rengini belli et !!?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Göztepeliyim tekrar söylüyorum geçen sefer nedenini açıklamadım
Ne annem göztepeli nede babam Göztepe de doğmuşum nasip olur sa göztepe de ölmek istiyorum Hiç bir akrabam göztepeli değil bu yüzden onları suçlamıyorum çünkü onlar izmirli değiller İnsan bu cumhuriyette yaşayınca kendiliğinden göztepeli oluyor işte nedeni bu sarıyı kırmızıyı damarlaında hissediyor.Göztepe birinci lige çıktığı zaman izmirdeki sevinci görmeliydiniz kurtuluş savaşından beri böyle sevinç görülmemiştir.
Gelelim fasülyenin faydalarına bu aralar sürünüyoruz başkanlar takımın içini boşalttı düştükçe düşüyoruz ama toparlanmaya başladık bir de eklemeliyim gerçek göztepe taraftarı yani holigan olmayan bastırılmış duygularını göztepe üzerinden anarşiye çevirmeyen taraftar varya işte o taraftar bu takımı hiç bırakmayacak ve o kendine holigan diyen taraftarları yavaş yavaş sahadan kazıyacak
BU ARALAR YAPTIğIMIZ GİBİ............
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Bende beşiktaşlıyım. 2 yıl öncesine kadar koyu bi taraftardım. Ã?yle ki özel maçları bile kaçırmazdım. şimdi ise fırsat buldukça izliyorum. Artık koyu olmasa da hala canı-gönülden beşiktaşlıyım :)
Only God can Judge me!
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

arkadaşlar başlığı ilk açan ve beşiktaşlı diğer dostlarıma örnek olmak için , ayrıca kesinlikle içimden gelerek söylüyorum

"TEBRİKLER GALATASARAY"
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

rengimizi belli edelim o halde :)

Siyah - Beyaz

Neden mi? Barabus 2. msgında çok iyi anlatmış ancak ben takımların logolarının ve renklerinin kişilikleri ile uyuştugunu görüyorum. 16-1-7 yaşlarındayken farklı ortamlardan tuttugum tüm takımların sadece Beşiktaş, tan etkilenerek degil içgüdüsel olarak aynı renklerden seçtiğimi farkettim.

İzmir takımlarından Altay, İtalyadan Juventus, İngiltereden Newcastle, NBAden San Antonio... tüm bu takımların birbirlerine benzedikleri hayret ve neşe ile farketmiştim. Sanırım bu renkler denge, tutarlılık, düzen ve güç hissi uyandırıyor.
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

ingiliz takımlarına kılım ama katılıyorum juventus ve san antonio benimde favorilerim bende bide valencia var kesinlikle ortak özellikleri var katılıyorm sana ve sevindim bi beşiktaşlı daha varmış

saygılar
ignus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ignus »

ben de bir beşiktaşlıyım, gayet de mutluyum , ah bi de bizi kahreden şu kötü gidişat olmasa. neden bu takımı tuttuğuma gelince, 4 yaşındayken televizyonda beşiktaşın kupa kazandığını gördüm(artık cumhurbaşkanlığı kupası mı başbakanlık kupası mı her neyse) o zaman dedim ki "lan bunlar kupa kazanıyor , o zaman cidden güçlü olmalılar". işte bu şekilde güçlü tarafı tutan kıl bir taraftar olarak başladı futbolla alakam. ama sonraları tam bir bağımlısı oldum takımımın.

bir de yukarıda da değinildiği gibi ben de siyah-beyaz renklere sahip takımlara biraz daha fazla ilgi duyuyorum. mesela la liga'da valencia (özellikle benitez dönemindeki muhteşem kontratak futboluyla) gözdemdi.(gerçi şimdi barça oldu, çok pis satarım). italya'da juve hoşuma gider. işte böyle :)
seçebilirsin seçmemeyi fakat seçmektir bu
Wilibald
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wilibald »

ben fenerbahçeliyim nedeni küçükken gs fener diye başımın etini yemişler bende ev halkı fbli olduğu için fenerbahçeyi seçmişim gayet te memnunum şimdi
<div>I said no... Cause sometimes is good to be human</div><br>
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Ben Galatasaraylıyım ama, bu takım çok iyi falan diye değil. Küçükken annem FB babam GS istemiş :D, babam GS olursam bana top alacakmış. Olmuşum bir futbol topu için. :)
Post Reply