Sigara
-
Logan
- Kullanıcı

Sigara neden içilir?Hava çekmek için mi para veriyoruz?YAni paramızı havayamı veriyoruz?
en başta arkdaşımın yukardaki gibi bir soru sormuş...
en başta bu bir tartışma konusu olabilir bence...
bide Lord Orenin kapatığı tartışmayı neden tekrar açam isteği duydunuz bilmiyorum...
eyer tartışacak bir şey arıyorsan yukardaki soru üzerine tartışalım...
ewet sigara içineler havaya para veriyor...
siz ne düşünüyorsunuza lor df ??
en başta arkdaşımın yukardaki gibi bir soru sormuş...
en başta bu bir tartışma konusu olabilir bence...
bide Lord Orenin kapatığı tartışmayı neden tekrar açam isteği duydunuz bilmiyorum...
eyer tartışacak bir şey arıyorsan yukardaki soru üzerine tartışalım...
ewet sigara içineler havaya para veriyor...
siz ne düşünüyorsunuza lor df ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Evet mademki konunun ne olduğu belli, neden onca zamandır bununla ilgili mesaj atmadınız? burada daha çok sigara markalarından, hangisinin daha iyi olduğundan vs... vs.. bahsettiniz ve bunu chat yaparmış gibi yaptınız, öyleyse...
Bu başlığın konusu..
"Sigara neden içilir? Hava çekmek içinmi para veriyoruz? yani paramızı havayamı veriyoruz?"
Lütfen bundan sonra bu konuyla ilgili mesaj atın...
Bu başlığın konusu..
"Sigara neden içilir? Hava çekmek içinmi para veriyoruz? yani paramızı havayamı veriyoruz?"
Lütfen bundan sonra bu konuyla ilgili mesaj atın...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Konunun ana teması belirlendiğine göre bu konuda fikrimi belirtebilirim.
Ben sigara içiyorum, sonuçlarını biliyorum, içinde ne olduğunu öğrenmek beni zerre kadar etkilemiyor ve ben paramı havaya vermediğimi biliyorum.
Evet sigara belli bir yaştan sonra insanın ölümüne sebep olacak hastalıklara sebep oluyor. hatta daha kötüsü resmen süründürüyor. Ben bunu bilerek içiyorum ve bu bağımlılık öyle lanet bişeyki bu konuyu düşünmeye bile sadece bikaç saniyemi ayırıyorum.
Ama şuda bir gerçek bu ülkede arabayla şehirler arası yola çıkmak sigaradan daha fazla ölüm tehlikesi taşıyor. Bir çok kişi (özellikle genç yaşta olanlar) arabayla sürat yapmaktan, tehlikeli sürmekten zevk alıyor. (Ã?rn:Forumda bir konuda anlattıklarından çıkardığım doğru ise Logan
). Bu sigara içmekten daha az tehlikeli bir şey değil. Bende sigara içmekten zevk alıyorum, evet daha açılı ve uzun sürede öldürüyor ama genede ben şu an için zevk alıyorum. bişeylere kafam bozulduğunda, yapacağım işe odaklanamadığımda, biyerde birilerini beklerken sigara içmek beni rahatlatıyor. Bana zevk veren bişey için para harcamak beni rahatsız etmez (Tabi dini inançlarımdan kaynaklanan bazı kısıtlamalar mutlaka olur.)
Bu söylediklerimi sakın sigarayı övüyorum diye düşünmeyin. O lanet şeye beni başlatan arkadaşı ger gün SAYGIYLA anıyorum
. şu bir gerçektirki her kes özentiyle başlar sonra bağımlı olur. Yani bu olayda arkadaşım kadar benimde suçum var. Neyse benim asıl demek istediğim ben sigara hakkında böyle düşünüyorum ve şunu biliyorumki benim gibi düşünen bir insan piskolojik yardım almadan sigarayı bırakamaz. Ã?ünkü ben bırakmak istemiyorum.
Ben sigara içiyorum, sonuçlarını biliyorum, içinde ne olduğunu öğrenmek beni zerre kadar etkilemiyor ve ben paramı havaya vermediğimi biliyorum.
Evet sigara belli bir yaştan sonra insanın ölümüne sebep olacak hastalıklara sebep oluyor. hatta daha kötüsü resmen süründürüyor. Ben bunu bilerek içiyorum ve bu bağımlılık öyle lanet bişeyki bu konuyu düşünmeye bile sadece bikaç saniyemi ayırıyorum.
Ama şuda bir gerçek bu ülkede arabayla şehirler arası yola çıkmak sigaradan daha fazla ölüm tehlikesi taşıyor. Bir çok kişi (özellikle genç yaşta olanlar) arabayla sürat yapmaktan, tehlikeli sürmekten zevk alıyor. (Ã?rn:Forumda bir konuda anlattıklarından çıkardığım doğru ise Logan
Bu söylediklerimi sakın sigarayı övüyorum diye düşünmeyin. O lanet şeye beni başlatan arkadaşı ger gün SAYGIYLA anıyorum
-
Logan
- Kullanıcı

hımmm hiç olmasa benim ölüm şeklim sizinkinde daha hızlı daha az açılı... olcak...Telmor wrote:Ama şuda bir gerçek bu ülkede arabayla şehirler arası yola çıkmak sigaradan daha fazla ölüm tehlikesi taşıyor. Bir çok kişi (özellikle genç yaşta olanlar) arabayla sürat yapmaktan, tehlikeli sürmekten zevk alıyor. (Ã?rn:Forumda bir konuda anlattıklarından çıkardığım doğru ise Logan). .
ha şimidi dityeceksin sen hız yaprken birinii ezerek ölürsen başkasınıda götürsün ...
merak etme sizin ki daha fazla zarar veriyor...
bir sigara yüznden ormanlar yanıyorr.
çocuklar zarar görüyor .
sakat doğumlar olurrr...
içtiniz şey uçak yakıtında yapılıyor ... bunlar... dahasıda var ...
size verilen bu nadide mükenmel çalışan vücudu... mahfediyor...
bende içtim 1 yıl ama sonra bıraktım... bıraka bildim ... bu topiği açan arkdaş bilir benim nasıl bıraktımı...
neyse...
sonuçta havaya para veriyorsunuz...
sizin üstünüze gelmek istemiyorum çünkü az vaktiniz var..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Logan sevgili arkadaşım ben sana bişey demedim yaa. kızma hemen.
Eğer araba sürmekten hoşlanıyorsan bence isediğin gibi sürebilirsin sonuçlarına katlanmayı kabul ettikten sonra. Hızlı gitmekten zevk aldığın için bir yere 90 la gitmektense 150 ile gidip fazla benzin yakınca bu benzin parasını boşuna vermiş olmazsın çünkü sen hızlı gitmekten zevk almışsın bu parada o zevkin karşılığı. haa arada kaza yapıp ölürsen allah rahmet eylesin bu senin kendi seçimin. Aynı şey benim içinde geçerli zevk aldığım bişey iin verdiğim para havaya değildir zevkimin karşılığıdır. Bide bedensel karşılık ödüyorum ama buda benim seçimim.
İkimizinde başkalarına zara verme olasılığı var oda cezasını ödememiz gereken bir konu.
Neyse bravo bırakmayı başarmışsın ama dediğim gibi herhalde benim yardıma ihtiyacım var çünkü seviyom bu meleti ya. Bırakmak isteyip bırakamamak değil ben bırakmak istemiyorum.
Eğer araba sürmekten hoşlanıyorsan bence isediğin gibi sürebilirsin sonuçlarına katlanmayı kabul ettikten sonra. Hızlı gitmekten zevk aldığın için bir yere 90 la gitmektense 150 ile gidip fazla benzin yakınca bu benzin parasını boşuna vermiş olmazsın çünkü sen hızlı gitmekten zevk almışsın bu parada o zevkin karşılığı. haa arada kaza yapıp ölürsen allah rahmet eylesin bu senin kendi seçimin. Aynı şey benim içinde geçerli zevk aldığım bişey iin verdiğim para havaya değildir zevkimin karşılığıdır. Bide bedensel karşılık ödüyorum ama buda benim seçimim.
İkimizinde başkalarına zara verme olasılığı var oda cezasını ödememiz gereken bir konu.
Neyse bravo bırakmayı başarmışsın ama dediğim gibi herhalde benim yardıma ihtiyacım var çünkü seviyom bu meleti ya. Bırakmak isteyip bırakamamak değil ben bırakmak istemiyorum.
-
Logan
- Kullanıcı

Telmor wrote:Logan sevgili arkadaşım ben sana bişey demedim yaa. kızma hemen.
hııımmm sigarayı bırakmak kolay...
şunuda söliym artık arabayıda hızlı kulanmayı bıraktım...
bu arda hızlı sürünce daha fazla yakacak diye bir şey yok...
120 de giderim am 20000 devirle gidersem fala bir şey yakmaz...
yada 150 de giderken 25000 devirde de fazla yakmaz... aynı yakar.. nertdeyse..
100 le giderken 20000 devirde gidersen medavaya gidersin
hız anlayışınız 100 ün üzeri heralde....
arkdaşım sana kızmadım... sadce araya
-
Logan
- Kullanıcı

geber.... bende senin kanını iiçyim...Sufferly wrote:şöyle bir durum var. adamın hızlı araba sürmesiyle kesin kaza yapacak diye girşey yok elbette.ama sigara içmekle var. şu anda öksürüyorum ve hastayım. nedei : sigara
nihahahahah
Ya bne bu wampir oyunu fazla kaptırdım heralde..