücüler ne yapıyorlar...2 tana büyücü var...
büyüleri biter diyemi korkuyorlara... yoksa... mağdem savaşacam ..birini bana mage armor birinizde hayvanlardan birine char yapıp olayı kolaylaştıra bilirdi...
bide Bu savaşa ac megüvenerek girdim... nerden biliyim adamların yüksek lvl olduklarını cr lerimiz aynı gelir diye düşündüm...
olsa olsa lvl 5 lerdir yada kasması için 7 zanetim...
merak etmeyin tükürdüğümü yalamıyacam... gerekirse ölürüm ama rp yaparak kuralar dahilinde ölürüm...
beni Loganın saçma ölümünden sonra bunlar vız...
Ayrı eten bu yazılarıan coğunu hatırlamıyorum orda kocum benimli laflar... filan var,bide zuahuahau dedeck çekmiş diyen arkaşlar... Biraz insanları eleştireceğiniz yerde kendinize bakın...
Ben rp mi yapıyorum mutluyum,huzurluyum gerekirse ölürüm benim ölümüm grubunu kaçmasına yarıyacaksa da ölürüm...
Tepkimi fazla ola bilir ama laflara lütfen dikkat edin...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Arkadaşım diyorsun mesajlşarı okumuyorsun sonrda kalkmış bu mesajları ben hatırlamıyorum görmedim diyorsun. Ã?nce o zman bir mesajları okusaydın.
1. round sesleri duyduk
2. round detecct evil çektin biz ormana kaçmaya başladık sana da gel dedik. RP olarakta dedik. Ã?nce saklanıp sonrada bakabilirdin. Karakterim sana demişti "Çok göz önündeyiz bir yere saklanıp sonra etrafı izlemeye başlayalım" diye.
3. round Silahına bless yaptın ve goblinlere ok attın. Senin yüzünden bizde bir round kaybettik aslına bakarsan. Seni uyaracaz derken zaman kaybettik. Yoksa kimse görülmeyecekti.
Level'ına filan bakma biraz daha gerçekçi oyna. İşte bir critical yedin -20 HP. 1. seviyeninde critical'ı aynıdır 20. seviyeninde. Yesen yine yerdin. Belki critical olma ihtimali düşük olacaktı dersin ama bunu düşünmeden hareket ettin bizimde başımızı belaya soktu.
Arkandaki büyücüler ne yapıyorlar demişin. Onlar ilk önce saklanıp sonra bakma aklını kullanıyorlar. Bununda yanında senin hayatın içinde endişe edip senide uyarıyorlar. Orada Necross dese siz gidemeden geldiler yediler sizi öldünüz, yine br şey diyemeyecektik.
Sen huzurlusun karakterin acı çekiyor. Neyse artık oda ölürse sonsuz huzura kavuşacak.
Ha detect evil yaptım çünkü onları göremiyordum yazmışın. Sen bir açta kitaptan bak bakalım detect evil'ın menzili ne kadar. Hatta sen yorulma ben sana büyüyü kendim elceğizlerimle getireyim
Detect Evil(PH p218)
<Div, VS/DF, 1StdAct, Concentration up to 10min/lvl,
no save, no SR>
" The caster can see the Alignment Aura of
Evil creatures, spells, or objects in a 60"
Cone-shaped Emanation.
The information gained increases each round:
1st round " presence of evil.
2nd round " number of evil auras & the
strength of the most powerful aura. If not
in line-of-sight, the caster only knows the
direction.
3rd round " strength & location of each aura.
This spell is blocked by 3" of wood or dirt, 1" of
stone, 1" of metal, & any amount of lead.
An "Overwhelming" aura may Stun a goodaligned
caster for 1 round, ending the spell.
60 feet abi. Dahada ötesi sen ilk round kötü bir var ise sadece hissediyorsun. ikinci round ne kadar büyük bir kötülük var hissediyorsun. Ancak üçüncü round nerede olduklarını görebiliyorsun.
şimdi sen artık neden insanların seni düşünüpte o mesajları attığını anlamışsındır. Sen bizi kaale almadıkça başka tipte yazılar gelmişki, biraz olsun dikkatini çekebilelim diye. En azından birini okuyupta hatırlasan belkide bunu yapamazmışız.
Sonuş olarak. Biz RPde de senin için elimizden geleni yaptık, hakkında bölümünde de. Bundan sonra da hala ölmek istiyorsan ölürsün. Huzur içinde yatarsın.
(Arkadaşlar ölürse zırhı benim.
)
1. round sesleri duyduk
2. round detecct evil çektin biz ormana kaçmaya başladık sana da gel dedik. RP olarakta dedik. Ã?nce saklanıp sonrada bakabilirdin. Karakterim sana demişti "Çok göz önündeyiz bir yere saklanıp sonra etrafı izlemeye başlayalım" diye.
3. round Silahına bless yaptın ve goblinlere ok attın. Senin yüzünden bizde bir round kaybettik aslına bakarsan. Seni uyaracaz derken zaman kaybettik. Yoksa kimse görülmeyecekti.
Level'ına filan bakma biraz daha gerçekçi oyna. İşte bir critical yedin -20 HP. 1. seviyeninde critical'ı aynıdır 20. seviyeninde. Yesen yine yerdin. Belki critical olma ihtimali düşük olacaktı dersin ama bunu düşünmeden hareket ettin bizimde başımızı belaya soktu.
Arkandaki büyücüler ne yapıyorlar demişin. Onlar ilk önce saklanıp sonra bakma aklını kullanıyorlar. Bununda yanında senin hayatın içinde endişe edip senide uyarıyorlar. Orada Necross dese siz gidemeden geldiler yediler sizi öldünüz, yine br şey diyemeyecektik.
Sen huzurlusun karakterin acı çekiyor. Neyse artık oda ölürse sonsuz huzura kavuşacak.
Ha detect evil yaptım çünkü onları göremiyordum yazmışın. Sen bir açta kitaptan bak bakalım detect evil'ın menzili ne kadar. Hatta sen yorulma ben sana büyüyü kendim elceğizlerimle getireyim
Detect Evil(PH p218)
<Div, VS/DF, 1StdAct, Concentration up to 10min/lvl,
no save, no SR>
" The caster can see the Alignment Aura of
Evil creatures, spells, or objects in a 60"
Cone-shaped Emanation.
The information gained increases each round:
1st round " presence of evil.
2nd round " number of evil auras & the
strength of the most powerful aura. If not
in line-of-sight, the caster only knows the
direction.
3rd round " strength & location of each aura.
This spell is blocked by 3" of wood or dirt, 1" of
stone, 1" of metal, & any amount of lead.
An "Overwhelming" aura may Stun a goodaligned
caster for 1 round, ending the spell.
60 feet abi. Dahada ötesi sen ilk round kötü bir var ise sadece hissediyorsun. ikinci round ne kadar büyük bir kötülük var hissediyorsun. Ancak üçüncü round nerede olduklarını görebiliyorsun.
şimdi sen artık neden insanların seni düşünüpte o mesajları attığını anlamışsındır. Sen bizi kaale almadıkça başka tipte yazılar gelmişki, biraz olsun dikkatini çekebilelim diye. En azından birini okuyupta hatırlasan belkide bunu yapamazmışız.
Sonuş olarak. Biz RPde de senin için elimizden geleni yaptık, hakkında bölümünde de. Bundan sonra da hala ölmek istiyorsan ölürsün. Huzur içinde yatarsın.
(Arkadaşlar ölürse zırhı benim.
Eskisi ka
Eskisi ka