bundaki alkol oranı kac 0 mı ??? 8-10 demişsin sen 8 10 tane kola içsen sarhaş olursun be :DDDdarkefe wrote:abi becks in tadı guzel su gibi gido efes dark super ama 3 ten sonrası beni aşıo becksten 8-10 tane bişi olmuo
en çok sevilen bira
-
Logan
- Kullanıcı

Re: en çok sevilen bira
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
necroyunus
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

ben baş ayaş olarak işe el atıyorum ....slach wrote:Frp world siteside ayyaş doluymuş haaaa frp world ün ismini değiştierlim ayyaş meyhanesi diye
....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
dreamshadow
- Kullanıcı

Corona mı?
Ohoo nedir abi bu?
şimdi düşünürsek fiyat-performans ilişkisini.
Güzel hafif bir tadı vardır.Alışırsanız daha güzel gelir.Limonlu falan güzel yalnız fiyatıda ona göre.Bence ithal bira değmez.
Bizim gül gibi Efesimiz Marmara 34ümüz Tekel biramız var kardeşim Corona'ya para verilirmi?
Ben zamanında vermiştim şahsen.şişesi hala durur.Corona fiyaka biradır vesselam.Doldurursun içine Efes'ini ortamda fiyakan olur."Aha Corona içiyo la"denilir.
Ohoo nedir abi bu?
şimdi düşünürsek fiyat-performans ilişkisini.
Güzel hafif bir tadı vardır.Alışırsanız daha güzel gelir.Limonlu falan güzel yalnız fiyatıda ona göre.Bence ithal bira değmez.
Bizim gül gibi Efesimiz Marmara 34ümüz Tekel biramız var kardeşim Corona'ya para verilirmi?
Ben zamanında vermiştim şahsen.şişesi hala durur.Corona fiyaka biradır vesselam.Doldurursun içine Efes'ini ortamda fiyakan olur."Aha Corona içiyo la"denilir.