Zaman Kılıcı Üzerine....

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
Araj_The_Wolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Zaman Kılıcı Üzerine....

Post by Araj_The_Wolf »

Geç yazılmış başlık için kusura bakma Ghost OF a Rose. Sadece şunu söylemeliyim ki süpriz sonlu hikayeler yazan bir insan olduğumdan hikaye sonlarını çok rahat tahmin etmeme rağmen hikayenin sonu beni bitirdi.En ufak bir tahminde bile bulunamamıştım.Hatırlayamadığım bazı ufak mantık ve anlatım bozukluklarını ise sadece seni yanıltmamak için dile getirmek istiyorum.Ve işte dile getirdim çünkü bu bozuklukları gördüğümde not almamıştım.
Sonuç olarak hikaye mükemmel.Devam et ; hikayenlerinle beni hayran bırakmaya... :oops:
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

ghost un tarzı bu aşıkım ben onun tarzına ve hikayelerine alışmak gerek
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

teşekkür her ikinize de:) ben böle okuorum yanlışları bile bulmuş olsanız (ki bu çoğu zaman bana çok şey kazandırıo) kıendimi çok ii hissediorum en azından dikkatlice okunuyorum diyorum ayrıca tek bi şey sölemeli bu sana yönelik değil Araj_The_Wolf sadece birilerine gönderme yapıorum tarzım olan şeyler dediğin gibi findorUm benim:) bazılarını çok rahjatsız ettiğinde bunu sanki edebi bir yanlışmış gibi gösteriyorlar...ben buna çok kızıorum bu arada senin bulduğun yanlışları görmeyi isterim Araj_The_Wolf çünkü kendimi geliştirmeme katkıtda bulunuolar...güzel sözlerin içinde minnetarım çok şekersiniz:)
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Post Reply