HINK!Norticus wrote:o zaman şöyle diyim:
iki başlık üstte gelinim olur musun a saydıranlara da bakın...
şu on sayfanın o programdan hiç bir farkı olduğunu söyleyemeyeceğim...
Aşkın Geyikleri
ben bunda hink lenecek birşey göremiyorum..
iki genç herkesin gözü önünde aşklarını yaşıyor.. kimi onlara takılırken kimi destekliyor kimi canımız çekiyor tarzı serzenişlerde bulunuyor.. bu sırada başka bir arkadaş başka bir bayanı öne sürerek ortamı kızıştırıyor.. sonunda gençler birbirine daha sıkı tutunuyor.. sonradan çıkan arkadaş kuzeninin fırsat kolladığını öne sürüyor ve bu sırada gencin bir iki foyası ortaya çıkıyor.. kızın ismi hakkında sayfalara muhabbet dönüyor...
bence o programlardaki akışa fazlasıyla benziyor...
iki genç herkesin gözü önünde aşklarını yaşıyor.. kimi onlara takılırken kimi destekliyor kimi canımız çekiyor tarzı serzenişlerde bulunuyor.. bu sırada başka bir arkadaş başka bir bayanı öne sürerek ortamı kızıştırıyor.. sonunda gençler birbirine daha sıkı tutunuyor.. sonradan çıkan arkadaş kuzeninin fırsat kolladığını öne sürüyor ve bu sırada gencin bir iki foyası ortaya çıkıyor.. kızın ismi hakkında sayfalara muhabbet dönüyor...
bence o programlardaki akışa fazlasıyla benziyor...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
ben bu beğenmeyen yazmasını başka yerde dediğimde bütün forum olmaz öyle şey diyip duruyo valla..
bu arada hadi naş kısmını anlamış değilim.. he burası babanın forumuysa dğeişir de bildiğim kadarıyla değil...
neyse size mutluluklar..
bu arada hadi naş kısmını anlamış değilim.. he burası babanın forumuysa dğeişir de bildiğim kadarıyla değil...
neyse size mutluluklar..
In our life, there is if
Ya geyik bazında olan bu tatlı sohbetleri neden bu şekilde karıştırıyorsunuz arkadaşlar. Rica ederim ortalık bulanmasın. Sizde fark etmişsinizdir ki tüm atılan mesajlar geyikten başka bir şey değildir. Tamam iki kişi aşık ama bunların üzerine kurulu olan her şeyde geyik. Ne gerek var böyle şeylere? 
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
hiç kimsenin bana naş falan diyerek köpek muamelesi yapmasına hakkı yoktur...
ayrıca kimseye hakaret ettiğimi falan da fdüşünmüyorum, sadece gözlem yaptım ve yorumlarımı yazdım.. gocunduğuna göre senin bir sorunun var demek ki ama bir önceki paragraf konusaunda özürlerini bekliyorum..
ayrıca kimseye hakaret ettiğimi falan da fdüşünmüyorum, sadece gözlem yaptım ve yorumlarımı yazdım.. gocunduğuna göre senin bir sorunun var demek ki ama bir önceki paragraf konusaunda özürlerini bekliyorum..
In our life, there is if
Ben bunun geyik olduğunu sanmıyorum. Kız arkadaşımı laflarınla ezdiğini düşünüyorum. O yüzden özürü haketmiyorsun üzgünüm...
Ben kimseye köpek muamelesi yapmadım. Dua et fazlasını yapmıyorum. şu aralar sinirliyim, o yüzden hiç uzatma diyorum, senin için iyi olmaz! Demek istediğim, açtığımız konuyu beğenmiyorsan, yazmayabilirsin...
Ben kimseye köpek muamelesi yapmadım. Dua et fazlasını yapmıyorum. şu aralar sinirliyim, o yüzden hiç uzatma diyorum, senin için iyi olmaz! Demek istediğim, açtığımız konuyu beğenmiyorsan, yazmayabilirsin...
Pleasssssssss!!!!!!
Yeter bu kadar arkadaşlar. şahsen bir moderatör varsa buradan sesleniyorum şu forumu kapatın ki bu bş tartışma uzamasın. Hiç gerek yok. Lütfennnnnnnn.....
Yeter bu kadar arkadaşlar. şahsen bir moderatör varsa buradan sesleniyorum şu forumu kapatın ki bu bş tartışma uzamasın. Hiç gerek yok. Lütfennnnnnnn.....
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
ya arkadaşım bak o laflarda senin kız arkadaşına karşı bi kelime var mı??
sizinle ilgili yazdıklarım:
"iki genç herkesin gözü önünde aşklarını yaşıyor"
yalan değil ve bu kötü birşey değil..
"sonunda gençler birbirine daha sıkı tutunuyor"
bunun da kötü bir şey olduğunu sanmıyorum..
"kızın ismi hakkında sayfalara muhabbet dönüyor"
f(e+e) nick i hakkınbda muhabbet dönmedi demeyeceksin hetralde?
kız arkadaşını ezdiğimi düşünüyormuşsun.. dua edecek mişim ki naş demekle kalmışsın.. arkadaşım bu nedir ki şimdi?? kime neyin tribini atıyorsun anlamş dğeilim.. bak seni koruyorum millete dayılanıyorum diye kız arkadaşına hava atacak birine de benzemiyordun gördüğüm kadarıyla..
bu laflarını okuduğun bir şeylerimi yanlış anlamana bağlıyorum ve hala o "naşş" için özür bekliyorum..
sizinle ilgili yazdıklarım:
"iki genç herkesin gözü önünde aşklarını yaşıyor"
yalan değil ve bu kötü birşey değil..
"sonunda gençler birbirine daha sıkı tutunuyor"
bunun da kötü bir şey olduğunu sanmıyorum..
"kızın ismi hakkında sayfalara muhabbet dönüyor"
f(e+e) nick i hakkınbda muhabbet dönmedi demeyeceksin hetralde?
kız arkadaşını ezdiğimi düşünüyormuşsun.. dua edecek mişim ki naş demekle kalmışsın.. arkadaşım bu nedir ki şimdi?? kime neyin tribini atıyorsun anlamş dğeilim.. bak seni koruyorum millete dayılanıyorum diye kız arkadaşına hava atacak birine de benzemiyordun gördüğüm kadarıyla..
bu laflarını okuduğun bir şeylerimi yanlış anlamana bağlıyorum ve hala o "naşş" için özür bekliyorum..
In our life, there is if
Benim kimseye benzemek gibi bir zorunluluğum yok. Hava atmak gibi bir sebebimde yok. Benim karakterim böyle. İstiyosan karşıma gel öyle özür dilettir bana? Kimsenin bunları bilmesine okumasına gerek yok diyosan öyle yap. Benim kimseye hava atmaya ihtiyacım yok! Kimseden korkumda yok! Kaybedeceğim birşeyimde yok!..
Neyse ben daha fazla dayanamayacağım bu forumdan uzaklaşıyorum...
Neyse ben daha fazla dayanamayacağım bu forumdan uzaklaşıyorum...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı