Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Pardon kuzucuk, onu unutmuşum. Birazdan yenisini atarım.Necros_Spellweaver wrote:Sylvos'un RP'sinde bir hata var. Finrod halen görünmez. O sebeple Harbormm'un RP'si yeniden atılmalı. Yenisi atıldığında eskisini sileceğim.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Tamam yaw, sinirlenme bir daha demeyiz olur biterNecros_Spellweaver wrote:Kuzucuk?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Harbormm'a eksi karma veriyorum. Yok yok, doğrudan 3 level düşüyorum.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Lord Necros
- Başbüyücü
O zaman şöyle yapalım:Necros_Spellweaver wrote:Var. O yüzden üç level birden indiriyorum.
-1 karma, + uyarı, + mesajımın silinmesi
Sen sus sylvos. Zaten cezayı hak ediyordun!
bu arada 3 seviyende hayırlı uğurlu olsun. Sanırım ustalıktan bahsediyorsun, o zaman oda hayırlı uğurlu olsun. Bilgeliğine adminler ikna olmuş, şimdi sırada bizi ikna etmek var. Görelim bakalım nelar yapacaksın
bu arada 3 seviyende hayırlı uğurlu olsun. Sanırım ustalıktan bahsediyorsun, o zaman oda hayırlı uğurlu olsun. Bilgeliğine adminler ikna olmuş, şimdi sırada bizi ikna etmek var. Görelim bakalım nelar yapacaksın
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Sylvos siteye girmişin, burada cevap atmışın ama RP atmamışın. Olmuyor ama kırılıyor, kınıyorum ve senin bilgeliğin inanmamaya başlıyorum. 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Kuzum, ama sakalsız cüce olmazkiWenom wrote:sylvos sen kendi cezanı kendin ver bence cüce sakalını kes.Emin ol olay kapanacaktır,eheheehe sakalsız bir cüce ne güzel olur
.
Necros şöle diyebilirsin Harbormm bir anda sakalının olmadığını farketti.
Sana gelince pis gnom! Bir daha güneş yüzü görmeyeceksin. Seni lağımlarda yetiştiricem ve Anadolu' nun en pis gnomu yapacağım
Rp' de sıra bende değilki, Finrod' un atmaya niyeti yok zaten
Gnom'a dokunmayınız bizin çok güzel planlarımız var onunla yeni icad edeceği hava aracının pedallarını ben çeviricem
. Eee tabi bu iş için güçlü bacaklar lazım 60 ft lik bir hıza ulaşabilen half_orc bu iş için ideal oda ben oluyorum
.Değilmi dark gnomcuğum
.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Aynen öyle. Yalnız kanatları yapması zor. Bu sefer melek kanadı şeklinde olsun istiyorum. Gördüğünüz yerde koparıp bana getirin.
Birde ip sarkıtacam aşağıya ucuna birini bağlayarak taşıyalım diye. Sonra pis kokan bir cüce benim araca binmek isterse kokusundan rahat sız olursunuz felan.
Yalnız Necross gerçektende uzadı bu RP bişey olduysa söyle, her gün giripte kontrol etmesin benim gibi manyak olmayanlar.
Birde ip sarkıtacam aşağıya ucuna birini bağlayarak taşıyalım diye. Sonra pis kokan bir cüce benim araca binmek isterse kokusundan rahat sız olursunuz felan.
Yalnız Necross gerçektende uzadı bu RP bişey olduysa söyle, her gün giripte kontrol etmesin benim gibi manyak olmayanlar.
Eskisi ka
Eskisi ka
Dün işi vardı Necro nun
Malesef atamadı rp yi. Bu gün okul dönüşünde atıcaktır. Yok bu günde işi varsa yarın atar ama tahminen bu gün atacaktır.
Yani rp gelicektir emin olabilirsiniz 
Bu arada melek kanatları olarak Gümüşyüzün kanatlarını kopartıp kullanabilirsiniz
Hatta düşündüm de pedal gücüne hiç gerek yok
Siz aracı yapın Albentuna çeker
Hem daha hızlı gider
Seni işinden ettim Yener 
Cüceler korkmasın ben onları Albentuna'nın sırtında taşırım

Bu arada melek kanatları olarak Gümüşyüzün kanatlarını kopartıp kullanabilirsiniz
Cüceler korkmasın ben onları Albentuna'nın sırtında taşırım