En çok neye güleriz
benim valide trabzonlu o yüzden her yaz ordayımdır. orada neredeyse her gün fıkra gibi olaylar yaşanır bunlara çok gülerim. özellikle yaşlıların toplndığı meclislerde sürekli onları konuşturup eski yaşadıkları olayları dinleriz hepsi bomba gibi valla. düşünsenize her gün hiç duymadığın fıkraları dinleme yada içinde rol alma imkanın var 
ALL THE POWER
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
BEN COGUNLUKLA KOMIK OLAYLARA DEILDE GULEN INSANLARA GULERIM NASILBIR REFLEKSKI BIR INSANI GULERKEN BU HALLERE SOKABILIOR
AMA BIDE KAMERA SAKALRINA ARADA COK GULUYORUM HA
MESELA
ZIRHLAR ICINDEKI ADAMIN HANGI D,ONEMDEN OLDUUNU MERAK EDERSINIZ OKUMAK ICIN YAKLASIRSINIZ O DA NE FULL PLATE LI BI ELEMAN USTUNE DOORU ATILDI.KACMAM LAZIM AMA ONCE BI DUR DONUMA PISLEYEYEYIM
:lol :lol :lol
AMA BIDE KAMERA SAKALRINA ARADA COK GULUYORUM HA
MESELA
ZIRHLAR ICINDEKI ADAMIN HANGI D,ONEMDEN OLDUUNU MERAK EDERSINIZ OKUMAK ICIN YAKLASIRSINIZ O DA NE FULL PLATE LI BI ELEMAN USTUNE DOORU ATILDI.KACMAM LAZIM AMA ONCE BI DUR DONUMA PISLEYEYEYIM
:lol :lol :lol
uzun süre giremedim, konu başlıını biliom ya direk yazdım pardon kardeş..KenTaky wrote:drizzt_chosen konu başlığının ilk mesajına bakdrizzt_chosen wrote:yolda düşen insanlara gülerim, kendim de düşüyorum, kendime de gülüyorum![]()
![]()
gülümseme ve saygılarımla...
özür ve saygılarımla..
en çok şu halime güldüm mesela başlıktaki şeyi yazmışım...
gülümseme ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Par-Salian
- Kullanıcı

Benim bir arkadaşım var adı apuurak. Kare kafalı , kalın enseli bir adamdır.Bayağıda cimridir.Ayrıca yanakları pespembe olur.Onu her gördüğümde gülerim.Bakın hala gülüyorum (kare kafalı arkadaş , sağdaki)
http://hbe.l2p.net/krgallery/displayima ... at=0&pos=5[/url]
http://hbe.l2p.net/krgallery/displayima ... at=0&pos=5[/url]
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
walla ben de buna gülerim işteMr_Zombie wrote:en çok bana komik gelen şeylere gülerim.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest