Gelinim olur musun? ...

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

tamam arkadaşlar şöyle diyelim. Bu programları zekileri izler kültür düzeyini ve zekayı geliştirir bu tür programlar. Herkes izlemelidir. Ayrıca önemli kabiliyetler kazandırır insana. Kültürel düzeyi daha yüksek seviyelere taşımasını da unutmamak gerek değil mi? Herkes izlemeli. İzlemeyenlere izletilmeli.

şimdi nasıl oldu. Arkadaşlar herkes oturup belgesel izlesin demiyoruz ama ben bu programların pek akılıca olduğunu düşünemiyorum. Uyutuyorz yahu. Eskiden ne yaparlarmış insanlar. SAnki hiç evde oturmaları gerekmezmiş gibi. İlla bi programın yararı olması gerekmez bunu da kabul ediyorum ama bunlar saçmalık.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Hımm başlığı yeni gördüm,bu yarışma hakkında yorum yapacak değilim,ama hiç değilse yarışmanın ismi bi işe yarasın,Logan'ın bahsettiği ünlü kişi Aziz Nesindir saygıyla analım...
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

Ya hayatımda gördüğüm en gereksiz en boş ve en saçma program
Ama bütün Türkiye izliyor anlamadım gitti
Chug_Luck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chug_Luck »

Hayatımda böyle geyik ve aptalca birşey görmedim.Milleti kandırmak için ne yapacaklarını şaşırıyolar.Hadi program bir yere kadarda sabahları çıkan kadın programlarındaki tartışmalara ne demeli kadınlar biri evlencek diye birbirini yiyo sapıtmamak elde deil hatta sapıttım bile.
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

abicim gidin battal gaziyi seyredin ne gelini yaa :!: böle programmı olur işi gücü olmıyan dümbeleklerin yarıstıgı sacma sapan bi program yaw :!:
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

insan psikolojisi için birebir. süper bir program hele pzt günkü olaylar dehşetti. izleyenler bilir ehhehehe.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya 2 gün önce birinde izlemk zorunda kaldım 2 dk sını me 2 kişi sözleniyor annesimi artık kimse kimin annesi ise bagrıyor ''konuşma sus kap çeneni kapa çeneni' ' halbiki kimsse konuşmuyor :D
heheh
bide 2 aylık tanıdıgn kişiyle nasıl sözlenirsin ya ???
salak saçam şimid ayşe mehmetle cıkarsa fatmada osmana varırsa ayşecik kiminle gerdege girerer :D hehe

bu arda benim dedim program ne baş büyücüm ???
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

Abi iş yerinde biri bahsetti bir kadın şey demiş galiba
-Sen o kızla evlenirsen seni Edirne'den görürler. Boynuzların arşa ulaşır. :P

kadın olayı çözmüş öyle bir programda koca arayan kiiden başka ne beklenir zaten
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

EHEHEHEHEHEH evet ya geçende de polis başmış evi ya tüm Türkiye düşman oldu resmen kadına, yazık yazık nihahahaha :twisted:
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

nihahah :D onların hepsi ayrlı şeyler 1. si 2. her şeyi ayarlı onların :D

hiç merak etmeyin :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ya babannem gece yarılarına kadar gözünü kırpmadan izliyor ve soruncada "Aslında ben böyle şeyler izlemem!" diyor. Televizyonu kapatmaya kalkıncada "Dur bari sonunu göriyim diyor. Birde durup durup bir Semra mı ne varmış onun yüzünden televizyona tükürüp duruyor. Ne zaman kurtulacağız bunlar gibi programlardan?
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Ya ev kadınlarına yönelik bişey olduğundan ve Türkiyedeki çoğu kadın ev kadnı olduğundan böyle programlar devam edecektir. Ama SAÃ?MA. Kesinlikle boşa zaman . Birde ev kadınları derki nefes alacak vaktim yok sabahtan akşamakadar onun izliyolar.
f(e+e)
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by f(e+e) »

ya milletin işi gücü yok izlio...

gerçi zamanım olsa yine izlemem ne tv ne de tvgilleri ama insanlar izlio işte...

normal olsaydım heralde ben de izlemeyi düşünürdüm..
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

-Size anne diyebilirmiyim?
-Yat aşşa çal daşşa...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
nonagam
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by nonagam »

valla bi kaç bölüme şöyle bir baktım ( hepsini izlemeyi midem kaldırmadı ) .... gerizekalı olduğumu sanmıyorum ama bi halt annamadım.... biri bana programın formulunu anlatabilir mi??? belki de ilgisiz olduğumdandır ama annamadım işte..... yahu biri biriyle evleniyor,,,, diğeri bağırıp çağırıyor.... iyi hoş ta gelen oylar neye yarıyor.....
kanald' de tekrar başladıya.... geçen gün ilk bölümünü izledim ( bu tip şeylerin ilk bölümlerinin kaçırmamaya çalışırım , ama hepsini yine midem kaldırmadı , yok gülmekten ).... biri aradı "aha bu benim favori annem" dedi.... favori anne , ne demekse.... sunucu da şimdiden favorisini seçtiği için teşekkür etti.... ne diyim.....
Locked