Gıcık oluyorum şu derse ya!!!

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Gıcık oluyorum şu derse ya!!!

Post by yeminer »

dreamshadow wrote: ya sorma yeminer kardeş bu benim temel dersim ve yaklaşık 6,5 yıldırda kurtulamıyorum. Aksine bu benim mesleğim sayılır ben asılda bir makina kontrüktörüyüm. işim tasarımlarla falan kafayı yitorum. bendeki korkunç ders bu değil ama bunun bide kardeşi var tasarı geometri. buda bi meslek dersi hatta bikaç meslek gurubuna da gösteriliyo. adamlar benden hiç bir zaman göremeyeceğim bir şeyi çizmemi istiyorlar hadi pc de olsa önemi yok ama gel gelelim rapido kalemlarle bi başladımmı ölümün soğukluğunu ensemde hissediyom sanki. ama ne kadar kötüde olsa bu çatlak derste dereceler yaptım 3 yıl boyunca bende kendime inanamadım ama oldu bi kere.

Saygılarımla...
Anlıyorum abicim. valla geçmiş olsun. Ben bu sen egeçebielcem o dersi.. ama bize sizinkinin yarısı kadar bile kasmıyorlardır.

Birde birşey söylemek istiyorum. Elektronik ve bilgisayar mühendisi arkadaşlar. (Olmayı düşünenler :) ) hepinizden özür diliyorum. bu gün olduğum devre teorisi sınavında öyle bir attım kii, yeni bir devre teorisi oluşturdum. Hani sadece 1 dönem alıyoduk ya devre teorisini, artık onun 2. si olacak. "Devrede Yeminer yorumu" diye ve inanın daha kasıntı olacak. Ne yazdığımı ben bile anlamadım :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Doğrusunu söylemek gerekirse bu sene bayaa rahatım. Bana tek baş belası olabilecek ders İngilizce(Tek dersim olduğundan :)) Ama anlamıyorum geçen sene haftada 40 saat derse gşrşyordum paşa paşa bu sene 16 saat var. 4 saat üst üste derse girmek zor geliyor bana. İçim daralıyor. İnsanoğlu nankör demek ki...

Yeminer abicim üzülme, belki hoca "devre teori"ni beğenir. Olur ya bazen. Bazı çatlak hocalar bunlara daha fazla puan verir :D
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Genel matematik!
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Branşım olmayan tüm derslerden nefret ediyorum...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Bilgisayarı pek ilgilendirmeyen ancak Bilg Müh kazanmam için bilmem gereken şeylerden nefret ediyorum..

Bkz:Kimya biyoloji felsefe din kültürü beden eğitimi insanlık ilişkileri vs vs... :)
Hadi fizik biraz lazım mantık işide :wink:
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

iktisat ve Hukuk
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

ingilizce reading
ingilizce writing
ingilizce speaking
ingilizce listening
ingilizce grammar

ingilizce yani, bütün sene ingilizceden daral bastı cidden...

iğrenme ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Ben artik derslere gicik olmamaya karar verdim. Farkina vardim ki derse gicik olmakla bir sey kazanilmiyor; hayir tamam yurtta yatmak - gezmek tozmak güzel seyler tabi. Ama 1.buçuk senede sadece 20 kredi verdigim, ortalamamin 1.05 oldugu ve de geçen dönem aldigim 15 krediden hiçbirini veremedigim gerçekleriyle yüzlesince morali bozuluyor adamin. Dolayisiyla artik derslere giciik olmayacagim. Onlar bana gicik olsun, hepsini teker teker geçecegim :D
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

ne tartışmışsınız arkadaşlar dersdeğil mi bunlar yahu en beğenilenine lanet olsun :D

ayrıca şimdiye kadar ilk orta lise ve üniversite boyuncabenim gördüğüm en gerekli ama beni en çok sıkan ders felsefe (lise) , dengeleme (üni) jeodezi (üni) , matematikler (üni)

ayrıca ilkokul komple gereksiz... siz hayatbilgisi dersinde öğrendiğiniz herhangi bir şeyi kullandınız mı?
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Fizik! Consume Me!
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Arwyl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arwyl »

Makine (makına yada her neyse) daha adını bile tartışma konusu olan bir bölümde derslerin nasıl olduğunu siz düşünün
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

scheme eft yanlış duymadınız... yanlış da okumadınız. Sadece yarım donem öğrendiğiniz bu programlama dili haftada en az ders dışında 30 saat bilgisayar başında zaman geçirmek zorunda olduğunuz ve boyle olması durumunda sıradan bir öğrenci kıvamına gelebildiğiniz bir ders. Bunun yanı sıra "Artificial intellegent" konusunda en iyilerinden biri olduğuna inanılan programlama dili. Kodları yazarken bastığınız bir alt+y yerine alt+u bütün hayatınızın mahvolmasına neden olabilir...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

İlk önce fizik, kimya vardır. Herşey gayet basittir. İt gider çek gelir, ama sürtünme olur, atom olur elektron çıkar. :t

Sonra fizikokimya gelir. Adından zaten ne olduğunu anlarsın. Bir srü ezber getirir karşına. Fizikle kimya birleşince Half fizik yada half kimya değil ayrı bir türün çıktığını anlarsın. *;)*

Sonra işin içine Termo dinamik gelir. Siz fizikte böyle gördünüz değilmi. Aslında öyle değil böyledir denir. Hadiiiii. Herşeyi baştan öğren az bişey integral kulln falan. :tik:

Sonra termodinamik 2 gelir. Kandırdııııık. Aslında termodinamikte gördüğünüzde yanlıştı doğrusu budur denir. 5 kat integral alırsın üstüne hepsini toplar anlamadığın simgelerle dolu formüllere koyarsın hayatın anlamını çözdüm sanırsın... :kafa

Sonra kinetik gelir. Termodinamik yalandır asıl budur derler. Ağlayamazsın çünkü bu derside geçmek için çalışmalısındır. Bir sürü diyagram integhral anlaşılamamış ama öyle olduğu için kabul edilmiş olaylayları sen anlamış gibi yazarsın, burnundan kan gelir. *cry*

Ama ben inanmıyorum bu kinetiğe kesin bu kinetikte yalan söylüyor. Ama ne dediğini anlamadığımdan karşıda çıkamıyorum. Sanırım aslında herşey yalan, bu dünya yalan. "MATRİX tek gerçek olan" diyeceğim ama mühendislik matematiğinde var. O da yalan demekki :racha :hop q:)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
ignus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ignus »

ilk dönemde organik kimya zor gelmişti, ikinci dönemde kimyasal lifler dersini aldık, organik kimyayı mumla aradık. şimdi üçüncü dönem tekstil kimyası dersi var. o da acayip kazık. bi de gene bu dönem dokumacılık esasları ve mat 3 var. bu üç ders acayip kastırıyor. hele mat 3'teki diferansiyel denklemler feci kastırıcı.
uwriel
Süresiz Banlanmıştır

Post by uwriel »

Major Works derslerinden nefret ediyorum. Bir CS evet gururla ve onurla yazıyorum CS öğrencisi olarak, Topkapı Sarayındaki sünnet odasının dışında, şah Kulunun oahrtaya çıkardığı ve kullandıgı "saz style" ile yapılan o kahrolası mavi çiniden nefret ediyorum. Kabuslarıma giriyor be kahrolası şey. Kahrolsun sabancı, kahrolsun HUM 203 !!!
Post Reply