Öğrenci Halleri (Okul Anıları)

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

vala ben bu sen mezun oldum oldumada pişman oldum
her şey giti kız ortamı bitti ark. ortmı bittiii

bence okulda eylenmenize bakın hocalarla dalga geçin kızlarla takılın (çinsel tercinize karışmış gibi olmıyım ama )

bir keresinde kızlar tuvaletini basmıştık ya off geçirmiştik maskeleri yüzümüze eleri silah yapmıştık bir 2 kız reyin almıştık yaklaşmayın vururuz diyorduk :D hehe ne eylenceliydi ya :D
tabi sonra müd.yrd bizi odasınada rehin almıştı ben
hocam okul kuralarında kızlar tuv. elinde silahlara girilmez yazmıyorki diyince hoca odasında kovmuştu bizi :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
kaodin81
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kaodin81 »

ruzgarlı havalarda okula kızlardan erken gelir camdan armut gibi sarkardık :) hangi hatunun etegi acılacakta biz onları seyredecegiz diye...
tabi bu olay uzun surmedi kızlar etek altı tayt giyme basladı :((
Allah cocuklari, sarhoslari ve mizahcilari korur Oguz ARAL
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Öğrenci Halleri (Okul Anıları)

Post by Logan »

kaodin81 wrote:ruzgarlı havalarda okula kızlardan erken gelir camdan armut gibi sarkardık :) hangi hatunun etegi acılacakta biz onları seyredecegiz diye...
tabi bu olay uzun surmedi kızlar etek altı tayt giyme basladı :((

yuh abi be insan dürüst olurda bu kadar mı ya bu sitede bayanlarda var ayıp ya :D hani kızlar tuveletini bastımızda bişi yokta etek altı muhabeti biraz aşırı kaçmış be :))
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

hiç ağlamayın benimki daa komik;

bisim bi tane "alpi"miz var.(asıl adı ALPASLAN)bu bizim atölye,pnomatik ve hidrolik derslerine giriyo(du)iste bu pazartesi günü tepegözden bize resim göstercekken salak siyah bir takım giymiş(bu havada!!-gaziantep sıcak-)işte bende hemen yanında oturuyom bizim salak hoca kolu kaptırdı koldan dumanlar çıkıyo!bizim bi arkadaş "Hocam yanıyonuz!"demesin mi hoca annamadaı bi bakıyo çocua görsen nerdeyse ..kcek!herneyse hoca annadı ama takımda gitti salak bir iki saniye daha tutsa tam olarak alevlencekti ama biz bi gülüyos varya :twisted: :twisted:
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

:twisted: KOYAANISQATSI :twisted:
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

vala ares ne yalna söliyim komik madem ateşte nkonu açıldı
bir gün okula kolonya dagıtılar bir firma şimid sölimiyim reklarm olur :D

biz kagıları bir köşeye topladık üstüne bir güzel kolonyaları boca etik birde fitil oluşturduk yakalımı yakmıyalımı derken bizim bir sarışın salagımız va var sınıfta ne olyor orda diye sırtıma atlıyınca zibbo elimden fırladı ve pufffffffffffffffffffffffffff 1 sıra tutuştu ardında diyer sıra ben kaptım yangın hortumunu başladım sınıfı sulamya ama ateş söndükten sonra tüm herkezi yıkadım baştan aşşa tüm kızlar filna offfffff var ya ne komikti tek kuru kalan bendim sınıfta birde sırf gıcıklık olsun dide kimya desine öle girdik hoca ne bu hal diyince sanki kılık kıyafete bir şey varmış gibi gömlekerli içiri soktuk kılar dümelerini kapatı :D heheheh esonra anlaınca beni kahraman seçti hoca tabi aslını bilseler :D
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Ã?n sırada oturan arkadaşıma yaptığım geyikleri hatırladım. Hatta isim bile koymuştuk: Proje El Hareketi. :D

En başta sıradan gidiyoruk. ''Hey Burak baksana bi ya!'' diyor hareketi yapıştırıyorduk. Adama gına gelmeye başlayınca direk gözümüzün içine bakmaya numaraları yememeye başlamıştı.

Biz de alternatif yöntemler bulduk. :twisted:

İlki, omzunun üstünde elimizi dolaştırıp, ''Kardeşim ne kepeklisin bi yıkan be!'' diye bağırınca arkasını dönüp şaşkınlıkla kepek var mı diye bakmasıydı. (Bu numarayı istediğiniz kişiye yapın asla şaşmaz). :D

İkincisi, hiç hareket yapmamış birinin, yani hareket beklemeyen birinin, parmağıyla bizi işaret etmesi ve bizim de çaturt diye yapıştırmamızdı :D

Ve sonuncu... sonuncu büyük bir hayalgücü ve emeğin ürünüydü. Tenefüstü, adam tuvalete gitmişti, biz de iyi çizen bir arkadaş bulduk, sıradaki dersin sayfasına el hareketi çizdirdik. :D Adam en sonunda çığlığı basmıştı. 8)

Ne günlerdi beah.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

Abi biz de deodorant şişeleriyle alev silahı yapmıştık(bi çakmak çak önüne al sana alev silahı :twisted: )

Neyse öle etrafa püskürtürken birden perdeler alev aldı.Söndürmek için süper zeki bi arkadaş ta kızın birini çantasıyla vurmaya başladı ama çantada yanıo tabi.Sonra bi arkadaş ta SÃ?NDÃ?RMEK için üstüne kola döküp iyice coşturunca yangını hademeyi çağırdık ama tabi perde ve kızın çantası gitti :D :D
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.

Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

lise 2 deyim. lise 1 lerden bi kız önce benim çok yakın arkadaşımın sevgilisine daha sonrada başka birininkine göz koymuş gerekli uyarılar yapıldı kıza ayağını denk al die 3. de benim sevgilime takozlamış..bu benim kulağıma bi geldi...okulda tanımadığım ne kadar kız varsa hepsi arkamdaydı..çektim kızı bi kenara bi baktım 30 kişi olmuşuz benim eller arkada bi yamuğunda tokat patlatıcam.ve nitekim öyle de oldu ben daha tokadı yerleştirdim elimi çekemeden arkadan gelen yumruklar tokatlar kızı felç etmişti....

ertesi gün kız beni görünce yolunu değiştirmişti.

Ki İzmirliler bilir Gazi Lisesinin nasıl bi yer olduğunu...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Can diye bi sıra arkadaşım vardı. Bu kara sinekleri yakalardı. Mavi pilot kalemle gözlerini boyardı ve sonra ehehehh mavi gözlü kara sinek derdi bende yarılırdım..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

aaa çilek sinek diyince aklıma geldi lisede sinekleri yakalayıp kızların tek saçlarına bağlıyoduk sinekleri bırakıyoduk saçları hava çıkıyodu hemde derste kızlar anlamıyodu biz ölüyoduk gülemkten öğretmeler bile gülüyodu zaten biz hep kızlara yapıyoduk bırakın yapalım bee koca kızda 28 erkek 4 kız vardı halimizi düşün nası dalga geçmitik
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya kız degi,lnce aklıma geldi çok kötü bir şaka idi ama olsun anlatıyım önümde sürekli parmak kaldıran bir kız vardı ya sinir olmuştum hocada sürekli onu kaldırıyordu kalkmasını önlemek için etegini ( tabi 1 karış etege etek denirse ) sıraya sıkıştırdım arkadan bu yine azimle parmak kaldırıyordu bu arda herkez gördü bende arkadan kıza gaz veriyordum biliyorsun sen bu soruyuyu aslansın diye hoca bunu kaldırdı bu bir hışımla kalktı tahmin ettigim olmadı ama yani oturmadı ama etek alrından kaydı
süper bir manzaa ile karşı karşıya kaldım eev kız direk oturdu tabi bu olay 20 sn içinde filan geliişiyor sonara tüm kızlar seferber olud etek dikildi kızın çevresinde duvar muvar örüldü ama kız kıpkırmıız olmuştu :D hehhe :evil
tamam rp de iyiz ama böel konuşarı hiç afettmem :evil
sitedeki tüm kız arkadaşlarımdan özür diliyorum
:melek
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Bugün yaşadığım bi olay. Zaten sinirliyim sabah 9 da ve 12:15 de iki tane sınava girmişim 3. süne girecem ayrıca derse girmişim sınavlardan çıktıktan sonra neyse sınıfın önünde bekliom ark.larla 1. sınıftan bi kız deli etti beni. Bak yaptığı olaya bak. Tahtada yazılar var önceki derslerden kalma bu hatun ayağıyla tahtadaki yazıları siliyo. Nasıl mı? hatun kaldırmış bacağını sanki kum torbası var karşısında..şöyle bön bön baktım bi anlar yaptığını diye anlamadı. Ben de bağırdım olduğum yerden..Dİyaloglara bakın..Tabi bu konuşmalar kavga şeklinde.

Ã?ilek : Napıon sen
Kız : Körmüsün?
Ã?ilek : Elinle ya da bi selpakla silsene orayı
Kız : Sana mı sorcam
Ã?ilek : Evet bana sorcan biz oraya yazı yazıyoruz.
Kız : Sana ne benim canım böyle silmek istiyo.
Ã?ilek : Bacağını ayırmaya çok meraklıysan gel ben iki dakkada ayırayım

Sonra ben kıza doğru yöneldim ayıracam bacağını ark.lar devreye girdi hemen bırak ablası çömez daha öğrenecek gibi cümlelerle beni sakinleştirmeye çalıştılar. Biraz söylendim sonra tekrar kendime geldim...

Ã?niversitede okuyosun sen yaa her ne kadar besyo da olsa her zaman biraz ölçü iyidir.
Chug_Luck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chug_Luck »

Benim okulum bitti çok şükür ama size bir anımı anlatabilirim.Bizim sınıfta bi eleman vardı böyle çok zıpır bi arkadaştı gülüyoduk eğleniyoduk falan.Bir gün dersimiz Felsefeydi felsefe dersine de böyle tabiren yarma bi hocamız giriyodu.Hoca sınav kağıtlarına bakıyor başı kalabalık(ayakta yapıo bu işi arkası dönük)bir baktım bizim arkadaş adamın arkasına geçmiş hesapta adama parmak atıyomuş gibi yapıo adam geriye doğru ani bir hareket yaptı ve güüüüüm.Artık iş işten geçmişti.Hocanın parmağın etkisiyle irkilişini bir görmeliydiniz.Ee haklı adam kaç yaşına gelmiş.Döndü bizim arkadaşa bir bakış attı.Arkadaş şok durumunda tabi.Sonra arkadaşı tuttuğu gibi havaya bir kaldırdı.Eleman kıpkırmızı kesilmişti.sonra bişey yapmadan indirdi.Yediği parmak la kaldı hoca anlıyacağınız :D
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Geçen cuma derste uyuyorum (Gene.. :D) Bi yandan da etrafı dinliyorum yanlız(Bu featı almak için çok kastım arkadaslar :D).Bi kapı sesi duydum .Baktım etraf sessizleşti dedim ne oluyoz durum flnmmı war..Kafamı kaldırdıgımda tüm sınıfın ayaga kalkmıs bi şekilde dururken benim sırada uyudugumu gören müdürenin sırıtkan yüzüyle karsılastım..Kadının yüzünü görmemle zıplamam bir oldu..Bizimkiler koptu o anda..Bende görseniz nasıl tırs nasıl tırs..Beyaz şow dada belirtildigi gibi(beyazın söylerken elinin haraketlerine bi dikkat edin) tam manasıyla Yusuff yusuuf..Dedim ögrencilik kariyerim buraya kadar ben bittim vs vs derken..Hoca sırıtarak sırtıma vurdu.Sanırım gec saatlere kadar ders çalıstıgından uyuyamıyorsun ha kutay dedi manalı bir şekilde.Artık bu sene kazanırsın öss yi..Daha sonra kadın gitti bizimkiler tüm gün dalga geçtiler :=)
Benim surat kırmızıdan mora döndü..Bazen disiplin bile laf sokulmaktan çok daha ii oluyor :D
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

kutay müddür ne abi ???
ha şu okulun başında duran insanmı =???
ha
o birara bizim sınıfada gelmişti son sınıfız böle çok test çözecegim zaman denk gelmişti o da her kez aya kalktı ben osruyu çözecem deye elimde hal kalem 2 büklümüm herkez ban şit müdür geldi dedi ben soru çözüyorum dedim arkadaşa '' sorunun sonucunu bulunca yüzümde aptaL BİR sırıtmayal aya kalktım müdür geldi ne sırıtıyon oğlum komik bir şeymi var dedi ben yoo soru cwp buldumda dedi...
etraftakiler gülmemek için kendini zor tutuyor ben okul hayatım boyunca ne kravat taktım ne ceket giydim...
hoco onları sordu kravatı çantamdan dedim cekete evde yatıyor dedim...
hoca kızardı
sonra bne yüz süz yüzsüz hocam daha 300 tane soru çözmem gerekşiyor dedim hoca tip tpi gözlerime baktı bu arda her kez ayakta her kezi oturtu bne ayakta kaldım ama soru çözmeye dwm etim inat degilmi kardeşiim adam tüm ders boyunca kaldı sınıfta ben 2 büklüm soru çözen bir tip
taib tenfüste arkadaşlar beni kkahraman ilan etiler...
Post Reply