Sizce de kalmalı mı...?
Ben de geçirdim zaten Ã?ilek cim.. Ama öyle çok yüksek bir notla geçmeyi de haketmiyor ama yanılıyor muyum?? Hem bak bu olaydan sonra ders alıpp yola girmiş olacak ki sonradan nobel bile almış..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Belki ama mühendis sadece çözüm değil işe yarayan çözüm üretmelidir. Altın kaplama örneğin küreğin paslanmasını önlemek için bir çözüm ama işe yaramaz bir çözüm. Ayrıca çocuk sınavda bir tane çözüm denemeyecek bir çözüm üretmiş.. Bu çözüme neden çözüm denmeyeceği de sanırım açık hale gelmiştir herkes için.
HARBE GİDEN
zaten fizikçiyle mühendisi aynı kefeye koyamayız.bu bir felsefeciyle polisi aynı kefeye koymak gibi bişey bence.tamam belki çözüm getiriliyo ama bi yandan da getirilen çözümleri çürütmek için teoriler ortaya atılıyo yani iş iyice çığırından çıkmış bi hale geliyo.ben de o kadar yüksak bir not vermezdim.ama sonuçta çocuk ortaya atılan tezleri çürütüp çözümü vermiş ve hocası da çürütecek birşey bulamadığı için yada ikna olduğu için geçirmiş..bence tabii
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Ã?ocuğun çürüttüü bir tez de yok yaa. Bulduğu fikirin de orjinal olmadığı açık.. (hani öle basınçla ölçmez ama yepyeni bir şey bulur..
Ben hala bu arkadaşın bu sınavdan aldığı geçer notun kendisine des olduğunu ve bu vesile ile sonunda çok çalışıp nobeli almayı başardığını düşünüyorum. Hatta belki nobeli alırken anlatmıştır bunu hocasına şükürlerini sunmak için : )
Ben hala bu arkadaşın bu sınavdan aldığı geçer notun kendisine des olduğunu ve bu vesile ile sonunda çok çalışıp nobeli almayı başardığını düşünüyorum. Hatta belki nobeli alırken anlatmıştır bunu hocasına şükürlerini sunmak için : )
HARBE GİDEN