Diablo 2
Diablo 2
Sizde Diablo 2 bir frpmı bence deıl herkeze bunu acıklamaya calısıorum oyun tam bır mouse bır oyunu yani mouse 1'e bas adam olsun falan fılan ve mıllet bu oyunu sevıyor lutfen bu oyun hakkında dusuncelerınızı yazın ve oyunun kotu oldugunu buradaki arkadaslarıma gosterıyım
Diablo 2 frp degil ama eglenceli bulunabilir bazilari tarafindan. Zevkler ve renkler tartisilmaz. Uzerinde calisilmis ve ugrasilmis bir oyun oldugu ise bir gercek. Benim fikrimi sorarsaniz baldurs gate ve benzeri oyunlar daha eglenceli cunku secme ozgurlugunuz var ve daha ayrintili. Oysa Diablo bir sure sonra sıkmaya mahkum bir oyun...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Ama uzerinde ugrasilmayan oyunlar da pek eglenceli olmuyor (FRP oyunlari icin konusuyorum).
Tabii bazi garip frp turevi birbirinin aynisi ve orijinal bir fikre sahip olmayan oyunlar da yok degil. Bunlar uzerlerinde dusunulup ugrasilmamis ve bastan savma yalnizca kar amaci guden kuruluslar tarafindan piyasaya surulup haliyle taklit ettikleri oyunlari yapan insanlarin sirtindan para kazanmis oluyorlar...
Yine de ben guzelligin ayrintilarda olduguna inanıyorum ve uzerinde gercekten ugrasilmis bir oyun bir sekilde insanları etkileyecek bir noktaya sahiptir... Bu senaryo da olabilir... grafik de olabilir... diablo gibi bağımlılık yaratıcı da olabilir... (İstisnalar kaideyi bozmaz)
Tabii bazi garip frp turevi birbirinin aynisi ve orijinal bir fikre sahip olmayan oyunlar da yok degil. Bunlar uzerlerinde dusunulup ugrasilmamis ve bastan savma yalnizca kar amaci guden kuruluslar tarafindan piyasaya surulup haliyle taklit ettikleri oyunlari yapan insanlarin sirtindan para kazanmis oluyorlar...
Yine de ben guzelligin ayrintilarda olduguna inanıyorum ve uzerinde gercekten ugrasilmis bir oyun bir sekilde insanları etkileyecek bir noktaya sahiptir... Bu senaryo da olabilir... grafik de olabilir... diablo gibi bağımlılık yaratıcı da olabilir... (İstisnalar kaideyi bozmaz)
Bence ıce win dale 2 de sanki grafik cok iyiydi haksızmıyım fakat oyun mukemmel ve cok zevklı ayrıca o oyunun seslerı ne olursa olsun herseyi cozer ısterse hıc grafık olmasın diablo 2 de haklsıın belkı grafık cok ıı olabilir fakat bence oyun tam bır sacmalık biz kendi grubumuz arasında bu tur oyunlara mouse1 oyunu dıyoruz adama vur olsun oleyy ıtem cıktı ıtem cok guclu artık olumsuzum falanda fılan ıste bole yanı
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Re: Diablo 2
Hiçbir bilgisayar oyunu frp kadar geniş olamaz,mmorpg olsa bile.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Speed through the night
You are my
Lethe
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Önerme : frpyı ben artık bır oyundan saymıyorumKaelthas wrote:elbette sın ırlı cınku bılgısayar oyunalrında ıstedıyını yapamazsın frpyı ben artık bır oyundan saymıyorum adı ustunde FRP
Öelişki : adı ustunde FRP
FRP : FANTASY ROLE PLAYING
Hold me near, unravel the stars
Speed through the night
You are my
Lethe
Speed through the night
You are my
Lethe
Zaten Morrowind bitmemek icin tasarlanmis sanirim...
Bir oyun icin kotu bir ozellik... Bir noktaya ulasamiyorsan o oyunu oynamak ne kadar zevk verebilir bilemiyorum...
FRP konusunda bu işin çok daha farklı olduğunu hatırlatırım. FRP bitmiyor ama FRP "yaşıyor"...
Bir oyun icin kotu bir ozellik... Bir noktaya ulasamiyorsan o oyunu oynamak ne kadar zevk verebilir bilemiyorum...
FRP konusunda bu işin çok daha farklı olduğunu hatırlatırım. FRP bitmiyor ama FRP "yaşıyor"...
Diablo FRP midir diye bir soru olmaz. Öünkü bu sorunun kalem matematikmidir. Kitp felsefemidir diye bir sorudan farklı yoktur.
Ama diablo bir Rpg midir dersen evet rpg dir. Peki rpg nedir? Basitçe eğer bir oyunda stat sistemi gibi bişey varsa ve/veya oyunda canlandırılabilecek farklı karakter varsa bu oyun rpg dir.
Eğer sorun hikayesi nasıl gibi bir sorun ise başarılı diyemem. Öünk oyun zaten bunun üzerine tasarlanmamış. Direk PP yapılsın diye tasarlanmış. Fakar bir gerçek varki, hikaye kendi içinde tutarlı. Oyunun geçtiği dünya detaylı ve tutarlı ki bu da bir artı sayılabilir....
Ama diablo bir Rpg midir dersen evet rpg dir. Peki rpg nedir? Basitçe eğer bir oyunda stat sistemi gibi bişey varsa ve/veya oyunda canlandırılabilecek farklı karakter varsa bu oyun rpg dir.
Eğer sorun hikayesi nasıl gibi bir sorun ise başarılı diyemem. Öünk oyun zaten bunun üzerine tasarlanmamış. Direk PP yapılsın diye tasarlanmış. Fakar bir gerçek varki, hikaye kendi içinde tutarlı. Oyunun geçtiği dünya detaylı ve tutarlı ki bu da bir artı sayılabilir....
"Lovefull Evil"