Elfler uzun saçlı olmalı zorunda mı?
-
Par-Salian
- Kullanıcı

elflerin uzun saçlarının kanlarıyla bulanıp kanın kuruması gayet hoş bir görüntü tabii hatta bu işlemden önce kulaklarına güzel bir operasyon da yapabilirsiniz.bu biz drowlar için gayet zevkli bir ayle olur sanırım sonuç olarak uzun saçlısına tahammül edemiyorum kısa saçlısına hiç tahammül edilmez heralde !
-
Par-Salian
- Kullanıcı

-
dreamshadow
- Kullanıcı

Bence zorunlu değildir..Bakınız jasper' de cüce olduğu halde saç ve sakalları kısa..
.
Dreamshadow' un dediği gibi o anten gibi kepçe kulakların başka bir yolu olmadğı içinde bu yola başvurmuş olabilirler
...
Dreamshadow' un dediği gibi o anten gibi kepçe kulakların başka bir yolu olmadğı içinde bu yola başvurmuş olabilirler
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Nadraskhal
- Kullanıcı

Uzun saç doğal olandır Saçları kestirmek doğal olan uzamaya karşı çıkıştır ve asıl çıkış sebebi bitler ve savaşlardır.
Elfler ne bit nede savaşlar ile içli dışlı olmadıklarından ve doğaya-doğala düşkünlüklerinden saçlarının uzun olması gayet normaldir.
Elfler ne bit nede savaşlar ile içli dışlı olmadıklarından ve doğaya-doğala düşkünlüklerinden saçlarının uzun olması gayet normaldir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
dişiyse artık yorum yapmıyorum da, delikanlıysa eğer adam diye geziyorsa bu elf, wururum kafasına sopayı uzun saçlıysa. nedir kardesim bu uzun sac fetisi, yok sacı uzun yok sacım uzun; bileğime sararım biter olay ! neyin tartısmasını yapıyorsunuz hala anlamıyorum ki. hayır bu konu için özel laflar hazırladım da sabıkam war, korkuyorum...
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

Lakin o adama da kısa saç yakıştığı için o karizmada olabilemez mi? Kaldı ki karizma sadece dış görünüşte deil. Yane ne tipsiz adamların önünde huşuyla eğilen insanlar var...Nadraskhal wrote:Biraz geç de olsa bu dünyaya katıldım.Elflerin saçlarına gelince,bence kısa saçlı bir elf karizmadan -2 almalı.Onların o uzun ve parlak saçları,renkli gözleri onları daha karizma yapıyor.Bunun bir başka nedenide kulaklarını gizlemek olabilir
-
Logan
- Kullanıcı

Ya esas olay uzun saçın başka hiç bir ırka bu kadar çok yakışmaması...yalniz_insan wrote:dişiyse artık yorum yapmıyorum da, delikanlıysa eğer adam diye geziyorsa bu elf, wururum kafasına sopayı uzun saçlıysa. nedir kardesim bu uzun sac fetisi, yok sacı uzun yok sacım uzun; bileğime sararım biter olay ! neyin tartısmasını yapıyorsunuz hala anlamıyorum ki. hayır bu konu için özel laflar hazırladım da sabıkam war, korkuyorum...
Mesala cücelerde sakalı olmak zorunda mı diye bir topük açalım mı ??
Açmıyalım... öle benimsenmiş öle gidiyor kardeş...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF