Yeni Öıkanlardan:
- HenrichMiller
- Kullanıcı

Yeni Öıkanlardan:
Yeni çıkan rpg oyunlarından Prestige class oynatabileceğim ya da eski oyunlardaki kural sıkıcılığını aşabilen, kımıl kımıl bir oyun arıyorum. Bilenler alta yazsın lütfen.
Aslında Neverwinternights ya da Morrowind tarzı (en azından kurallar sağlam olsun) birşeyler var mı?
Aslında Neverwinternights ya da Morrowind tarzı (en azından kurallar sağlam olsun) birşeyler var mı?
Efsanelerin efsanesi , Fallout ve Elder Scrolls serilerinin yeni oyunları bu senenin sonunda çıkıyor.Hayatım bitebilir.Morrowindi ilk kurduğum günden bu yana oynuyorum.Yani 4 senedir...
Fallout ise : Ne diyebilrim ki iki open ended fantazi oyun ve ikisinin de yensi çıkıyor şimdiden çok heyecanlıyım...
Yalnız kötü iki olay birincisi hayattan kopuyorsunuz , ikinxisi bir daha pc de başka oyun oynayamıyorsunuz...
Fallout ise : Ne diyebilrim ki iki open ended fantazi oyun ve ikisinin de yensi çıkıyor şimdiden çok heyecanlıyım...
Yalnız kötü iki olay birincisi hayattan kopuyorsunuz , ikinxisi bir daha pc de başka oyun oynayamıyorsunuz...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
- HenrichMiller
- Kullanıcı

- HenrichMiller
- Kullanıcı

abicim ben expansionları yükleyemedim ve arklarımd yükleyemio bu yuzdende prestige calss falan da yok yada cok az war he niie acılmıo kısmına gelirsek serialleri tutmuo ve hiçbiryerdede bulamadım NWN diince direk aklıma geldi. eger bunu basarmıs olan warsa bana bi yardımmederse sewinirim...
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
prestige class olayı nwn başlığında söylenmişti,buyrun:
http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... 38369dd080
http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... 38369dd080
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
- HenrichMiller
- Kullanıcı