Bana biraz ölümden bahsedermisiniz?
Tamam Ã?LÃ?M benim için yaşama daha sıkı sarılmam için bir neden Ölüm annemi kaybetmeden önce onu ne kadar sevdiğimi söylemem
Ölüm Kendimi anlamam için bir gün demek
Ölüm son nefesimde sevdiklerimi görmem demek
Ölüm kara topraklar altında yatan cürümüş bir bedeni yukarıdan bakmam demek
Ve Ã?LÃ?M bildiğim yaşamın son günü demek
Ölüm Kendimi anlamam için bir gün demek
Ölüm son nefesimde sevdiklerimi görmem demek
Ölüm kara topraklar altında yatan cürümüş bir bedeni yukarıdan bakmam demek
Ve Ã?LÃ?M bildiğim yaşamın son günü demek
ölüm korkmaktır. insanların hayatı boyunca düşüncesi ile titredikleri birşey. ölüm çürümektir, unutulmak, ayrılmaktır..ardında yaşlı gözler bırakmaktır ölüm. korkulan, çürüyen, unutulan, insanları üzen birşey nasıl mükemmel olabilir?!
ammaaa...ölüm zor olandan kurtuluştur, evet..kolaydır, kesinlikle...fakat esas marifet zorluklardan kaçıp kolay olana sığınmak değil dönüp o ozrluklarla yüzleşmek herşeye rağmen "yaşamak"tır. eğer dediğin gibi olsaydı her intihar eden korkak birer sülük yerine mükemmeliyete ulaşmış kişiler olmaz mıydı?
ammaaa...ölüm zor olandan kurtuluştur, evet..kolaydır, kesinlikle...fakat esas marifet zorluklardan kaçıp kolay olana sığınmak değil dönüp o ozrluklarla yüzleşmek herşeye rağmen "yaşamak"tır. eğer dediğin gibi olsaydı her intihar eden korkak birer sülük yerine mükemmeliyete ulaşmış kişiler olmaz mıydı?
<div>-sıkıldım-</div><br>
Orene katılıyorum. Ölüm yaşaığımı anları değerli hale getiriyor. Ã?ünkü her an bizim için geri döndürülemez. Özellikle fantezi edebiyatında aklıma hep elflerden bahsederken kullanılan sözler aklıma geliyor. 1000 yıl yaşayacak bir elf için bir yılın önemi ne ki.. Ama bizim için önemli hatta bir gün bile. Ölümsüz olsak da öyle olur muydu olurdu.. Ama birçok insan bunun farkına çok geç varırdı. Belki de varamazdı.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ölmekten korkmamak lazım, çünkü hepimizin sonu bu şu ana kadar çok farklı yorumlar duydum ama bence böyle bir hayatta yaşıyorsak ölüm tek çözümdür, çaresizliğin ilacıdır.
Ölümle başlar yeni hayatın,
Ve elbet 2 sikke verip binersin kayığıma,
seni cennete yada cehenneme götürecek,
sadece benim unutma....
Ve elbet 2 sikke verip binersin kayığıma,
seni cennete yada cehenneme götürecek,
sadece benim unutma....
Ölüm yaşamın ardı görünmeyen bir bölümü gibidir. Tıpkı doğumun öncesinin görülememesi gibi. Ben bu ikisinin birbirine ekli olduklarını düşünüyorum.
HARBE GİDEN
bi söz varsa yalnışsa düzelttin lütfen..
madem cennet o kadar güze neden kimse ölmek istemez...
çünkü kimse oraya gidip gidemeyeceğini bilemez. Müslümanlıkta müslüman olan biri er geç oraya gidecektir. yani er geç oraya gideceğiz (tabi dinden çıkmamışsak
Eniğrenç halimizle insanlığın önüne çıkarılacağı tanımadığımız milyarlarca insan ve tanıdığımız bir avuç insanının önünde en gizli sırlarımızı en sapık düşüncelerimizi ve en untanlacak arzularımızı yere serip hesap vereceğiz.
bu yüzden ölüm sonsuz özgürlük ve huzura kavuşana kadar( yani huriler falan
Ölümden korkmuyorum beni korkutan ölümle cennet arasındaki yol
ALL THE POWER
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
-
Logan
- Kullanıcı

süpersin ya direk beni dine geri soktun ya harbi ya siz bir olay anlatıyım
Bir kiz ve bir delikanli, bir motosikletin üzerinde 180 Km hizla gidiyorlar ve
aralarinda söyle bir konusma geçiyor;
Kiz : Lütfen yavasla, ben korkuyorum
Delikanli : Hayir, bak ne kadar eglenceli
Kiz : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum
Delikanli : Peki, beni sevdigini söyle
Kiz : Seni çok seviyorum, lütfen yavasla
Delikanli : Simdi de bana sikica saril Kiz delikanliya sikica sarilir
Delikanli : Sapkami alip, kendine takar misin? Basimi çok sikti..
Ertesi gün gazetelerde söyle bir haber çikti:
Motorsiklet Kazasi;
Motorsiklet, fren arizasi nedeniyle, bir binaya çarpti. Üzerindeki 2 kisiden sadece
biri kurtuldu.
Gerçek ise söyleydi; Yolun yarisinda, delikanli frenlerin bozuldugunu anlamis ama
bunu kiza belli etmek
istememisti. Bunun yerine, kizdan kendisini sevdigini söylemesini istemis ve
kendisine son defa sarilmasini istemisti.
Sonra da kendi ölümü pahasina, kizin basligi takmasini ve hayatta kalmasini saglamisti.
Iste gerçek askin anlami da buydu..
öleceksem bu şekilde ölmek isterdim
sevidigm için (aile sözlüm yada dostum )
Bir kiz ve bir delikanli, bir motosikletin üzerinde 180 Km hizla gidiyorlar ve
aralarinda söyle bir konusma geçiyor;
Kiz : Lütfen yavasla, ben korkuyorum
Delikanli : Hayir, bak ne kadar eglenceli
Kiz : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum
Delikanli : Peki, beni sevdigini söyle
Kiz : Seni çok seviyorum, lütfen yavasla
Delikanli : Simdi de bana sikica saril Kiz delikanliya sikica sarilir
Delikanli : Sapkami alip, kendine takar misin? Basimi çok sikti..
Ertesi gün gazetelerde söyle bir haber çikti:
Motorsiklet Kazasi;
Motorsiklet, fren arizasi nedeniyle, bir binaya çarpti. Üzerindeki 2 kisiden sadece
biri kurtuldu.
Gerçek ise söyleydi; Yolun yarisinda, delikanli frenlerin bozuldugunu anlamis ama
bunu kiza belli etmek
istememisti. Bunun yerine, kizdan kendisini sevdigini söylemesini istemis ve
kendisine son defa sarilmasini istemisti.
Sonra da kendi ölümü pahasina, kizin basligi takmasini ve hayatta kalmasini saglamisti.
Iste gerçek askin anlami da buydu..
öleceksem bu şekilde ölmek isterdim
sevidigm için (aile sözlüm yada dostum )
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF