HARBİ GEYİK YAPARIM !!!!
HARBİ GEYİK YAPARIM !!!!
OREN DAUTRY= UYARI!!!!
lütfen seviyeli olalım geyik belden aşşağılık ya da deff-i hacetten ibaret değildir..
lütfen seviyeli olalım geyik belden aşşağılık ya da deff-i hacetten ibaret değildir..
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Oren nedir durum abi
ünlü geyiklerin lordu istifa mı etti yoksa.. Benim bildiğim sen bu geyik olayını en iyi yapanlardandın sitede
Yoksa bi anda gizlice mi saldıracaksın başlığa
Gece oren tüm geyikleri ile bu başlığa saldıracak ve hepimizi habersiz yakalayacak... ondan önce hazırlık yapmayalım diye bööle uzak davranıyo
Yoksa bi anda gizlice mi saldıracaksın başlığa
Gece oren tüm geyikleri ile bu başlığa saldıracak ve hepimizi habersiz yakalayacak... ondan önce hazırlık yapmayalım diye bööle uzak davranıyo
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Walla tam alnının ortasından bi de yanaklarından şapur şupur öpesim geldi yani(neden sorduumu anladın mı
)
Walla hadi ares şenlendir bi şurayı da biz de katılalım.Bak sen aç güzel bi konu,uzatmayan inek olsun
Walla hadi ares şenlendir bi şurayı da biz de katılalım.Bak sen aç güzel bi konu,uzatmayan inek olsun
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
evet gelelim bu akşamki geyik muhabbetime ...
şimdi bazı yasaklar nedeniyle geyiyimiz epey sınırlar içerisinde olmaktadır şimdiden belirtelim sınırları aşan arkadaşların mesajları silinir
Konumuzun esas oğlanı Nadır
Esas kızımız ise Naci
BU İKİ AşIK ARASINDA GECEN DİYOLOğLARI BİRLİKTE BELİRLİYORUZ İLK SAHNE TANIşMA:
Karşılıklı bakışmalar erkek sahneye girer selam güzel bayan adım Nadır sizin güzelliğiniz karşısında elim ayağım birbirine dolandı
Utangaç kızımız kırıtarak evet ne istemiştini annemler görürse başım belaya girerama lütfen uzak durun benden ...
Konu komşu neder sonra ...
şimdi bazı yasaklar nedeniyle geyiyimiz epey sınırlar içerisinde olmaktadır şimdiden belirtelim sınırları aşan arkadaşların mesajları silinir
Konumuzun esas oğlanı Nadır
Esas kızımız ise Naci
BU İKİ AşIK ARASINDA GECEN DİYOLOğLARI BİRLİKTE BELİRLİYORUZ İLK SAHNE TANIşMA:
Karşılıklı bakışmalar erkek sahneye girer selam güzel bayan adım Nadır sizin güzelliğiniz karşısında elim ayağım birbirine dolandı
Utangaç kızımız kırıtarak evet ne istemiştini annemler görürse başım belaya girerama lütfen uzak durun benden ...
Konu komşu neder sonra ...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

yaa yenisin yazamamaya calışıcam ama tam post kasıcı yerine geldi bee haa bide post kasanlar post geyik yaparlar haa nedersiniz yada geyik yapıyonuz geyikler hakkında düşünün nasıl insalardır sitede kimlerdir?

hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
necroyunus
- Kullanıcı

OOOf of beyler size bir anımı anlatıyım hemen:
GEçen arkadaşımla konuşurken başka bir arkadaş geldi ve şöyle dedi:
-MErhaba napıyorsunuz??
Bende:
-Muhabbet ediyoruz
-Ne muhabbeti?
-Geyik muhabbeti
-Ne geyiği
-Ren geyiği
-Ne reni
-El fRENi
-Ne eli
-Hanımeli
-Ne hanımı
-Ev hanımı
-Ne evi
-Dağ evi
-Ne dağı
-Ağrı dağı
-Ne ağrısı
-Baş ağrısı
-Ne başı
-Kuş başı
-Ne kuşu
-Muhabbet kuşu
-Ne muhabbeti
-geyik muhabbeti!Defol git artık burdan seni aşağılık pislik beyaz popolu dostum!OH YEAH!
(TAbi bu olayı yaşamamış olup internetten okuduğum birşeyi burda kendime uyarlamışta olabilirim.Hatırlamıyorum o sırada bayılmış olmalıyım...)
GEçen arkadaşımla konuşurken başka bir arkadaş geldi ve şöyle dedi:
-MErhaba napıyorsunuz??
Bende:
-Muhabbet ediyoruz
-Ne muhabbeti?
-Geyik muhabbeti
-Ne geyiği
-Ren geyiği
-Ne reni
-El fRENi
-Ne eli
-Hanımeli
-Ne hanımı
-Ev hanımı
-Ne evi
-Dağ evi
-Ne dağı
-Ağrı dağı
-Ne ağrısı
-Baş ağrısı
-Ne başı
-Kuş başı
-Ne kuşu
-Muhabbet kuşu
-Ne muhabbeti
-geyik muhabbeti!Defol git artık burdan seni aşağılık pislik beyaz popolu dostum!OH YEAH!
(TAbi bu olayı yaşamamış olup internetten okuduğum birşeyi burda kendime uyarlamışta olabilirim.Hatırlamıyorum o sırada bayılmış olmalıyım...)