CİNSELLİğİ HAYVANİ İÃ?GÃ?DÃ? OLARAK GÃ?RENLEREDE İNANMAYIN
Ben kendi yaşamımda ikisinide yeterince çözdüğümü düşünüyorum. Yıllarca bekledim sonar o beni buldu yada ben onu. Ã?nceleri herkes bu aklı beş karış havada suratında koca bir gülümseme olan halin kısa zamanda geçeceğini söyledi aşkın var olsa bile kısa sürede biteceğini söyledi. Evet o aptal halerim bir sure sonar geçtü ama 2 sene olmak üzere ve ben hala ona aşığım.
Mesele insanların bazı şeyleri görememesinde ve doğru insanı bulamamasında yada bulduğunda farklı şeyler uğruna ondan vazgeçmesinde. Benim sevdiğim belki dünyadaki herhangi bir insane gore çok fazla güzel olmayabilir ama bana gore dünyanın en güzel insanı hem insanlığı hem fiziki güzelliği bana göre mükemmel. Aşkın olmadığına kesinlikle inanmayın, bittiği konusunda ise şimdilik bir gatanti veremem ama doğru insanı bulduysanız biraz emek sarfedin (belki bazen bişeyler bitiyor gibi göründüğü durumlar oluyor ama ben sıcak bir gülüşle neler başardım bir bilseniz, tabi bir iki gizli formülüm daha var
İkincisi cinsellik konusu, bazıları bu konuyu hayvani bir içgüdü olark görürü. Bunun nedeni kendi çirkinliklerini gizlemek için bu iğrenç yönlerini tüm insanlığa yada sadece kendi türlerine yani genelde erkekler yıkmaktır. Bir yanlız olmama güdüsüyle çirkinliklerini tüm insanlara yayıp, kendi çamurlarını herkesin üstüne sıçratıp kendi zaaflarını yaradılış özelliği olarak örtmeyi istemektir.
Ben sevgilimi asla cinsel bir obje olarak, bikaç kilo et parçası olarak görmedim. asla cinselliği utanılacak bir zaaf yada her fırsatta karşılanması gereken bir iç güdü olarakata görmedim.
Bence cinsellik insanın sevdiği kişiyle yaptığı bir çeşit sevgi dansıdır. Ne utanılacak bişey nede hayvani bir güdüdür. Karşındaki insanı o an bir et parçası olarak görüyorsan, yada yaptığın işi utanılacak bir zaaf olark görüyorsan gerçekten boşuna yaşıyorsun demektir. (Neler kaçırdığını bir bilsen