Raistilin ve power Play
Yo Corax gayet Powerplay bir karakterdi açıkçası... Ama gidip de her gördüğümü öldürmek gibi bir olayım yoktu bilindiği üzere... Hükümlü ile düello dışında kimseye meydan da okumadım, yani okudum da düello yapmadım 
Corax'ı efsaneleştiren de yazdığım hikayeler olmuştu, yoksa sitede gidip haldır huldur saldırmadım insanlara güç bilmemne için... Efendi efendi agresif deli RP'si yaptım
Neyse Corax'ın şu anda canlandırdığım Tanrı'yla bir bağlantısı yok zaten... Kaos'un Yarı-Tanrı'sı Azalin'in seçilmişi olduğumda yalan dolan sıkıp RP'lerde çok eğlenmiştim. Azalin'le yaptığımız RP düetlerini hatırlarım. Ah ah askerden dönünce himayeme alacam onu da inşallah
Azalin'le o kadar eğleniyoduk ki neutral'dan evil'a geçmeye ikna edecektim neredeyse adamı
Neyse canım biz önümüze bakalım, şimdi de kendi inananlarım beni eğlendirsinler, ben onlara sadece *amaç* veriyorum kalanını onlar hallediyor
Bu yüzden *Raistlin'in öldürdükleri* diye bir şey söz konusu değil
*Raistlin inananlarının öldürdükleri* söz konusu ortada...
Corax'ı efsaneleştiren de yazdığım hikayeler olmuştu, yoksa sitede gidip haldır huldur saldırmadım insanlara güç bilmemne için... Efendi efendi agresif deli RP'si yaptım
Neyse Corax'ın şu anda canlandırdığım Tanrı'yla bir bağlantısı yok zaten... Kaos'un Yarı-Tanrı'sı Azalin'in seçilmişi olduğumda yalan dolan sıkıp RP'lerde çok eğlenmiştim. Azalin'le yaptığımız RP düetlerini hatırlarım. Ah ah askerden dönünce himayeme alacam onu da inşallah
Azalin'le o kadar eğleniyoduk ki neutral'dan evil'a geçmeye ikna edecektim neredeyse adamı
Neyse canım biz önümüze bakalım, şimdi de kendi inananlarım beni eğlendirsinler, ben onlara sadece *amaç* veriyorum kalanını onlar hallediyor
Bu yüzden *Raistlin'in öldürdükleri* diye bir şey söz konusu değil
*Raistlin inananlarının öldürdükleri* söz konusu ortada...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Logan
- Kullanıcı

ya açıkçası raistinin power playini görmedim...
......
şu andada bir karekter oynuyor ondada power play ini görmedim..
eskiden yapmışmı bilmem ama ... şimid bıraktı heralde...
saonuçta tanrı.....
......
şu andada bir karekter oynuyor ondada power play ini görmedim..
eskiden yapmışmı bilmem ama ... şimid bıraktı heralde...
saonuçta tanrı.....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Orenin seçilmişi olarak oynadığı karakteri örnek alalım. Gidip on kasaba halkına su veren bir karakter. Gidip onlar üzerinde üstünlük kurmaya çalışmıyor. Yada Oren'in şövalyeleri üzerinde.
Ayrıca tüm hepsini baştan okudum Findor ve yanlış söylediğim bir şey yok. Hâla sözlerimin arkasındayım.
Ayrıca tüm hepsini baştan okudum Findor ve yanlış söylediğim bir şey yok. Hâla sözlerimin arkasındayım.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
fingolfin geyik yapmıyoruz abi oke ?? umarım anlamışsındır ki bu konularda çok ciddi ve sert bir kişiliğe sahipsin die biliyordum ama neyse öle değilmiş demekki....
Evet gereklilik hissettigimde ciddi ve sert olabilirim. Fakat onun disinda somurtkan biri degilimdir sanirim, samimi oldugum kisiler bunu görmüstür zaten. Bu konudaysa, ciddiye alinacak bir sey görmedigimden geyikle karisik bir elestiri yaptim.
raislin in seçilmişleri ,ordusundaki bürokratik sistem falan oldukça hoş oldu da umarım dünyalık işlere fazla bulaşmaz
yoksa yanarız valla.
bu arada en çok inananı yanına çekmek için katliam,kaos ve savaş domainlerini(katliam domain midir hatırlayamadım) almış hadi bakalım.
onurlu ruhlar her zaman karşında olacak.
bozulmuşluk elbet bir gün lanetlenecek.
en güçlü tanrılar bile düşer ,ölümsüzler de tabiiki.
tencerenin dibi kara seninki benden kara.
bunu da imzana ekle raistlin abicim
...
bu arada en çok inananı yanına çekmek için katliam,kaos ve savaş domainlerini(katliam domain midir hatırlayamadım) almış hadi bakalım.
onurlu ruhlar her zaman karşında olacak.
bunu da imzana ekle raistlin abicim
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
ben burada bir meydan okuma sezinliyorum yanılıyorsam düzelt.hem de tam da PP tartışmasının ortasında.şimdi sana ne desem boş kaosun doğru yol olduğunu anlayacaksın o zaman bize karşı değil bizden yana olacaksın Turk bekleyelim ve görelim.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Dereyi görmeden paçayı sıvayan böcayılar işte 
Daha bi numaranızı görmedik, atıp tutması kolay
Madem kaos amacınız, bizim de aracımız (size göre)
gayet mantıklı bir işlem yapabiliriz bu konuda...
Son olarak,
Parasıyla değil mi kardeşim!
Daha bi numaranızı görmedik, atıp tutması kolay
Madem kaos amacınız, bizim de aracımız (size göre)
gayet mantıklı bir işlem yapabiliriz bu konuda...
Son olarak,
Parasıyla değil mi kardeşim!
Aklımda tutuyorum yüce Eldarin...Eldarin wrote:onurlu ruhlar her zaman karşında olacak.
bunu da imzana ekle raistlin abicim![]()
![]()
...
Banyoda diş fırçalarken söylediğiniz başka tekerleme var mıydı
Cüce kendisini hızla bir taşın üzerine attı ve gözlüklerini burnunun üzerine daha fazla iterek ve elinde tuttuğu ufak not defterinin sayfalarını açıp kalemini çıkararak etrafındakilere baktı.
"Sayın Turkleader böcayılar sizce bir tanrıya karşı..." Soru yağmuruna başladı. Gazetesi için ilginç haberlere ihtiyaç duyuyordu ve burada bir meydan okuma yakalamıştı. "Bu arada sayın Raistlin bence Eldarin o tekerlemeyi diş fırçalarken değil banyo yaparken söylemiştir." dedi.
"Sayın Turkleader böcayılar sizce bir tanrıya karşı..." Soru yağmuruna başladı. Gazetesi için ilginç haberlere ihtiyaç duyuyordu ve burada bir meydan okuma yakalamıştı. "Bu arada sayın Raistlin bence Eldarin o tekerlemeyi diş fırçalarken değil banyo yaparken söylemiştir." dedi.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...