rengini belli et !!?
rengini belli et !!?
hangi takımı tutuyosun nedenini de yazarsan herkes bilgilenmiş olur???
yalnız birbirimize sataşırsak bi anlamı kalmaz ; neden şu takımı tutmuyorum diye yazmayın
tuttuğunuz takımı neden tuuttuğunuzu yazın
kolay gelsin
yalnız birbirimize sataşırsak bi anlamı kalmaz ; neden şu takımı tutmuyorum diye yazmayın
tuttuğunuz takımı neden tuuttuğunuzu yazın
kolay gelsin
bu arada ben beşiktaşlıyım bi kere çok mütevaziyiz , mükemmel bi taraftarımız var , öyleki başarı yada başarısızlık hiç farketmiyor sonuna kadar destekliyoruz takımımızı (son yıllarda biraz asabiyiz ama ) çok muhteşem bi statdımız var yani yeni değil ama yeri ve manevi değeri açısından.
bu arada barabus uygur dilinde kartal demek artık bilene bilmeyene
bu arada barabus uygur dilinde kartal demek artık bilene bilmeyene
Bu başlığı izliyor olacağım arkadaşlar, yazılarınıza dikkat edin. En ufak bir atışma kokusu almayayım, geyik sınırında kalsın yazdıklarınız. Gereksiz tartışmalar istemiyorum. Umarım sözlerimi dikkate alırsınız ve tatsız şeyler olamaz. Malum takım mevzusu bazen çığrından çıkabiliyo. 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Galatasaraylıyım ve takımımdan gururduyuyorum (herkesin tuttuğu takımla gururduyması gerektiği gibi).Evt bi çok kez bu tür başlıklar kavgaya dönüşmüştür forumlarda ama bu sefer barabus ve yeminer'in ricalarıyla böle bi şey olmayacağını umuyorum.
şimdi başlığa bir cvp niteliğinde neden galatasarayı tuttuğumdan bahsedeyim aslında babam galatasaraylı olduğu için tutuyorum sanırım.Her insan küçük bir çocukken birisi sayesinde tuttacağı takımı belirler sanırım birinin etkilemesiyle bu insanın babası,ancası,dayısı vs... olabilir.
Malesef galatasarayın taraftarlarının eski takımı ateşleyici yönünün etkisini kaybettiğini düşünüyorum sanırım bu galatasarayın artık eski günlerinden uzak olmasından kaynaklanıyor gibi.
Galatasaray'ın birgün mutlaka eski günlerine döneceğini umut ediyorum saygılarım ve sevgilerimle gerçek bir GS taraftarı..........
şimdi başlığa bir cvp niteliğinde neden galatasarayı tuttuğumdan bahsedeyim aslında babam galatasaraylı olduğu için tutuyorum sanırım.Her insan küçük bir çocukken birisi sayesinde tuttacağı takımı belirler sanırım birinin etkilemesiyle bu insanın babası,ancası,dayısı vs... olabilir.
Malesef galatasarayın taraftarlarının eski takımı ateşleyici yönünün etkisini kaybettiğini düşünüyorum sanırım bu galatasarayın artık eski günlerinden uzak olmasından kaynaklanıyor gibi.
Galatasaray'ın birgün mutlaka eski günlerine döneceğini umut ediyorum saygılarım ve sevgilerimle gerçek bir GS taraftarı..........
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Fenerbahçeliyim çünkü;
1-Benim babam Fenerbahçeli,onun babasıda Fenerbahçeliymiş,onun babasıda Fenerbahçeliymiş.Sanırım benim oğlum/kızım da Fenerbahçeli olacak
2-Takımımdan olduğunu düşünmüyorum küçüklükten beri en sevdiğim renk lacivertdir.
3-Bunu sonradan öğrenmiştim ve takımıma daha çok bağladı;
Fenerbahçe bir cumhuriyet takımıymış.Yani Kurtuluş Savaşı döneminde Kuvai Milli'ye için silah kaçırmış.Ve İstanbul ele geçirildiği zaman,İtilaf devletlerinin takımlarıyla yaptığı maçlardan sadece 2 tanesini kaybetmiş.(Yanlış hatırlamıyoersam yada 1 maç kaybetmiş)
Ne çok iyi futbol ne de başka birşey benim nednelerim bunlar.Takımın futbol becerisi dönemden dönem değişir bir takım daima iyi olacak diye bir kaide yoktur.Yada hep kötü olacak diye.Ama tarihi daima kalıcıdır.Belki basit nedenler ama benim Fenerbahçeyi tutma nedenlerim bunlardır.
1-Benim babam Fenerbahçeli,onun babasıda Fenerbahçeliymiş,onun babasıda Fenerbahçeliymiş.Sanırım benim oğlum/kızım da Fenerbahçeli olacak
2-Takımımdan olduğunu düşünmüyorum küçüklükten beri en sevdiğim renk lacivertdir.
3-Bunu sonradan öğrenmiştim ve takımıma daha çok bağladı;
Fenerbahçe bir cumhuriyet takımıymış.Yani Kurtuluş Savaşı döneminde Kuvai Milli'ye için silah kaçırmış.Ve İstanbul ele geçirildiği zaman,İtilaf devletlerinin takımlarıyla yaptığı maçlardan sadece 2 tanesini kaybetmiş.(Yanlış hatırlamıyoersam yada 1 maç kaybetmiş)
Ne çok iyi futbol ne de başka birşey benim nednelerim bunlar.Takımın futbol becerisi dönemden dönem değişir bir takım daima iyi olacak diye bir kaide yoktur.Yada hep kötü olacak diye.Ama tarihi daima kalıcıdır.Belki basit nedenler ama benim Fenerbahçeyi tutma nedenlerim bunlardır.
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
-
Logan
- Kullanıcı

FENERBAHÃ?E yi tutuyorum çünkü... dayımlar... beni bir çikolata ile kandırmış... babam hep gs li olmamı istedi ama ben doğru yoldayım...
Türkiyenin en iyi stat,üstün bir yönetim,iiyi bir takım.süper tesisler...
iyi ki de kandırmışlar...
Türkiyenin en iyi stat,üstün bir yönetim,iiyi bir takım.süper tesisler...
iyi ki de kandırmışlar...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ben sanırım galatasaraylıydım. Rengi çok fazla attığından pek anlaşılamıyor. Fakat sanki sarı ve kırmızı tonlar mevcut. Belkide Kayseri spordur ama sanmıyorum. Babamda galatasaray gol atınca seviniyor. Bende eskiden sanki babamla aynı takımı tutuyormuş gibi anılara sahip olduğumdan Galatasaraylıyım sanırım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
- felix_felis
- Kullanıcı

küçüklüğümden beri fenerbahçe yi tutuyorum; çünkü dayım abimle beni ikna etmiş...
tabi bir de Atatürk'ün fenerbehçeli olması beni çok etkiledi ve herşeyin farkına varmış olsam bile Atatürk bu takımı tuttuğu için kanım hep sarı lacivert akıcak...
(diğer kızlar hiç böyle futbol hakkında konuşur mu bilemem ama ben fanatiğim
buradaki çoğu maçına gitmeye çalışıyorum...)
(diğer kızlar hiç böyle futbol hakkında konuşur mu bilemem ama ben fanatiğim
dostum bu gibi değerleri sahiplenmemek lazım ünönü stadının en güzel yerinde üzerinde en büyük beşiktaşlı yazan bi atatürk portresi var...
eminim atatürk galatasaray içinde ii şeyler düşünmüştür..ben bu başlığı açarken takımının senin içinde neler uyandırdığını merak ediyordum
ayrıca bu ve benzeri söylemler diğer arkadaşlar başlık için tehlikeli olabilir,,, ben daha yaratıcı fikirler bekliyorum
eminim atatürk galatasaray içinde ii şeyler düşünmüştür..ben bu başlığı açarken takımının senin içinde neler uyandırdığını merak ediyordum
ayrıca bu ve benzeri söylemler diğer arkadaşlar başlık için tehlikeli olabilir,,, ben daha yaratıcı fikirler bekliyorum
- felix_felis
- Kullanıcı

bak ben sana bi cevap yazayım örnek olsun
beşiktaşlıyım çünkü ;
.... bu benim yaşam biçimim, ben öyle bir beşiktaşlıyım ki,, maç günlerinin dışında inönüye gider beleştepeden uzun uzun çimleri seyreder ve mutlu olurum sırf bu hazzı yaşamak bile beşiktaşlı olmak için bi neden
yada ki bu biraz değişkendir siz kendi takımınızı da bu açıdan farklı bulabilirsiniz
ben maça gittiğim maçı izlediğim kadar taraftarın şovunu da izliyorum . benim takımımın bu kadar sevildiğini uğruna şarkılar söölendiğini bilmek müthiş bi duygu daha da önemlisi beşiktaş taraftarını maç sırasında bi görmeniz gerekir; resmen askeri disiplinle tezahürat yapıyolar örneğin bir koca eli maçıydı maç başladı 15 dakka boyunca sadece siyah-beyaz
diye bağırdılar ardından yaklaşık 20 dakka kartal gol gol gol diye
siz şimdi eee ne var bunda diyeceksiniz yanınızda 30000 bin kişi çıkarta bileceği en fazla sesle 15 dakka boyunca siyah-beyaz diye bağırırsa anlarsınız ne demek istediğimi
daha çok örnek var ama sitedeki tek beşiktaşlı olmadığımı düşünerek bekliyeceğim
beşiktaşlıyım çünkü ;
.... bu benim yaşam biçimim, ben öyle bir beşiktaşlıyım ki,, maç günlerinin dışında inönüye gider beleştepeden uzun uzun çimleri seyreder ve mutlu olurum sırf bu hazzı yaşamak bile beşiktaşlı olmak için bi neden
yada ki bu biraz değişkendir siz kendi takımınızı da bu açıdan farklı bulabilirsiniz
ben maça gittiğim maçı izlediğim kadar taraftarın şovunu da izliyorum . benim takımımın bu kadar sevildiğini uğruna şarkılar söölendiğini bilmek müthiş bi duygu daha da önemlisi beşiktaş taraftarını maç sırasında bi görmeniz gerekir; resmen askeri disiplinle tezahürat yapıyolar örneğin bir koca eli maçıydı maç başladı 15 dakka boyunca sadece siyah-beyaz
diye bağırdılar ardından yaklaşık 20 dakka kartal gol gol gol diye
siz şimdi eee ne var bunda diyeceksiniz yanınızda 30000 bin kişi çıkarta bileceği en fazla sesle 15 dakka boyunca siyah-beyaz diye bağırırsa anlarsınız ne demek istediğimi
daha çok örnek var ama sitedeki tek beşiktaşlı olmadığımı düşünerek bekliyeceğim
Beşiktaşlıyım. Neden öyleyim. Ã?ünkü babam Beşiktaşlıydı. Daha sonra kuzenim de Beşiktaşlı oldu.. Ama çocuğuma her hangi bir zorlama yapmayı düşünmüyorum.
Zaten takımımın maçlarını da pek izlemem. Sadece şampiyonluk öncesi ya da kupa finallerini izlerim. Bir de çok pahalı olmayan hatta mümkünse bedava olan su topu minikler basket maçları gibi maçları yakınlarda bir yerlerde ise izler takımımı tutarım.
şu da var takımımdan bağımsız olarak İnönü gerçekten bence çok güzel bir stadyum.. Hem yeri çok güzel hem de içi... Bu stadyumu hangi kurum yaptıysa bence çok iyi bir iş yapmış.
Zaten takımımın maçlarını da pek izlemem. Sadece şampiyonluk öncesi ya da kupa finallerini izlerim. Bir de çok pahalı olmayan hatta mümkünse bedava olan su topu minikler basket maçları gibi maçları yakınlarda bir yerlerde ise izler takımımı tutarım.
şu da var takımımdan bağımsız olarak İnönü gerçekten bence çok güzel bir stadyum.. Hem yeri çok güzel hem de içi... Bu stadyumu hangi kurum yaptıysa bence çok iyi bir iş yapmış.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>