KNİGHT ONLİNE
lvl 38 bi mage im war glacier-fire isterseniz söleyin sizi klana aliim arkadaslar klanın adı "Blind_Guardians" bilgilerinize.... feomathardra@hotmail.com
-
Jubei_Kibagami
- Kullanıcı

Diez 1 de lvl 61 arcmage'im war. Ortamını kurarsan ve adını KS'ciye çıkarmazsan giremiceğin party ve klan yoktur. Oyundaki adım EOWYN idi. Artık yok çünkü nakit paraya sattım 
I'm far from home and nobody else knows where i am...Elvish song's singing in the forests, i live for our people, my courage...
-
Jubei_Kibagami
- Kullanıcı

Kardeş lvl 79 konusuna bir açıklık getirir misin? Yanlış yazdıysan olabilir tabi de Beramusta LVL 79 yalan, hatta 69 da yalanWhite_Scorpio wrote:bende b3 te oynuyorum 79 level shamanım var acıkcası baydı artık.eski partilerden eser kalmadı herkez birbirinin skiline muhtac skilli olmayan arkadaşları dışlıyolar ben hep skill kastırıyorum ama yeni char acmayı düşünüyorum.Berserker yada mage acmayı düşünüyorum çoğunluk nerdeyse o servera gecmek istiyorum varsa ilgilenen arkadaşlar birlikte takılabiliriz.
İlliki doğru diyorsan, charını görmek istiyorum. Bizzat Beramusta char açıp gelicem. moradon'da showunu sergilersin hem
I'm far from home and nobody else knows where i am...Elvish song's singing in the forests, i live for our people, my courage...
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Geçen sene başladıydık bi hevestir arkadaşlarla. Oyun da yeni çıkmıştı o zamanlar. Sonra bıraktık nedense, bi warcraft çılgınlığı başladı herkezte. Geçen gün Ankarada Meram diye bi kafeye gittik arkadaşlarla.. Allahım !!!!! Kamyoncu, evet evet ( KAMYONCU ) adamlar gelmiş bi yandan bağıra bağıra knight muabbeti yapıyolar bi yandan da oynuyolardı. Eheh tabi kafeden çıkmamız uzun sürmedi.Arkadan sesler yükseliyordu.
" OğLUM, İKSİGENONA TIKLICAN , İKSİGENON.. "

" OğLUM, İKSİGENONA TIKLICAN , İKSİGENON.. "
Been there. Seen that. Got the scars.
-
Jubei_Kibagami
- Kullanıcı

-
White_Scorpio
- Kullanıcı

-
White_Scorpio
- Kullanıcı

-
Jubei_Kibagami
- Kullanıcı

Peki kardeş, mail adresim information da mevcut. msn den gün ve saat belirleyelim. moradon pazarında charını sunmanı rica ediyorum.
LvL 69 orc shamanın itemleri kral olmalı.
Haberlerini bekliyorum.
LvL 69 orc shamanın itemleri kral olmalı.
Haberlerini bekliyorum.
-
ussiyiness
- Kullanıcı

-
Thundorius
- Kullanıcı