Gerçek Sevgi
Gerçek Sevgi
Arkadaşlar burası serbest kürsü olduğu için kendimi serbest hissederek böyle bir topic açtım ve benim bir sorunum var onu size sorup acaba sizdede varmı diye öğrenmek istedim. Yani şu anda dünyada insanların birbirlerini hayvan gibi görüp sevgiden uzak olarak sadece birbirini elde etmek için birbirine kur yapmasının aşk olarak görülmesine karşıyım. Benim düşünceme göre birine gerçekten aşık olmak demek onu cinsellik dışı haliylede kabullenmek demektir. Yani onu cinsellikten arındırıp bir varlık , ruh olarak kabullenmek ve sevmek demektir. Ben bunun dışında bir kadının cinselliğini sevmenin aşk değil iç güdü olduğunu düşünüyorum ve sanırım bu dünyada gerçek aşkı bulmanın zor olduğunu ve gerçeği olmadıktan sonra yalanlarının bir önemi olmadığını düşünüyorum. Sizce ?
...
öle olmasına öle de...bunu böle gören o kadar az kişi var ki (yada bana hiç biri denk gelmedi)
Needed elsewhere
To remind us of the shortness of your time
Tears laid for them
Tears of love tears of fear
Bury my dreams dig up my sorrows
Oh Lord why
The angels fall first?
To remind us of the shortness of your time
Tears laid for them
Tears of love tears of fear
Bury my dreams dig up my sorrows
Oh Lord why
The angels fall first?
dostum willow senin düşüncelerine sonuna kadar katılıyoreum her kelimende haklısın bizde o seks köleleri gibi olmayalım sevgiyi bulmak için çabalıyalım
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Re: Gerçek Sevgi
walla benim gibi düşünen birisini daha bulduum için çok şanslıyım ve burada sonuna kadar Willow'a katılıyorum bencede willow sonuna kadar haklıdır.şimdi bakıyorum(arkadaşlar kusura bakmayın ama gerçektir ve biraz ağır kaçabilir ama)bir genç bir kızı gördümü hemen "offfff ****aya bak, ****slere bak"gibisinden onu gözüne kestirir soona ilk amacı elini tutmak, eve götürmek ve.....Willow wrote:Yani şu anda dünyada insanların birbirlerini hayvan gibi görüp sevgiden uzak olarak sadece birbirini elde etmek için birbirine kur yapmasının aşk olarak görülmesine karşıyım. Benim düşünceme göre birine gerçekten aşık olmak demek onu cinsellik dışı haliylede kabullenmek demektir. Yani onu cinsellikten arındırıp bir varlık , ruh olarak kabullenmek ve sevmek demektir. Ben bunun dışında bir kadının cinselliğini sevmenin aşk değil iç güdü olduğunu düşünüyorum ve sanırım bu dünyada gerçek aşkı bulmanın zor olduğunu ve gerçeği olmadıktan sonra yalanlarının bir önemi olmadığını düşünüyorum. Sizce ?
Aşk bu değildir yani gerçekten seven birisi (kendimden biliyom belki yanlıştır kimilerine göre ama) sevdii hakkında hiçbir cinsel, cinselliği bırak yani açıklıyamıyorum bile bu tarz şeyler düşünemez forumda bakarsanız(yannış hatırlamıyosam "son gününüzü yaşıyor olsaydınız" manasında bir bölümdü)orda yazmıştım benim istediğim maksimum şey ; elini tutmak, yüzüne bir kere olsun dokunmaktır. demiştim ve ordaki bir kardiş hemen olayı saptırmıştı(bana göre)yani bu cinsellik uğruna birisine kur yapmayı aşk sayan bir toplumuz(yani içnde bulunuyoruz) ki bu hareketi sokaktaki kedi bile yapıyor ve işi bittiği zaman insanlardan daha adil bir şekilde kendi yavrularına sahip çıkıyor oysa biz (yani insanlar)öylemi elde ettikten soona ortadan tüyer vallahi ben bu insanlardan tiskiniyorum :veerymad: :veerymad: :veerymad: :veerymad: :veerymad: :veerymad: :veerymad: :veerymad: :veerymad: :veerymad:
alooooo kime diyom ben Ares bana yardım edin yaw ben beeyle bir yan sanayii ürünü gibi görünmek istemiyom
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Arkadaslar soylediklerinize kismen katiliyorum. O da toplumdaki yozlaşmayla ilgili olan bolume. Fakat 'birine gerçekten aşık olmak demenin onu cinsellik dışı haliylede kabullenmek' olduğuna katılmıyorum. Ruh ve bedenin birbirinini tamamlayan ayrılmaz parçalar olduğunu düşündüğümden, aşk'ın da ruhani ve bedeni boyutuyla bir bütün olduğu kanısındayım.
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

Willow'um şimdi güzel laf etmişsin de. Hayvan demeseydin keşke. Sonuçta ben her zaman hayvanların bir çok insandan daha üstün olduğunua inanıyorum. Hatta bitkilerin de.. Buradakiler üstüne alınmasın, tüm genellemeler yanlıştır. şu var ki biraz klişe olacak belki ama dünyadaki BÃ?TÃ?N canlıların yaşamasının TEK amacı canlı kalmak ve de bir içgüdüyle kendi soyunu sürdürmektir. Aşk denen bir şey de yok ayrıca. Sert konuşuyorum değil mi? Ben yaşadım ordan biliyorum neyse konumuz bu değil. Aşk dediğimiz olay yalnızca insanın beyninde oluşturduğu ideal insana en yakın karşı cinsin (bkz: ideal eş) görüntüsünün veyahut davranışlarının bir şekilde bizi etkilemesi ve soyumuz için en uygun kişinin o olduğuna inandıran bir hormon salgılaması. Yani aşk maşk hikaye. Kusura bakmayın ama o romantik safsatalar geçmişte hem de çok geçmişte kaldı. Biraz da insanların abartması tabi aşk maşk. Ama bir noktada destekliyorum o da şu ki insanlar gittikçe yozlaştı ve tikky dediğimiz bir takım gereksiz insanlar topluluğu sayesinde uçkurdan başka bir şey düşünmeyen dallamalar haline geldik. Tabi aptal, içi boş filmlerin vs. vs.'nin de etkisi var bu yozlaşmada ama işin o kısmı tamamen ayrı bir tartışma konusu. Bundan çıkan ders: AşK YOKKKK budur. Ve malesef ben gittikçe daha da karamsar oluyorum.
Quisatz_Haderah wrote:Willow'um şimdi güzel laf etmişsin de. Hayvan demeseydin keşke. Sonuçta ben her zaman hayvanların bir çok insandan daha üstün olduğunua inanıyorum. Hatta bitkilerin de.. Buradakiler üstüne alınmasın, tüm genellemeler yanlıştır. şu var ki biraz klişe olacak belki ama dünyadaki BÃ?TÃ?N canlıların yaşamasının TEK amacı canlı kalmak ve de bir içgüdüyle kendi soyunu sürdürmektir. Aşk denen bir şey de yok ayrıca. Sert konuşuyorum değil mi? Ben yaşadım ordan biliyorum neyse konumuz bu değil. Aşk dediğimiz olay yalnızca insanın beyninde oluşturduğu ideal insana en yakın karşı cinsin (bkz: ideal eş) görüntüsünün veyahut davranışlarının bir şekilde bizi etkilemesi ve soyumuz için en uygun kişinin o olduğuna inandıran bir hormon salgılaması. Yani aşk maşk hikaye. Kusura bakmayın ama o romantik safsatalar geçmişte hem de çok geçmişte kaldı. Biraz da insanların abartması tabi aşk maşk. Ama bir noktada destekliyorum o da şu ki insanlar gittikçe yozlaştı ve tikky dediğimiz bir takım gereksiz insanlar topluluğu sayesinde uçkurdan başka bir şey düşünmeyen dallamalar haline geldik. Tabi aptal, içi boş filmlerin vs. vs.'nin de etkisi var bu yozlaşmada ama işin o kısmı tamamen ayrı bir tartışma konusu. Bundan çıkan ders: AşK YOKKKK budur. Ve malesef ben gittikçe daha da karamsar oluyorum.
açıkcası benimle tamamen aynı fikirleri paylaşan birisi gördüğüme pek şaştım! aynısını ben yazacaktım tabii ki kendi kelimelerimle...bana diyecek bir şey kalmamış sanırım....
+1 yazmak dışında
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

şu kadarını söylemek istiyorum TEK BAşINA SAF SEVGİ YETERLİ DEğİLDİR
ama biliyorum ki bunu genelde kimse kabul etmek istemez ama yanılıyorsunuz yani aşk güzel bir duygudur dünyaya farklı gözlerle görürsünüz ama cinsellikte önemlidir yani sevginin bir başka şekli .iki bedenin birleşmesi olarak görmeyin olayı. Ama günümüzde dediğiniz gibi artık sadece cinsel doyum yaşamak için birbiriyle muhabbet eden insanlar çok. Demem şu ki Sevgi, Aşk, Cinsellik bunlar hepsi bir bütündür ayrı şekillerde asla tam olarak mutluluk olmaz
ama biliyorum ki bunu genelde kimse kabul etmek istemez ama yanılıyorsunuz yani aşk güzel bir duygudur dünyaya farklı gözlerle görürsünüz ama cinsellikte önemlidir yani sevginin bir başka şekli .iki bedenin birleşmesi olarak görmeyin olayı. Ama günümüzde dediğiniz gibi artık sadece cinsel doyum yaşamak için birbiriyle muhabbet eden insanlar çok. Demem şu ki Sevgi, Aşk, Cinsellik bunlar hepsi bir bütündür ayrı şekillerde asla tam olarak mutluluk olmaz